BEBEK ARABASI

Tek elle acilip kapansin 7 kg civari olsun buyrun siz soyleyin imkanlar zorlanacak
chicco goody plus ve bugaboo butterfly kullandım bir dönem, ikisinden de memnun kaldım. Malzeme kalitesi olarak bugaboo daha üst seviyede ama daha uygun fiyat performans olarak chicco da tatmin ediyor. Chicco goody xplus çıkmış bir de yeni modeli tekerlekleri biraz daha büyük eski versiyona göre, beklentinizi daha çok karşılar eski modeline kıyasla. Şuan ebebekte sepette indirim varmış bugaboo %30 indirimle 16bin₺ye geliyor, chicco xplus da 14bin₺ görünüyor en uygun olarak

Son düzenleme:
Cybex s eezy twist ama fiyatlar uçmuş

Tek elle acilip kapansin 7 kg civari olsun buyrun siz soyleyin imkanlar zorlanacak
Ben de sizin gibi şu an indirimden yararlanmak istiyorum aşırı kararsız kaldım travel sistem bebek arabam var artik çok ağır kullanamıyorum. Joie baston brisk lx aklımda kaldı. Kolayda kapaniyor. Ama kabin arabalar katlaninca daha hoş duruyor hiç bilemedim yani

Ben hamilton r1 aldim. Tek elle kapaniyor bebek kucagimdayken tek elle tasiyorum 5-10metre. Hafif yani. Guvenlik kemeri dandik daha saglam olabilirdi. Yani gunu kurtaran bir araba. Su tasli yollarda darneyi emis gucu yok zor gidiyor travel gibi degil o yonden

Merhaba
Cybex eezy twist modeline pusat takılıyor mu

Arnavut kaldirimi olan yollarda kucuk tekerlekli araclar (ki kabin boy araclarin tamami kucuk tekerlekli) sorun cikariyor.

Bende joie tourist var arnavut tasli kaldirimlarda, taslari sorunlu olan kaldirimlarda cok kullanissiz, hamilton'da kullandim o da ayni sekilde sorunlu, biraz buyuk tekerlekli bakmalisiniz sorununuz tasli yollarsa.

Bunu favorilemisim simdi fark ettim bu iste arnavut yolda gider mi tas orülü yolda sallar mi bu parsyi vereceksem emin olmak istiyorum hamilton suan 6bucuk indirimde ama o da guvenli gelmedi
Maxi-cosi leona 2 aldım ben 3. Bebek arabamız ve 9 aylık daha bebek. İnanılmaz güzel. Tek elle değil ama iki aşamalı ve çok kolay katlanıyor. Kabin boy bence ve bugün kullandım tümsekten falan geçerken hiç hissettirmedi. Normalde puseti de var direk üzerine takabiliyorsun. Keşke ilk bu arabayı alsaydım yenidoğandan itibaren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…