- 10 Şubat 2009
- 104
- 0
- 40
- Konu Sahibi paylaxsxxixm
teşekkür ederimm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba, ben henüz 10 haftalık hamileyim ama nasıl bi araba alabilirim diye şimdiden araştırıyorum. görümcem maxi cosi quinny buzz kullanıyor ve çok memnun. araba kolayca katlanıyor ve çok hafif.... internetten baktığım kadarıyla en çok Jane slalom pro yu beğendim. hem 3 tekerlekli, hem port bebesi hem de oto koltuğu var tek kötü tarafı çok pahalı olması.... ama 2. çocuktada kullanırım diyerek kendimi teselli ediyorum.
valla canım benim güzel araba ama çok ağır hafif falan değil ayrıca evet açılımı çok kolay pratik fakat kapanışı hiçte kolay değil.
canım sen bu arabayı mı kullanıyorsun? ağırsa ve kapanması yazdığı gibi değilse o kadar para vermenin hiç anlamı yok demek ki. ben görüntüsüne kanmıştım çok şık duruyor bence. ama kullanışlı olması daha önemli
arkadaşlar maxi cosi quinny buzz bebek arabası kullanan varmı?memnunmu?paylaşabilirmi lütfen..
bizimki karftın 3 tekerleklisi önünde oyuncaklar falan var çok menunum.yanlız alırken önemli bir detayı atlamışız çift taraflı kullanlmıyor ve yaz aylarında çok sıkıntı yaratıyor...ama bu detay harici dere tepe düz gidiyorr..