Bebek arabası yardımı

Ya isterse 13.5 kilo demesin de 13bin 600 gram desin o kendi meselesi de (aa harbiden gram olarak yazmayı unutmuş onu :KK53:
Ama burda konu açarken bence 150 dk 12.5 ay komik duruyor :-)
Kınamadım ama birgün başıma gelcek gibi hissettim şu an 🥴
Gelecek tabiki de 😂 herkes yaşıyor bunu sakın gülme 😂

Bir de şey var. Konu sahibinin dediği gibi “Oldukça iriyiz.” şeklinde 1. çoğul şahıslı cümle kurulması. Kakamızı yaptık, babamız geldi, gazımız var vs. Neden neden neden?
Arabaya sığamıyoruz derken beraber biniyor olabilirler mi diye düşündürdü bi an :KK45:

Ya isterse 13.5 kilo demesin de 13bin 600 gram desin o kendi meselesi de (aa harbiden gram olarak yazmayı unutmuş onu :KK53:
Kinama gelir.Soz konusu bebegin olunca 1840 gramız da dersin 16 ay 5 gunluguz de biz bugun kakamizi yaptik ta 😁😁

Kinama gelir.Soz konusu bebegin olunca 1840 gramız da dersin 16 ay 5 gunluguz de biz bugun kakamizi yaptik ta 😁😁
Diğerlerini bilemem ama kakamızı yaptık da demem ya 😂
16 ay da demem 1.5 yaşında derim
1 ay 15 günü de bilmesin millet 😂
Anca doktora söylenir tam ayını bilsin diye
Millet napsın buçuğunu çeyreğini gramını :p

Arabaya sığamıyoruz derken beraber biniyor olabilirler mi diye düşündürdü bi an :KK45:
Ben de bekarken öyle afallıyordum. Nasıl yani, ikinizin de mi gazı var gibisinden. Öyle annelerle muhatap oldukça alıştım ama hala öyle konuşamıyorum. 18 aylık oğluma 1,5 yaşında diyorum. Özellikle sorarlarsa ya da gerekirse ayını söylerim. Bence rahat rahat kınayabilirsin. 😂

Diğer başlıklar altında ne yazık ki cvp veren olmuyor. Acil olarak buradan bir tavsiye alıp sipariş vermem lazım.
tivoli26,
neredeyse üye olduğunuzdan beri her konunuzu bdvye açtınız ve her seferinde konunuz taşındı uyarı aldınız, çoğunlukla savunmanızda diğer başlıklarda cevap verilmiyor ve yine çoğunlukla konunuz acil.

Sizde diğer herkes gibi kurallara uymakla yükümlüsünüz, konunuz bdvlik değil, sizin için acil bir konuysa doğru bölüme açarsınız profilinize de linkini koyarsınız, bu metod işe yaramıyor mu? Benim profilime linkini koyarsınız, bu da mı işe yaramadı, Kazen'e mesaj atarsınız üyelere bildirim göndermesini rica edersiniz, ki konunuzu Anne&Çocuk bölümüne açsaydınız cevap gelmemesi pek olası değildi çünkü aktif bir bölüm lakin siz uygun bölümlere konu açmayı denemek yerine ısrarla bdvye konu açıyorsunuz.

Şunlar hep önemli konular sanırım:

Bu liste böyle uzayıp gidiyor, rica ediyorum artık kurallara uyun zira böyle devam etmeniz halinde banlanma süreniz 1 aya çıkacak.

Hiç aylık hesaplamadım. Sorana da doğum tarihini söylüyor sen hesapla diyordum :KK70:

Peki hangi hafta?pazartesi - cumartesi dersim var. Yüzyüze artı uzaktan. Çocuğa yemek yedirince oh be diyorum. Hatta bazen ekstra zoom toplantısı çıkınca mama veriyorum. Temmuza kadar kesinlikle mümkün değil. Çocuğun uyumaması demek bizim bütün okul işlerinin gümlemesi demek. Şu an için onun uyku Düzeni ikinci planda.
ucretsiz izin ? mumkun degilse cocugun bakimindan sorumlu bakici ?
bebek arabalari 15 kiloya kadar tasiyor zaten .aradiginiz konforu zor bulursunuz muhtemelen artik.mac laren bastonlar cok iyi ama uyku halinde aradiginiz rahatligi bulamayabilirsiniz .boy da uzadikca konfor azaliyor

ucretsiz izin ? mumkun degilse cocugun bakimindan sorumlu bakici ?
bebek arabalari 15 kiloya kadar tasiyor zaten .aradiginiz konforu zor bulursunuz muhtemelen artik.mac laren bastonlar cok iyi ama uyku halinde aradiginiz rahatligi bulamayabilirsiniz .boy da uzadikca konfor azaliyor
Siz ücretsiz izin ve bakıcı dersiniz, o size bir sürü bahane sayar. Tavsiye alma amaçlı konu açar, her tavsiyeyi de reddeder. Tivoli olmak bunu gerektirir. 😂

