- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.715
-
- Konu Sahibi mermaid2608
Dert değil demedik bdv konu değil ki banlanmışsınız.Evde ek iş dert, instagramda bilmem ne özelliği dert, WhatsApp geçmişi dert, milletin yüzündeki sivilce dert ama öyle mi
Gelecek tabiki deYa isterse 13.5 kilo demesin de 13bin 600 gram desin o kendi meselesi de (aa harbiden gram olarak yazmayı unutmuş onu
Ama burda konu açarken bence 150 dk 12.5 ay komik duruyor
Kınamadım ama birgün başıma gelcek gibi hissettim şu an
Arabaya sığamıyoruz derken beraber biniyor olabilirler mi diye düşündürdü bi anBir de şey var. Konu sahibinin dediği gibi “Oldukça iriyiz.” şeklinde 1. çoğul şahıslı cümle kurulması. Kakamızı yaptık, babamız geldi, gazımız var vs. Neden neden neden?
Kinama gelir.Soz konusu bebegin olunca 1840 gramız da dersin 16 ay 5 gunluguz de biz bugun kakamizi yaptik taYa isterse 13.5 kilo demesin de 13bin 600 gram desin o kendi meselesi de (aa harbiden gram olarak yazmayı unutmuş onu
Diğerlerini bilemem ama kakamızı yaptık da demem yaKinama gelir.Soz konusu bebegin olunca 1840 gramız da dersin 16 ay 5 gunluguz de biz bugun kakamizi yaptik ta
Ben de bekarken öyle afallıyordum. Nasıl yani, ikinizin de mi gazı var gibisinden. Öyle annelerle muhatap oldukça alıştım ama hala öyle konuşamıyorum. 18 aylık oğluma 1,5 yaşında diyorum. Özellikle sorarlarsa ya da gerekirse ayını söylerim. Bence rahat rahat kınayabilirsin.Arabaya sığamıyoruz derken beraber biniyor olabilirler mi diye düşündürdü bi an
tivoli26,Diğer başlıklar altında ne yazık ki cvp veren olmuyor. Acil olarak buradan bir tavsiye alıp sipariş vermem lazım.
Hiç aylık hesaplamadım. Sorana da doğum tarihini söylüyor sen hesapla diyordumYa isterse 13.5 kilo demesin de 13bin 600 gram desin o kendi meselesi de (aa harbiden gram olarak yazmayı unutmuş onu
ucretsiz izin ? mumkun degilse cocugun bakimindan sorumlu bakici ?Peki hangi hafta?pazartesi - cumartesi dersim var. Yüzyüze artı uzaktan. Çocuğa yemek yedirince oh be diyorum. Hatta bazen ekstra zoom toplantısı çıkınca mama veriyorum. Temmuza kadar kesinlikle mümkün değil. Çocuğun uyumaması demek bizim bütün okul işlerinin gümlemesi demek. Şu an için onun uyku Düzeni ikinci planda.
Siz ücretsiz izin ve bakıcı dersiniz, o size bir sürü bahane sayar. Tavsiye alma amaçlı konu açar, her tavsiyeyi de reddeder. Tivoli olmak bunu gerektirir.ucretsiz izin ? mumkun degilse cocugun bakimindan sorumlu bakici ?
bebek arabalari 15 kiloya kadar tasiyor zaten .aradiginiz konforu zor bulursunuz muhtemelen artik.mac laren bastonlar cok iyi ama uyku halinde aradiginiz rahatligi bulamayabilirsiniz .boy da uzadikca konfor azaliyor
Bi komşu vardı eskidenHiç aylık hesaplamadım. Sorana da doğum tarihini söylüyor sen hesapla diyordum
Çok haklısınız bazen konuyu gereken yerede açınca hiç cevap veren olmuyor, yada sadece bir kişi yazıyor internetten sipariş edebilirsiniz bebek arabası boyutları yazıyor içi geniş olanlar varŞöyle değiştireyim o zaman. Eşim beni bebek arabası ile dövdü. Ama küçük bir arabaydı, daha büyğyüğü arıyoruz şu anda. Bizim için şu an çok sıkıntı hanımefendi bu konu. En yakın avm Samsunda. Samsun vaka sayısında zirve, mümkün değil gitmek. Başka yerde uyumayan bir bebek. Tekerleği kırılmış, emaneten duran ve küçük gelen bir bebek arabası. İlla ki derdin şiddet, kan, aldatma, gözyaşımı içermesi lazım. Çok ilginç. Altın fiyatları ile ilgili bile konu açılıyor.
aşağıdaki yazıyı okuyun benceÇok haklısınız bazen konuyu gereken yerede açınca hiç cevap veren olmuyor, yada sadece bir kişi yazıyor internetten sipariş edebilirsiniz bebek arabası boyutları yazıyor içi geniş olanlar var
tivoli26,
neredeyse üye olduğunuzdan beri her konunuzu bdvye açtınız ve her seferinde konunuz taşındı uyarı aldınız, çoğunlukla savunmanızda diğer başlıklarda cevap verilmiyor ve yine çoğunlukla konunuz acil.
