Bebek arabası

aysennurr0

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
8
9
25
Merhabalar bu ay sonu Ağustos başı gibi doğum yapacağım. Travel sistem Bebek Arabası seti almayı düşünüyorum ama arabayı doğumdan önce mi alsam sonra mı alsam karar veremedim fikir verirmisiniz

Hastane çıkışı için puset şart.Her gün de aşırı pahalaniyor.Mamas Papas Ocarro ya bi bakın.

Merhabalar bu ay sonu Ağustos başı gibi doğum yapacağım. Travel sistem Bebek Arabası seti almayı düşünüyorum ama arabayı doğumdan önce mi alsam sonra mı alsam karar veremedim fikir verirmisiniz
Önce sonrasını bilmem de travel pişmanlıktır onu biliyorum. Hele sizin gibi yaz sonu doğum yapacaklar diğer yaz geldiğinde çocuk nerdeyse 1 yaş oluyor ve o travel o kadar ağır geliyor ki insana çocuğu mu kucakla onu mu kapatmaya açmaya çalış. Yerinizde olsam kabin bebek arabası alır ilk doğum için de herhangi bir puset alırdım

Joie brisk lx derim, içine pusette takılıyor ayrıca tam yatisi da var kendi arabanin. En ağır taşıyan baston diye geçiyor.
Travel sistem aldım onu da sevdim ama bunla heryere sigiyor. 4 yaş hala kullanyrz

tek soyliycem alacagin arabanin guzelligine aldanma hafif mi kolay katlanip tasiniyor mu bunlar cok daha onemli zaten 1.5 yas civari baston pusetler cok daha hafif ve kullanisli oluyor onlara geciyosun. bide nekadar erken alirsan okadar kârlı

Biz kanz sgo yu ucuza aldık travel system. Kalitesi orta ile düşük arası bence. Özellikle tekerleri. Ama arabanın pusetine bebeği koyup uyutacak, sakin sakin yürüyüş yapacak bir yerde yaşadığım için bunu tercih ettim. Bazen çocuğu içinde uyutup yatak gibi olduğu için uyanana kadar almıyorum bile. Önceliğinizin ne olduğuna göre değişir o yüzden. Bence ne alacaksanız doğum öncesi alın, sonra telaşe oluyor.

travel sistem bebek arabası aracın bagaj kapasitesinin çoğunu kaplıyor bu arada. Bu sebeple biz de çocuk biraz büyüyünce hafif bir kabin boya geçeceğiz.

Önce sonrasını bilmem de travel pişmanlıktır onu biliyorum. Hele sizin gibi yaz sonu doğum yapacaklar diğer yaz geldiğinde çocuk nerdeyse 1 yaş oluyor ve o travel o kadar ağır geliyor ki insana çocuğu mu kucakla onu mu kapatmaya açmaya çalış. Yerinizde olsam kabin bebek arabası alır ilk doğum için de herhangi bir puset alırdım

2 yaşında hala travel kullanıyorum. İlk 6 ay kabinler zor kullanılıyor özellikle. Port bebesiyle gitmediğim yer kalmadı. Yatırıp avm geziyordum uyuyordu uyanıyordu emiyordu geri uyuyordu gayet rahat ediyordu için. Kabinler Büyüdükçe de konforlu değil çocuk için de sürüş olarak da. Ben travel la bayağı rahatım. 4-5e kadar kullanırım bence.
Kabin boy da var bende ayrıca. Arabaya koydum. Şu an yolculukta falan kullanıyorum.
Oto koltuğunun takıldığı bazı kabin boylar oluyor onlar daha ekonomik çözüm olabilir tabi.

Hangi traveli aldığınıza göre değişir. Ben de arabamdan çok memnunum. Hafif, sürüşü rahay, kolay açılıp kapanıyor. 2 yaşındaki bebeğim için yeni bir kabin araba almayı da düşünmüyorum.

2 yaşında hala travel kullanıyorum. İlk 6 ay kabinler zor kullanılıyor özellikle. Port bebesiyle gitmediğim yer kalmadı. Yatırıp avm geziyordum uyuyordu uyanıyordu emiyordu geri uyuyordu gayet rahat ediyordu için. Kabinler Büyüdükçe de konforlu değil çocuk için de sürüş olarak da. Ben travel la bayağı rahatım. 4-5e kadar kullanırım bence.
Kabin boy da var bende ayrıca. Arabaya koydum. Şu an yolculukta falan kullanıyorum.
Oto koltuğunun takıldığı bazı kabin boylar oluyor onlar daha ekonomik çözüm olabilir tabi.
Sizinkinin modeli markası ne acaba

Sizinkinin modeli markası ne acaba

Bugaboo cameleon 2. El almıştım pahalı bir şey normalde ama bayağı taş gibi.
Çok ikinci eli var bunların diğer arkadaş gibi travel alıp pişman olan çok ama ben sevdim. Tercih meselesi biraz.
Asansörlü ev varsa, evde veya apartmanda koyacak yer varsa, sık sık bebekle uzun yürüyüşlere çıkılıyorsa travel daha iyi.

Bu arkadaşın bebeği ilk 6 ayda evde olacak ya daha çok ondan demiştim aslında ben de travel aldım asla rahat edemedim 1 yaşındayken kabin aldım şu an 3 yaşında hala onu kullanıyoruz sayesinde tempolu yürüyüş bile yapıyorum öyle hafif. Travel da evde yatıyor öyle😅

Hangi traveli aldığınıza göre değişir. Ben de arabamdan çok memnunum. Hafif, sürüşü rahay, kolay açılıp kapanıyor. 2 yaşındaki bebeğim için yeni bir kabin araba almayı da düşünmüyorum.
Olabilir canım benimki orta karar bir markaydı en baba markaları alan arkadaşlarım da satıp kabin aldı genelde ağırlığı çok geliyor gerçekten de çok ağır olduğunu kabin kullanınca anlıyorsun

X