Hiç aylık hesaplamadım. Sorana da doğum tarihini söylüyor sen hesapla diyordum :KK70:
Bi komşu vardı eskiden
Yeni taşınmıştı çocuk var mı dediler var dedi 50 aylık dedi herkes afalladı oysaki 4 yaşında deseydi daha normal olurdu :KK70:
Alışkanlık olur çocuk 20 yaşına geldiğinde çocuğum 250 aylık der hoş olmaz 😛

Şöyle değiştireyim o zaman. Eşim beni bebek arabası ile dövdü. Ama küçük bir arabaydı, daha büyğyüğü arıyoruz şu anda. Bizim için şu an çok sıkıntı hanımefendi bu konu. En yakın avm Samsunda. Samsun vaka sayısında zirve, mümkün değil gitmek. Başka yerde uyumayan bir bebek. Tekerleği kırılmış, emaneten duran ve küçük gelen bir bebek arabası. İlla ki derdin şiddet, kan, aldatma, gözyaşımı içermesi lazım. Çok ilginç. Altın fiyatları ile ilgili bile konu açılıyor.
Çok haklısınız bazen konuyu gereken yerede açınca hiç cevap veren olmuyor, yada sadece bir kişi yazıyor internetten sipariş edebilirsiniz bebek arabası boyutları yazıyor içi geniş olanlar var

Çok haklısınız bazen konuyu gereken yerede açınca hiç cevap veren olmuyor, yada sadece bir kişi yazıyor internetten sipariş edebilirsiniz bebek arabası boyutları yazıyor içi geniş olanlar var
aşağıdaki yazıyı okuyun bence
tivoli26,
neredeyse üye olduğunuzdan beri her konunuzu bdvye açtınız ve her seferinde konunuz taşındı uyarı aldınız, çoğunlukla savunmanızda diğer başlıklarda cevap verilmiyor ve yine çoğunlukla konunuz acil.

Sizde diğer herkes gibi kurallara uymakla yükümlüsünüz, konunuz bdvlik değil, sizin için acil bir konuysa doğru bölüme açarsınız profilinize de linkini koyarsınız, bu metod işe yaramıyor mu? Benim profilime linkini koyarsınız, bu da mı işe yaramadı, Kazen'e mesaj atarsınız üyelere bildirim göndermesini rica edersiniz, ki konunuzu Anne&Çocuk bölümüne açsaydınız cevap gelmemesi pek olası değildi çünkü aktif bir bölüm lakin siz uygun bölümlere konu açmayı denemek yerine ısrarla bdvye konu açıyorsunuz.

Şunlar hep önemli konular sanırım:

Bu liste böyle uzayıp gidiyor, rica ediyorum artık kurallara uyun zira böyle devam etmeniz halinde banlanma süreniz 1 aya çıkacak.

Küçük bir şehirdeyiz, sadece e bebek var, orada da iki üç model var. Bebeğim 12,5 aylık ama iri bir bebek. 13,600 kilo, boyu da 86 cm. Oldukça iriyiz. 1 yıldır travel sistem kullanıyoruz. Ama her gün en az 2 saat bebek arabası kullanıyoruz. Kızım orada uyumayı çok seviyor. 150 dk uyuduğu oluyor gündüz. Şimdi travel sistem küçük geliyor artık. Yandan boydan sığmıyor. Baston aldık, aynı etkiyi vermedi. Gidip görüp alabileceğim bir yer yok. Mecnur internet. İlk sorum bütün bebek arabaları aynı iç hacimde mi? Travel sistemden daha geniş bulabilir miyiz?
İnternetten baya bir araştırmanız gerek birde satıcıya da mesaj atın ki bebeğinizin sığıp sığmayacağını rahat edip etmeyeceğini söyler size satıcı
Ben almadan önce çok araştırmıştım travel aldık ilk sonra da baston aldık benim kızım çok kilolu hiç olmadı o yüzden sadece kilo konusunda yardımcı olamadım

Peki hangi hafta?pazartesi - cumartesi dersim var. Yüzyüze artı uzaktan. Çocuğa yemek yedirince oh be diyorum. Hatta bazen ekstra zoom toplantısı çıkınca mama veriyorum. Temmuza kadar kesinlikle mümkün değil. Çocuğun uyumaması demek bizim bütün okul işlerinin gümlemesi demek. Şu an için onun uyku Düzeni ikinci planda.
Ben de öğretmenim. Çalışırken uyku işini de düzene soktuk, emzirmeden de kestik, odasını da ayırdık, bezden de ayırdık. Ablalarım da öğretmen onlar da yaptı. İnanır mısınız bilmem ama bebek büyüten herkes benzer zorluklarla mücadele ediyor. Çocuk büyütmek böyle bir şey. Her zamanki gibi elli tane bahaneyle kolaya kaçıyorsunuz

X