- 8 Mart 2015
- 25.109
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.195
- 598
O kadar araştırmaya üşeniyorsanız nasıl kalktığını size anlatayım çiçek hastalığı hala var bitmedi. Bende şunu bekliyorum çocuğunuza yaptırdığınız aşıların kısaltmalarının dahi ne anlama geldiğini bakmadan aşıladığınıza eminim ama ıspatlayamamfilmdelisi arkadaş film izlemeye devam edin benim kitaplarım ve şehir şehir gezdiğim ve gezeceğim kütüphaneler size göre değil kaldıramazsınız
Hastalandığınızda içtiğiniz her ilacın içeriğine bakıyor musunuz merak ettim yediğiniz her gıdanın organik olduğunu kanıtlayan belgelere felan. Çocuğunuzu fast food,paketli işlenmiş gıdalardan koruyor musunuz ya da çocuğa zararlı uzak şeylere bakarsak tablet, telefon gibi şeyleri eline hiç vermiyor musunuz? Çünkü genelde aşı karşıtları bi tek aşı içeriklerini inceliyor ve çocuğunu sadece bundan kuruyunca her şey bitti sanıyorlar da.Aşı karşıtı olan gurup sadece halktan değl gayet bilim insanı olupta karşı olan bir sürü doktor var. Ben 6. Aya kadar aşı yaptırdım sonra kızım havale geçircekti aşı yüzünden aşıdan üç saat sonra 39.8 oldu ve 40 gördük. Sonra Türk tabipler birliğinden aşı içeriğine baktım içinde civadan tututun domuz mukozasına kadar herşey var girin var evet girin bakın. Denemesi bedava! Ha şunu söyleyim sakın varsa da iğleşmek için demeyin Allah’ın haram kıldığından şifa beklemeyin asla ! Buarada aşı içeriklerine girmek bazen kolay olmuyor çünkü içeriklerin gözükmesini istemiyorlar ekran görüntüleri için bir adres vericem oraya bakın. Dobraanne orda bütün içerikler var resimleri. Bir alkalimühendis bu instgram hesaplarından içeriklere detaylı bir şekilde ulaşabilirsiniz.
Gerçekten çocukların yememesini, uyumamasını da aşıya bağladınız diyecek kelime bulamıyorum. Peki siz aşıdan önce kaç annenin veya bebeğin doğum sırasında bulaşan clostridium tetani bakterisi yüzünden tetanoz sebebiyle öldüğünü biliyor musunuz? Bu kadar bilgili ve tedbirli olduğunuza göre yediğiniz paket ürünlerin, fastfoodlarında içeriğini arştırıyorsunuzdue heraldeBurdan tek tek anlatmak isterdim ama siz araştırmayıp bilim ne derse o diyip aşı yaparsınız benim saygım olmasada dicek sözüm yok. Kaç kere araştırma yaptınız aşı içeriği ile ilgili merak ediyorum? Benim hayatımı doktor aildin salihin gerçek tıp kitabı değiştirdi. Bu kitap yurt dışında ders kitabı olarak kullanılıyor. Ailemde kadın doğum doktoru diş hekimi fizyoterapist bolca sağlık çalışanı var hepsi aynı fikirde tetenoz açısının kaç kez gebelerde düşük yaptığını biliyor musunuz? Önce iyice araştırın biz yaptırmayanlara üzülmeyi bırakın bizim çocuklarımızıda kimse elimizden alamaz. Benim çocuğum daha 15 aylık kefirden tutun bala polene bamyasını etini herşeyini yer çok şükür ve çok çok Zeki bir çocuk aşı çocukların fıtratını bozuyor ordan oraya tırmanan çocuklar yemeyen uyumayan çocuklar sizce kimin eseri ?
Diyorum ya kapıya kadar gelmek ısrarla zillere basmak ısrarla aramak nedir ? Özel hastaneler bile pahalı oldukları halde iyi tedavi iyi muane iyi hizmet dedikleri halde bunlar kadar benim çocuğumu düşünen yok . Zihniyetin dışına çıktığımız zamanda dediğiniz gibi bizden cahili yok . Herkes yaptırıyor yaptırlar mı sebebi neler mi neler neler daha .Kesinlikle düşüncenize katılıyorum bu insanların elinden çocukları alınmalı, çocuğu bile bile hastalığın pençesine atmak nedir, bilimi reddetmek nedir aklım almıyor, benim çevremde de var bu tiplerden bizler tepki gösterince siz hiçbirşey bilmiyorsunuz diyorlar.
