Kaçıncı haftada oluyor?Detaylı ultrason sonrası alışverişe başladım ben
Kaçıncı haftada oluyor?
Teşekkürler tavsiye için20. Haftada yapılıyor. 2 ay daha bekleseniz daha iyi olur bence. O zaman bebeğin sağlığından emin gönül rahatlığıyla devam ediyor süreç
Büyük parcalari hiç ertelemeyin. İlerledikçe masraflar artıyor. Başlarda büyük maliyetli şeyleri alıp taksite de bolebilirseniz zaman içinde maddi yükü de az olur. Ve neyi ne kadar erken alırsanız o kadar kâr. Cinsiyet gerekmeyen herseyi alın derim. Süt sagma makinesi telsiz ıslak mendil kişisel bakım ürünleri şampuan kremler çamaşır deterjanlari vs vs uygun fiyat gördükçe stoklayinHanımlar öncelikle bayramınız mübarek olsun inşallah herkes sevdikleriyle mutlu mesut bir bayram geçirir.
Ben 12 haftalık hamileyim, düşükler yüzde seksen ilk üç ayda oluyormuş. Düşük riskini büyük oranda atlatmış oldum yani.
Eşimle beşik ve bebek arabası bakıyoruz. Bayramdan hemen sonra mağazalara gidip almayı düşünüyoruz ilerde bu tarz şeyler daha da pahalılanır diye.
Siz ne zaman beşik ve bebek arabası tarzı demirbaş eşyaları aldınız? Sizce bu zamanda almaya başlamak mantıklı mı?
Konuyu açtıktan sonra fark ettim yanlış yere açtığımı. Konumu başka konuya nasıl taşıyabilirim?
Mağazadan bak, internetten alHanımlar öncelikle bayramınız mübarek olsun inşallah herkes sevdikleriyle mutlu mesut bir bayram geçirir.
Ben 12 haftalık hamileyim, düşükler yüzde seksen ilk üç ayda oluyormuş. Düşük riskini büyük oranda atlatmış oldum yani.
Eşimle beşik ve bebek arabası bakıyoruz. Bayramdan hemen sonra mağazalara gidip almayı düşünüyoruz ilerde bu tarz şeyler daha da pahalılanır diye.
Siz ne zaman beşik ve bebek arabası tarzı demirbaş eşyaları aldınız? Sizce bu zamanda almaya başlamak mantıklı mı?
Konuyu açtıktan sonra fark ettim yanlış yere açtığımı. Konumu başka konuya nasıl taşıyabilirim?
Biz de masraflar artar şimdi taksitle alalım yavaş yavaş öderiz diye düşündük ama yine de bi acaba dedim. Teşekkürler yorum içinBüyük parcalari hiç ertelemeyin. İlerledikçe masraflar artıyor. Başlarda büyük maliyetli şeyleri alıp taksite de bolebilirseniz zaman içinde maddi yükü de az olur. Ve neyi ne kadar erken alırsanız o kadar kâr. Cinsiyet gerekmeyen herseyi alın derim. Süt sagma makinesi telsiz ıslak mendil kişisel bakım ürünleri şampuan kremler çamaşır deterjanlari vs vs uygun fiyat gördükçe stoklayin
Biz de park yatak düşünüyoruz ve biz de mağazada mesela bebek arabasının konforuna sürüşüne bakacağız internette daha uygunsa internetten alacağız :)Mağazadan bak, internetten alorda daha ucuz. Ben park beşik aldım örneğin, kanz 4.500 kendi sayfasında o model beşik, diğer mağazalarda da öyle.. Trendyoldan beşiğe baktım güvenilir satıcı o süreçte 1800 e koymuş, pat aldım. Sapa sağlam garantisi ile geldi mis gibi
Arabası hediye geldi bize sağa sola söyleyin hediye alacaklarsa modelini beğenin alsınlar sonra aynısından üç beş ürün oluyor
Bebeğin kremlerinin yarısını amazon primedan aldım orada e bebekten daha ucuzdu çoğu şey.. baktım mağazada aaa burda daha ucuz at internette sepete pat gelsin :) devir ekonomi devri
Islak mendil stoğu yap, bez de yapsan da olur amma pişik olursa bezden elinde patlama ihtimali var..
Bebişe de bir şey olur diye korkma Allahın izni ile bir şey olmaz.. doktor da sorun yok dediyse kafanı rahat tut
Kıyafet vs gibi şeylerde de cinsiyetsiz beyaz ya da sevdiğin diğer renklerden al biraz koy her gün zam geliyor.. beşiği pembe Mavi alma da gri veya siyah al mesela gibi gibi
37.haftaöda basladımHanımlar öncelikle bayramınız mübarek olsun inşallah herkes sevdikleriyle mutlu mesut bir bayram geçirir.
:)37.haftaöda basladım
Herkes gec vakite bırakma zor olur dedı
Size ne İnternet denen bısey var dagda mı yaşıyorsunuz dedım en son artık.
Netten aldım geldı doldu taştı
Evet ben de bez stoğu yapmayacağım çünkü her bez her bebeğe iyi gelmiyor. Önce bir markayı alıp deneyeceğim eğer sorun olmazsa o zaman stok yaparım diye düşünüyorumBez stogu yap diyenlere inanma
Bez stoklanmamalı
Besıkde ne tercih edeceksiniz:)
Biz fiyatı artar o yüzden pahalıları şimdiden alsak taksitle yavaş yavaş ödesek diye düşündük o yüzden aslında almak istedik. Hepsi birikince ekonomik anlamda zor olabilir diye
Biz park yatağı henüz yeni öğrendik. Araştırdık ve bayağı aklımıza yattı biz de onu almaya karar verdikKeske park besık alsaymıısım
Biz park yatağı henüz yeni öğrendik. Araştırdık ve bayağı aklımıza yattı biz de onu almaya karar verdik
O paraya altın al her ay o da artıyor nasıl olsa yaklaşınca bozdurur alırsın ihtiyaçları:)
Biz fiyatı artar o yüzden pahalıları şimdiden alsak taksitle yavaş yavaş ödesek diye düşündük o yüzden aslında almak istedik. Hepsi birikince ekonomik anlamda zor olabilir diye