Bebek arabası yardımı

Bu konuda birazdan kavga çıkacak birileri yok yere ban yiyecek

Peki hangi hafta?pazartesi - cumartesi dersim var. Yüzyüze artı uzaktan. Çocuğa yemek yedirince oh be diyorum. Hatta bazen ekstra zoom toplantısı çıkınca mama veriyorum. Temmuza kadar kesinlikle mümkün değil. Çocuğun uyumaması demek bizim bütün okul işlerinin gümlemesi demek. Şu an için onun uyku Düzeni ikinci planda.

Su burasi yeri degil falan diyenler kibleyin gecin.Neden ogretmen gibi bir de azarliyorsunuz insanlari gorev edinmis gibi her alakasiz konuya nerdeyse ? Kiblerseniz konu zaten kapanacak.Bu konu fake yazmak yerine kibleyin diyor mune misal.Su yaptiginizin da hic bir farki yok.Kibleyin gecin ne polemik yapiyorsunuz ki ?

Biz gidelim usuldan usuldan yandan yandan
Aynen aynen bak konu başka yerlere gidiyor şuan ben ban yersem 10 gün gelemem allah muhafaza birde şu farklı kültürler konusuna gittim hemen oradan da kaçtım

Niye 6 gün? Korona varken kurs mu açtınız yine?

Konunuz yeri mi değil mi tartışılır ama ben 150 dk bebek arabasında uyumak zorunda olduğuna şaşırdım bebeğinizin. Devamını okudukça da gerçekten bir çocuğun düzeninin ikinci planda olmasına üzüldüm..

Bebek tek uyku mu yapıyor acaba 150 dk uyuyor

Ve bahaneler sıralanır...

12.5 aylık nedir
1 yaşında dense ne oluyor anlamadım sadece sizin konuya özel değil bazen görüyorum 28 aylık 35 aylık 16.5 aylık
150 dk da 2.5 saat yapıyor ama neden dk hesabı?
Sorun yok sadece sormak istiyorum; neden ama?

onun uyku düzeni ikinci planda mı? çocuğu ne olursan ol yine uyu mottosuyla büyütüyorsunuz gibi geldi

O bebek arabası nasıl bir şeyse bende alsam uyusam 150 dk

Uykuya ihtiyacım var cidden diyorum

Bebek arabaları genelde 15 kiloya kadar taşımıyor muydu? Yanlış hatırlıyorumdur belki.
Boyu uzadıkça her halükarda konfor düşecek, bacaklar sarkıyor çünkü.
Taşır elbet de sorun bence bebeğin kilosu değil zangır zangır sallanarak uyutulmasından mütevellit tekerlek dayanamamış.

Garip bir psikolojiye giriyosun cunku.
Ay ay gelisim takip ediyosun aman bunu yapti mi bundan geri kaldi mi diye aklin o ay 17 aylik bebek gelisiminde .Genelde bu moda burunuyosun ondan

Konuya ek olarak ta her bebegin dinamigi farkli.Birinin saglikli bir bebek olarak yerinde uygun olarak yaptigini digeri yapmiyor.Ikiz bebeklerimde bunu cok daha rahat gozlemleyebiliyorum.Birinin uyku rutini harika digerinin beslenme.Yani niye diyemeyiz.

Bir de şey var. Konu sahibinin dediği gibi “Oldukça iriyiz.” şeklinde 1. çoğul şahıslı cümle kurulması. Kakamızı yaptık, babamız geldi, gazımız var vs. Neden neden neden?

Ya isterse 13.5 kilo demesin de 13bin 600 gram desin o kendi meselesi de (aa harbiden gram olarak yazmayı unutmuş onu
Ama burda konu açarken bence 150 dk 12.5 ay komik duruyor
Kınamadım ama birgün başıma gelcek gibi hissettim şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…