Ne yazık ki bu dediklerinizin çoğuna katılmıyorum çocuğum için saydıklarınızı yapmadığım kanısına varmış görünüyorsunuz . Bilakis dikkat ediyorum bir antibiyotik bile . Evet ama aşı her çocukta hep aynı etkiyi göstermiyor tıp diyorsunuz tıpta ikiye ayrılmış durumda ebeveynlerde . Sağlıklı vücuda içinde canlı hastalık hücresi enjekte ediliyor evet ki hastalık yer etsin diye . Vurulduğu halde hastalığı geçirende var hiç geçirmeyen de ha o zamanda ağır geçirir muhabbeti oluyor hafif atlatan da var atlatmayanda. Her durumda da sen yine de o hastalığı alda ne olursa olsunduHastalandığınızda içtiğiniz her ilacın içeriğine bakıyor musunuz merak ettim yediğiniz her gıdanın organik olduğunu kanıtlayan belgelere felan. Çocuğunuzu fast food,paketli işlenmiş gıdalardan koruyor musunuz ya da çocuğa zararlı uzak şeylere bakarsak tablet, telefon gibi şeyleri eline hiç vermiyor musunuz? Çünkü genelde aşı karşıtları bi tek aşı içeriklerini inceliyor ve çocuğunu sadece bundan kuruyunca her şey bitti sanıyorlar da.
Şu kadarını söyleyeyim size aşıdan sonra zaten ateş çıkabilir bu normal çünkü vücuda belli bi doz da hangi hastalığın aşısıysa o virüsü enjekte ediyorlar ki bağışıklık böyle kazanılıyor bu çok garip bişi ya da aşıya pu kaka dedittirecek bişey değil. Kaldı ki çoğu çocukta ateş bile olmuyor şahsen kendi çocuğumda ateş olmadı, eğer sizin çocuğunuz ateşlendiuse bu bünyesine gerçekten o hastalık girerse ne kadar ağır atlatacağının bir kanıtı rabbim göstermesin. Bence olaylara bazı muhalefet insanların cahil dar görüşlü bakış açısından bakmaktansa bilime ve tıbba güvenilerek yola devam etmeli insan.
Bilim insanı dediğiniz aşının kurucusu Bill yani microsoftun kurucusu o bir tıp alanında bile değilken ?aşı karşıtı bi grup facebooktan toplama uçuk akıllının fikirleri koskoca bilim insanlarının araştırmaların ve elde edilen canlı sonuçların fikirlerinden önemli mi? aşı yaptırmaz gider burger yer sokaklarda ama. ben çocuklarının hayatına bu kadar korkunç müdahale eden insanların elinden çocuklarının alınmasını destekliyorum. böyle yarım akıllı bi komşumuz var hatta üst katta kendisi hala, çocuk felcini yaptırmadı al bak el kadar çocuk felçli yatıyo hayatı boyunca yürüme nedir bilmeyecek. inşallah o çocuğunun kararan hayatının hesabı sorulur kendisinden.
Bu konu da yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlattı bilgileriniz için teşekkür ederim . Araştırıyorum inanın eczacı başı olan tanıdığım bu yüzden işinden oldu doktorlar tarafından tavır alındı sebebi ise aşı karşıtlığı . Olana laf yok olmayana bu tepki nedir sorusu sorulmuyor .Aşı karşıtı olan gurup sadece halktan değl gayet bilim insanı olupta karşı olan bir sürü doktor var. Ben 6. Aya kadar aşı yaptırdım sonra kızım havale geçircekti aşı yüzünden aşıdan üç saat sonra 39.8 oldu ve 40 gördük. Sonra Türk tabipler birliğinden aşı içeriğine baktım içinde civadan tututun domuz mukozasına kadar herşey var girin var evet girin bakın. Denemesi bedava! Ha şunu söyleyim sakın varsa da iğleşmek için demeyin Allah’ın haram kıldığından şifa beklemeyin asla ! Buarada aşı içeriklerine girmek bazen kolay olmuyor çünkü içeriklerin gözükmesini istemiyorlar ekran görüntüleri için bir adres vericem oraya bakın. Dobraanne orda bütün içerikler var resimleri. Bir alkalimühendis bu instgram hesaplarından içeriklere detaylı bir şekilde ulaşabilirsiniz.