Sizde diğer herkes gibi kurallara uymakla yükümlüsünüz, konunuz bdvlik değil, sizin için acil bir konuysa doğru bölüme açarsınız profilinize de linkini koyarsınız, bu metod işe yaramıyor mu? Benim profilime linkini koyarsınız, bu da mı işe yaramadı, Kazen'e mesaj atarsınız üyelere bildirim göndermesini rica edersiniz, ki konunuzu Anne&Çocuk bölümüne açsaydınız cevap gelmemesi pek olası değildi çünkü aktif bir bölüm lakin siz uygun bölümlere konu açmayı denemek yerine ısrarla bdvye konu açıyorsunuz.
Şunlar hep önemli konular sanırım:
Çamaşır makinem ve siyahlar üzerindeki beyaz noktalar
Çamaşır makinem, sıvı deterjan kullanıyor olmama karşılık özellikle siyah çamaşırlarda sanki toz deterjan kullanmışım gibi beyaz beyaz minik pamucaklar bırakıyor. Boş çalıştırdım, makine temizleyici ile çalıştırdım, beyaz sirke ile çalıştırdım. Ama çözüm bulamadım. Nedeni ve çözümü konusunda...www.kadinlarkulubu.com Kıyafetlerim için çözüm
Ceket, manto, uzun elbise gardropta hep sol kolları yamulmuş. Sanırım dolabımız dar. Ben de müsait olan yere askılıklardan aldım. Deri ceketlerimi falan astım. Çok iyi oldu ama bu defa açıkta kaldılar. Toz vs olacaklar yada koku sinecek.Bu tarz askılıkları korumak için özel bir şey var mı? Eşim...www.kadinlarkulubu.com Araçiçi bebek yatağı
Çok sık uzun mesafe yol gidiyoruz, şu anda bebeğim 7 aylık, bazen anne babam da oluyor araçta. Kendi memleketim 14 saat, doktorumuz oto koltuğunun uzun yolculuk için uygun olmadığını söyledi. Üstelik en pahalı ve güvenilir koltuğu almıştık. Ama ne yazık ki oto koltukları bebekler için uzun yolda...www.kadinlarkulubu.com İllerarası taşınma ve derin dondurucu
Ani bir taşınma durumu söz konusu oldu. 900 km lik bir yol. Derin dondurucuda bulunan gıdalardan tüketemediklerimi ne yapmalıyım? Nasıl taşımalıyım?www.kadinlarkulubu.com Tefal Secure Düdüklü Tencere nasıl kullanılır
Tefal secure düdüklü tencere aldım ama kullanamadım . Düdüklü fobim var. Bana bu tencereyi kullanıp adım adım anlatacak kimse var mı?www.kadinlarkulubu.com
Bu liste böyle uzayıp gidiyor, rica ediyorum artık kurallara uyun zira böyle devam etmeniz halinde banlanma süreniz 1 aya çıkacak.
Yani düdüklü tencerenin de nasıl kullanılıcağınıda burda sorması abartı olmuş Google den bile öğrenilebilirdi :)aşağıdaki yazıyı okuyun bence
İnternetten baya bir araştırmanız gerek birde satıcıya da mesaj atın ki bebeğinizin sığıp sığmayacağını rahat edip etmeyeceğini söyler size satıcıKüçük bir şehirdeyiz, sadece e bebek var, orada da iki üç model var. Bebeğim 12,5 aylık ama iri bir bebek. 13,600 kilo, boyu da 86 cm. Oldukça iriyiz. 1 yıldır travel sistem kullanıyoruz. Ama her gün en az 2 saat bebek arabası kullanıyoruz. Kızım orada uyumayı çok seviyor. 150 dk uyuduğu oluyor gündüz. Şimdi travel sistem küçük geliyor artık. Yandan boydan sığmıyor. Baston aldık, aynı etkiyi vermedi. Gidip görüp alabileceğim bir yer yok. Mecnur internet. İlk sorum bütün bebek arabaları aynı iç hacimde mi? Travel sistemden daha geniş bulabilir miyiz?
Ben de öğretmenim. Çalışırken uyku işini de düzene soktuk, emzirmeden de kestik, odasını da ayırdık, bezden de ayırdık. Ablalarım da öğretmen onlar da yaptı. İnanır mısınız bilmem ama bebek büyüten herkes benzer zorluklarla mücadele ediyor. Çocuk büyütmek böyle bir şey. Her zamanki gibi elli tane bahaneyle kolaya kaçıyorsunuzPeki hangi hafta?pazartesi - cumartesi dersim var. Yüzyüze artı uzaktan. Çocuğa yemek yedirince oh be diyorum. Hatta bazen ekstra zoom toplantısı çıkınca mama veriyorum. Temmuza kadar kesinlikle mümkün değil. Çocuğun uyumaması demek bizim bütün okul işlerinin gümlemesi demek. Şu an için onun uyku Düzeni ikinci planda.