• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek arabası konusunda seçim yapamıyorum

nature41

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
12
0
16
Kocaeli
kafayı yemek üzereyim. bebek arabası konusunda seçim yapamıyorum. herkes farklı farklı şeyler söylemiş. bütçe olarak en fazla 1500 tl ye kadar çıkabilirim ama tabi daha uygun olursa ne ala. travel sistem olanlara bakıyorum daha çok ama hala net bişey oluşturamadım kafamda ve tabi çift yönlü olması da önemli. yardımlarınızı bekliyorum anneler lütfeeen.

kafayı yemek üzereyim. bebek arabası konusunda seçim yapamıyorum. herkes farklı farklı şeyler söylemiş. bütçe olarak en fazla 1500 tl ye kadar çıkabilirim ama tabi daha uygun olursa ne ala. travel sistem olanlara bakıyorum daha çok ama hala net bişey oluşturamadım kafamda ve tabi çift yönlü olması da önemli. yardımlarınızı bekliyorum anneler lütfeeen.

Baby2go AL CANIM 365 TL HEMDE UCUZ 2 YÖNLÜ HAFİf HEMDE YATIYOR KALKIYOR NORMAL YATAKTA OLUYO BASYON ŞEKLİNDEDE KULLANIYOSUN BU ARADA ORTADAN KATLANIYOUR DÜZ DEGİL 6 KİLO GELİYO ABLAMA ALDIK ÇOK MEMNUN ARAŞTIR BAK SÜRÜŞÜDE ÇOK GÜZEL SANKİ YOKMUŞ GİBİ YARDIM ETTİYSEM NE MUTLU BANA:34::34::34::34::34:

bebeconfort un strety fix modelini aldık biz. 799 tl idi. Travel sistem çok çok çok memnunum mutlaka bi bak sadece joker mağazalarında satılıyor. arabanın bagajında çok yer kaplamıyor, katlaması ve açması çok çok kolay, üstelik çok ağır da değil. biz de çok araştırmıştık ama en çok bunu beğenmiştik. 1500 tl olanlarla aynı özlellikte.

kızlar en sonunda concord neo aldık. e-bebekte indirime girmiş eşimde çok beğendi,fazla gezmeyi sevmediği için bi kerede ne var ne yok aldık ordan. bakalım memnun kalırız inşallah

exorbaby prostyle vip travel sistem bebek arabası. Gittigidiyordan 500 tlye gri olanını aldım. Herşeyiyle mükemmel bi şey. Arabası oto koltuğu ve bakım çantası var. Ayrıca o 2000lik arabalardan hiçbir eksiği yok gayet kullanışlı. Nette arayıp bir bak derim beğeneceğine eminim.(brcbyl'nin kardeşi):nazar:

kızlar en sonunda concord neo aldık. e-bebekte indirime girmiş eşimde çok beğendi,fazla gezmeyi sevmediği için bi kerede ne var ne yok aldık ordan. bakalım memnun kalırız inşallah

kaça aldın?netten mi aldın mağazadan mı?

Back