Bebek arabası yardımı

Gelecek tabiki de herkes yaşıyor bunu sakın gülme

Bir de şey var. Konu sahibinin dediği gibi “Oldukça iriyiz.” şeklinde 1. çoğul şahıslı cümle kurulması. Kakamızı yaptık, babamız geldi, gazımız var vs. Neden neden neden?
Arabaya sığamıyoruz derken beraber biniyor olabilirler mi diye düşündürdü bi an

Kinama gelir.Soz konusu bebegin olunca 1840 gramız da dersin 16 ay 5 gunluguz de biz bugun kakamizi yaptik ta

Kinama gelir.Soz konusu bebegin olunca 1840 gramız da dersin 16 ay 5 gunluguz de biz bugun kakamizi yaptik ta
Diğerlerini bilemem ama kakamızı yaptık da demem ya
16 ay da demem 1.5 yaşında derim
1 ay 15 günü de bilmesin millet
Anca doktora söylenir tam ayını bilsin diye
Millet napsın buçuğunu çeyreğini gramını

Arabaya sığamıyoruz derken beraber biniyor olabilirler mi diye düşündürdü bi an
Ben de bekarken öyle afallıyordum. Nasıl yani, ikinizin de mi gazı var gibisinden. Öyle annelerle muhatap oldukça alıştım ama hala öyle konuşamıyorum. 18 aylık oğluma 1,5 yaşında diyorum. Özellikle sorarlarsa ya da gerekirse ayını söylerim. Bence rahat rahat kınayabilirsin.

Diğer başlıklar altında ne yazık ki cvp veren olmuyor. Acil olarak buradan bir tavsiye alıp sipariş vermem lazım.
tivoli26,
neredeyse üye olduğunuzdan beri her konunuzu bdvye açtınız ve her seferinde konunuz taşındı uyarı aldınız, çoğunlukla savunmanızda diğer başlıklarda cevap verilmiyor ve yine çoğunlukla konunuz acil.

Sizde diğer herkes gibi kurallara uymakla yükümlüsünüz, konunuz bdvlik değil, sizin için acil bir konuysa doğru bölüme açarsınız profilinize de linkini koyarsınız, bu metod işe yaramıyor mu? Benim profilime linkini koyarsınız, bu da mı işe yaramadı, Kazen'e mesaj atarsınız üyelere bildirim göndermesini rica edersiniz, ki konunuzu Anne&Çocuk bölümüne açsaydınız cevap gelmemesi pek olası değildi çünkü aktif bir bölüm lakin siz uygun bölümlere konu açmayı denemek yerine ısrarla bdvye konu açıyorsunuz.

Şunlar hep önemli konular sanırım:

Bu liste böyle uzayıp gidiyor, rica ediyorum artık kurallara uyun zira böyle devam etmeniz halinde banlanma süreniz 1 aya çıkacak.

Hiç aylık hesaplamadım. Sorana da doğum tarihini söylüyor sen hesapla diyordum

ucretsiz izin ? mumkun degilse cocugun bakimindan sorumlu bakici ?
bebek arabalari 15 kiloya kadar tasiyor zaten .aradiginiz konforu zor bulursunuz muhtemelen artik.mac laren bastonlar cok iyi ama uyku halinde aradiginiz rahatligi bulamayabilirsiniz .boy da uzadikca konfor azaliyor

Siz ücretsiz izin ve bakıcı dersiniz, o size bir sürü bahane sayar. Tavsiye alma amaçlı konu açar, her tavsiyeyi de reddeder. Tivoli olmak bunu gerektirir.

Hiç aylık hesaplamadım. Sorana da doğum tarihini söylüyor sen hesapla diyordum
Bi komşu vardı eskiden
Yeni taşınmıştı çocuk var mı dediler var dedi 50 aylık dedi herkes afalladı oysaki 4 yaşında deseydi daha normal olurdu
Alışkanlık olur çocuk 20 yaşına geldiğinde çocuğum 250 aylık der hoş olmaz

Çok haklısınız bazen konuyu gereken yerede açınca hiç cevap veren olmuyor, yada sadece bir kişi yazıyor internetten sipariş edebilirsiniz bebek arabası boyutları yazıyor içi geniş olanlar var

Çok haklısınız bazen konuyu gereken yerede açınca hiç cevap veren olmuyor, yada sadece bir kişi yazıyor internetten sipariş edebilirsiniz bebek arabası boyutları yazıyor içi geniş olanlar var
aşağıdaki yazıyı okuyun bence

İnternetten baya bir araştırmanız gerek birde satıcıya da mesaj atın ki bebeğinizin sığıp sığmayacağını rahat edip etmeyeceğini söyler size satıcı
Ben almadan önce çok araştırmıştım travel aldık ilk sonra da baston aldık benim kızım çok kilolu hiç olmadı o yüzden sadece kilo konusunda yardımcı olamadım

Ben de öğretmenim. Çalışırken uyku işini de düzene soktuk, emzirmeden de kestik, odasını da ayırdık, bezden de ayırdık. Ablalarım da öğretmen onlar da yaptı. İnanır mısınız bilmem ama bebek büyüten herkes benzer zorluklarla mücadele ediyor. Çocuk büyütmek böyle bir şey. Her zamanki gibi elli tane bahaneyle kolaya kaçıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…