Yaptırdığım halde olmaması garantisini neden vermiyorsunuz?Dayanağınız nedir bunun için?
Mesela çocuğunuzun kızamık olmasını mı istiyorsunuz ya da hepatit ya da menenjit?
Sebep ne yani!
Asla yalnız değilsiniz binler kişi yürüyüş yaptı aralarında savcısından doktoruna pilotundan sporcusuna her kesimden vardı ama haberlere bile vermediler. Doktorların konuşmaları yakalandı aşı sayısına göre para alıyorlar biz kobay seçilen ve kobaylığa koşa koşa giden bir milletiz. Yalan haber yapıyolar ülkenin yüzde sekseni aşı falan olmadı maksat köşeye sıkıştırmak!! Karşı olan çok insan var. Medya neyi ne renk verirse maalesef o renk herşey. Özeldende yazabilirsiniz. Size başarılar dilerim çocuğunuzla çıktınız ebeveynlik yolunda Allah yar ve yardımcınız olsunBu konu da yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlattı bilgileriniz için teşekkür ederim . Araştırıyorum inanın eczacı başı olan tanıdığım bu yüzden işinden oldu doktorlar tarafından tavır alındı sebebi ise aşı karşıtlığı . Olana laf yok olmayana bu tepki nedir sorusu sorulmuyor .
Evet Tekirdağ da hektar hektar alan aldı tıp alanında alakası olmayan insan ve yapay tarım yapacakmış topraksız güneşsiz. Ama bırakın onlar onu ziraat mühendisi falanda sanacak yakında. Çünkü filmlerde böyle senaryolar varBilim insanı dediğiniz aşının kurucusu Bill yani microsoftun kurucusu o bir tıp alanında bile değilken ?
Dayanağınız nedir bunun için?
Mesela çocuğunuzun kızamık olmasını mı istiyorsunuz ya da hepatit ya da menenjit?
Sebep ne yani!
Asla yalnız değilsiniz binler kişi yürüyüş yaptı aralarında savcısından doktoruna pilotundan sporcusuna her kesimden vardı ama haberlere bile vermediler. Doktorların konuşmaları yakalandı aşı sayısına göre para alıyorlar biz kobay seçilen ve kobaylığa koşa koşa giden bir milletiz. Yalan haber yapıyolar ülkenin yüzde sekseni aşı falan olmadı maksat köşeye sıkıştırmak!! Karşı olan çok insan var. Medya neyi ne renk verirse maalesef o renk herşey. Özeldende yazabilirsiniz. Size başarılar dilerim çocuğunuzla çıktınız ebeveynlik yolunda Allah yar ve yardımcınız olsun
Sizi de anlıyor yargılamıyorum . Saygı duyuyorum. Bana yapılan tetenoz aşısında alerjim olup olmadığını sordu . Bunu nerden bilebilirim ki önceden . Olabilir dedim sonuçta herkeste farklı seyrediyor aşılar . Neyse ya yapar görürüz dedi . Nedir bu ya nasıl yapımı görüyorsun olan olduktan sonra görmenin ne anlamı var ?Bebeklerim ikiz 4. Ay aşılarını 2gün önce yaptırdım tavsiyemdir aynı saatte değil farklı saatlerde istiyorum dedim hemşireye sabah 9 ve ikindi gibi kabul etti tabikide
Ne ateş ne başka bişiy yaşamadık bir anda vücuda yükleme yapılmasına karşıyım ben..
