- 20 Ocak 2009
- 220
- 5
- Konu Sahibi paylaxsxxixm
bizde dün aldık arabamızı. chicco trio üç parçadan oluşuyo oldukça rahat biraz tuzlu ama epey bi büyüyene kadarda kulanabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayağı bayağı tuzlu değil mi o papatya -tatlicadiarzu-
ben 300'den fazla vereceğimi sanmıyorum..
bi de bebek arabası için istediğim tek şey ya kocaman tekerlekli olsun ya da ön küçük arka büyük tekerli :teytey:
kaydirigubbakcemile3 haklısın canım öle trio for me modeli daha pahalı biz CT01 2006 modelini buldukta daha ucuza aldık. for me göre daha uygun bu. bende fazla vermem diyordum ama onu veren bunuda verir şunuda verir diye diye buraya kadar geldik kafamçokkarıştı aslında portbebesini gün içinde yatak olarakta kullanmayı düşündüm o yüzden aldım birazda. malum park yataklar oda kapılarından geçmiyo yatak odasına kuracaz orda kalacak. sepet de almadım o yüzden portbebede yatacak gündüzleri yani aynı hesaba geliyo hemen hemen.
peki ya fiyatlar arkadaslar,onlari da paylasalim da kaziklanmayalim, ben dun cepada 2 magazaya baktim, chicco ct 02 travel sistem icin bi magaza 449 digeri 349 dedi, ustelik ayni katta bu magazalar...
Bebek Arabası > Pratik Bebek Arabası > pierre cardin jetta sport 421 alüminyum
canım ben bunu kullanıyorum. gerçekten çok memnunum. oğlumun bütün bebekliği üstünde geçti diyebilirim, mamasına kadar burada yedirdim. bir fikir olsun senin için :)
Bebek Arabası > Pratik Bebek Arabası > pierre cardin jetta sport 421 alüminyum
canım ben bunu kullanıyorum. gerçekten çok memnunum. oğlumun bütün bebekliği üstünde geçti diyebilirim, mamasına kadar burada yedirdim. bir fikir olsun senin için :)
teşekkür ederim, ağırlığı nasıl ki çok ağır olmaması da gerekiyor asansöre arabaya filan taşırken
en önemlisi türk malı yani madein turkey türk malından vazgeçmeyin derim hem arada çok fiyat farkı var hemde çocuklarımız şimdiden marka meraklısı olarak yetişmesin derimmmm
daha doğuma 7,5 ay var :roflol: ama kararımı verdim :roflol:
baston tip travel sistem alıcam..
katlandığında evde ve arabada yer kaplamıyor olması büyük avantaj benim için.
kimseye vereceğimi sanmıyorum çünkü bi taneyle kalmayı düşünmüyorum Allahın izniyle :roflol:
travel sistem istememdeki sebep de ana kucağının benim için kurtarıcı olacağı..
tüm akrabalarım yaşadığım şehirde ve o kadar çok düğün oluyor ki, o ana kucakları düğünlerde masa üstü beşiği olarak kurtarıcı oluyor a.s
zaman geçtikçe kesin kararımı veririm sanırım ama şimdiden fiyat model kullanış ve kalite arayışlarına başladım -tatlicadiarzu-