Bebek arabası yardımı

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
43
Küçük bir şehirdeyiz, sadece e bebek var, orada da iki üç model var. Bebeğim 12,5 aylık ama iri bir bebek. 13,600 kilo, boyu da 86 cm. Oldukça iriyiz. 1 yıldır travel sistem kullanıyoruz. Ama her gün en az 2 saat bebek arabası kullanıyoruz. Kızım orada uyumayı çok seviyor. 150 dk uyuduğu oluyor gündüz. Şimdi travel sistem küçük geliyor artık. Yandan boydan sığmıyor. Baston aldık, aynı etkiyi vermedi. Gidip görüp alabileceğim bir yer yok. Mecnur internet. İlk sorum bütün bebek arabaları aynı iç hacimde mi? Travel sistemden daha geniş bulabilir miyiz?

Ebatları da konforu da farklı tabi ki. Özellikler kısmında ölçüleri yazar.

Çocuğunuz neden her gün arabada uyuyor, uyku sorunu mu var? Seviyor olabilir ama beden gelişimi için sağlıksız her gün arabada uyuması. Yatağına alıştırın naçizane tavsiyem.

Tabi ya tam bdvlik konu.
Şöyle değiştireyim o zaman. Eşim beni bebek arabası ile dövdü. Ama küçük bir arabaydı, daha büyğyüğü arıyoruz şu anda. Bizim için şu an çok sıkıntı hanımefendi bu konu. En yakın avm Samsunda. Samsun vaka sayısında zirve, mümkün değil gitmek. Başka yerde uyumayan bir bebek. Tekerleği kırılmış, emaneten duran ve küçük gelen bir bebek arabası. İlla ki derdin şiddet, kan, aldatma, gözyaşımı içermesi lazım. Çok ilginç. Altın fiyatları ile ilgili bile konu açılıyor.

Alışmıyor.Aylardır gndğz bebek arabasında uyuyor. Doktorumuz herhangi bir sorun olmaz dedi. Bir tekerlek kırdık. Garantiden yenisi geldi, şimdi ikinci tekerlek de gitti. İnternetten bakıyorum ama güvenemedim. Acil bir tavsiyeye ihtiyacıö var. Kargolar da bu ara çok yoğun. Özellikle ptt kargo, 20 gün sonra teslimat yapıyor. Bu yüzden burada çok memnun olan varsa hemen alacağın

Onda da benzer bir yorumumu bulabilirsiniz. Biraz daha abartın isterseniz. Kan, aldatma, gözyaşıymış.

Şu forum kurallarını da bi okuyun lütfen ya.

Onda da benzer bir yorumumu bulabilirsiniz. Biraz daha abartın isterseniz. Kan, aldatma, gözyaşıymış.

Şu forum kurallarını da bi okuyun lütfen ya.
Sizin yorumunuz beni ilgilendirmiyor ki. İlginç tarafı da neden hepsine yorum yapma ihtiyacı duyduğunuz. Fikriniz yoksa yorum yapmazsınız. Her konuda fikir sahibi olmak zorunda da değilsiniz. Forum yöneticisi de değilsiniz üstelik. İnsanların özel hayatlarını bilemezsiniz. Benim için gerçekten önemli olan bir konu sizin için değildir. Hangisi dert hangisi değil buna karar verecek kişi siz değilsiniz. Evet benim için çok öncelikli. Gün içinde uzaktan eğitimim var. Çocuk uyanıkken uzaktan eğitim yapamam. Eşimin onu evden götürmesi lazım. Bebek arabasında uyumazsa, ben dersimi yapamam. Dersimi yapmamam demek benim için çok büyük problem. Şu anda başka bir yerde gündüz uykusu alıştırmaya vaktim yok. 6 gün sabahtan akşama değişik saatlerde derslerim var. Eşimin de aynı şekilde. Birimiz oturup birimiz kalkıyoruz. Çoğu zaman ev içinde karşılaşmıyorız. Uzaktan eğitimde çocuk o kadar sıkıntı ki. Bebek arabası hayat kurtarıcı şu anda. Hayati bizim için

Hangisi dert buna Mune karar verir ben de doğru algılayabiliyorum konunun bdvye uygunluğunu. Sakin olun bebek arabası tavsiyesi verilen binlerce başlık var forumda bana yazacağınıza onları bulup okusanız probleminiz çözülür. Fikrim var buna da çok şükür ama paylaşmayacağım burası yeri değil.

K
Kaç yıllık üyesiniz hala Forumu nasıl kullanmanız gerektiğini öğrenemediniz mi?

Hepsini okudum ama benim aradığım şey farklı. Yani çözüm bulamadım. Hatta başka forumlarda da okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…