Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Trawel olursa ılk tercıhım cok fazla fıyat olmasın lütfen kullanıp bırıne verıcem bnde ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
😄 biraz daha bakınayım dedım zmn varken tam olarak istedıgım gıbı olmadıgından vazgecmiştim fıyatın hala aynı sanırım tek olarak neydıCanım gel benim arabayi vereyim sana benimkinin fiyatinda bu tarz cok zor bulursun genelde daha aşağıya ya cift tekerleklilerden ya da üç tekerlekli var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Trawel olursa ılk tercıhım cok fazla fıyat olmasın lütfen kullanıp bırıne verıcem bnde ...
ne kadarlık birşey bakıyorsun canım maxi cosi quinyy buzz var bende
elbette ama herkesin uygun anlayışı değişiktir..satııcı satabildiği en yüksek fiyata alıcıda en düşük fiyata almak ister bu işin doğası bu.. benim arabam ana kucağıyla birlikte 600 lira canım sıfırının yarısı fiyatına bile değil yani.. ilgilenirsen konumda fotoları var bakabilirsin..uygun aramamın sebebı arabanın yarı fıyatını verdıkten sonra kartımla sıfırına taksıt yapardım ıkıncı el ürün bu altın degılkı esya satarken bıle yok pahasına satıyoruz bu yuzden satıcının ınsafına kalmış pahalıya almış olmanın acısı cıkmasın 😄
Araban guzel evet ama cınsıyetını bılmedıgımden mavı dusunmk erken olur 600 sanırım benıde aşar ıyı satışlarelbette ama herkesin uygun anlayışı değişiktir..satııcı satabildiği en yüksek fiyata alıcıda en düşük fiyata almak ister bu işin doğası bu.. benim arabam ana kucağıyla birlikte 600 lira canım sıfırının yarısı fiyatına bile değil yani.. ilgilenirsen konumda fotoları var bakabilirsin..
Araban guzel evet ama cınsıyetını bılmedıgımden mavı dusunmk erken olur 600 sanırım benıde aşar ıyı satışlar
teşekkür ederim sizede hayırlı doğumlar..
😄 biraz daha bakınayım dedım zmn varken tam olarak istedıgım gıbı olmadıgından vazgecmiştim fıyatın hala aynı sanırım tek olarak neydı
mrb. graco travel system var bende siyah düşünürsen