Mesela 2.Ay aşısı 3 adet bi tanesi karma nolur 2 güne bölseler üst üste olmasın diye ... baktım hemşiremiz mızmızlanıyor rica ettim ..en aZından içim birazcık rahatlıyor
Aşı nedir biliyorsanız, sorunuzun cevabını da biliyor olurdunuz.Yaptırdığım halde olmaması garantisini neden vermiyorsunuz?
Akıl verildi insana düşünsün diye ... ağzınıza sağlıkSizi de anlıyor yargılamıyorum . Saygı duyuyorum. Bana yapılan tetenoz aşısında alerjim olup olmadığını sordu . Bunu nerden bilebilirim ki önceden . Olabilir dedim sonuçta herkeste farklı seyrediyor aşılar . Neyse ya yapar görürüz dedi . Nedir bu ya nasıl yapımı görüyorsun olan olduktan sonra görmenin ne anlamı var ?
Garantisi olmayan civayı neden bebeğime vereyim tertemiz anne sütü alan bebeğime ? Yada vermek zorundayım gibi baskı göreyim kimin hakkı var buna ? Birisi çocuğu elinden alınmış yazmış bide korkunç!! Çocuğum doğdundan itibaren ben evdeki televizyonu kaldırdım o uyurken elime telefon alıyorum. Kalkmış anneliğimi sorguluyorsunuz üst üste bu kadar çirkinleşmek ancak bir cahile yakışır!!Aşı nedir biliyorsanız, sorunuzun cevabını da biliyor olurdunuz.
Ölümsüzlük, sonsuz şifa iksiri falan yok dünyada.
Kimse size hiçbir şey için yüzde yüz garanti veremez.
Verene de inanmayın.
Kimsenin bir şey bildiği yok bildiğini düşüp ahkam kesenlerin bile . Ben zaten bildiğimi düşündüğüm şeylere soru sorarak yanıt arıyorum sağlama almak için körü körüne alışagelmişliği uymak yerine . Az kaldı ölümsüzlük iksirinide bulur bill bey onu da içerler .Aşı nedir biliyorsanız, sorunuzun cevabını da biliyor olurdunuz.
Ölümsüzlük, sonsuz şifa iksiri falan yok dünyada.
Kimse size hiçbir şey için yüzde yüz garanti veremez.
Verene de inanmayın.
Evet, aynısından size tavsiye ediyorum.Akıl verildi insana düşünsün diye ... ağzınıza sağlık
Dünyada hangi aşılar bill gates in?Kimsenin bir şey bildiği yok bildiğini düşüp ahkam kesenlerin bile . Ben zaten bildiğimi düşündüğüm şeylere soru sorarak yanıt arıyorum sağlama almak için körü körüne alışagelmişliği uymak yerine . Az kaldı ölümsüzlük iksirinide bulur bill bey onu da içerler .
Ya Allah askina boyle sacma sacma yorum yapanlara da uyuz oluyorum.Benim çocuğum cok zeki akilli uslu.Ama baskalarinin çocuğu olunca diledigin kadar kınamaya, sallamaya hakkin var degil mi? Ne yani bizim cocuklar hareketli merakli diye anormal,sizinki sessiz sakin diye normal mi oluyor!?Burdan tek tek anlatmak isterdim ama siz araştırmayıp bilim ne derse o diyip aşı yaparsınız benim saygım olmasada dicek sözüm yok. Kaç kere araştırma yaptınız aşı içeriği ile ilgili merak ediyorum? Benim hayatımı doktor aildin salihin gerçek tıp kitabı değiştirdi. Bu kitap yurt dışında ders kitabı olarak kullanılıyor. Ailemde kadın doğum doktoru diş hekimi fizyoterapist bolca sağlık çalışanı var hepsi aynı fikirde tetenoz açısının kaç kez gebelerde düşük yaptığını biliyor musunuz? Önce iyice araştırın biz yaptırmayanlara üzülmeyi bırakın bizim çocuklarımızıda kimse elimizden alamaz. Benim çocuğum daha 15 aylık kefirden tutun bala polene bamyasını etini herşeyini yer çok şükür ve çok çok Zeki bir çocuk aşı çocukların fıtratını bozuyor ordan oraya tırmanan çocuklar yemeyen uyumayan çocuklar sizce kimin eseri ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?