- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.353
-
- Konu Sahibi Emre_Alisa
Evet bakiyorum e bebek i sevmiyorum nedense joker e bayiliyorum bir de civil ehemfikiriz. bende çoğu şeyi görerek alma taraftarıyım. internet uygun evet ama hile hurda da çok fazla oluyor. 2 kuruş fazla olsun sağlıklı olsun.
joker bebe ve e bebek instagramdan takip etmenizi öneririm. mesela joker de 22:00-10:00 arası gece indirimi oluyo. sallıyorum bugün bezlerde, yarın biberonlarda vs. gibi.
bende kafamda dönencesini belirledim. büyük eşyaları vardı abisinden kaldı. çok şükür o masrafımız olmayacak. ama ufak tefek şeyleri kullanmak istemiyorum.
e Bebek'in kendi ürünlerinin(baby me) güzel olduğunu duydum. oğlumda sadece pamuğunu kullanmıştım. ıslak mendilini deterjanlarını da denemeyi düşünüyorum ben. denedikten sonra yazarım.Evet bakiyorum e bebek i sevmiyorum nedense joker e bayiliyorum bir de civil e
baby me ürünleri değil mi ? nelerini kullanıyorsunuz ? hangilerini özellikle tavsiye edersiniz ?E bebek tek geçerim harika ürünleri var
Ben ıslak mendillerinden kullanmıştım. Kokusuz,katkısız memnun kalmıştım kızımda. 12li kolilerden alıyordum o dönem.baby me ürünleri değil mi ? nelerini kullanıyorsunuz ? hangilerini özellikle tavsiye edersiniz ?
Aslinda en dogrusu ama ben duramiyorum yaa herkes kızıyor ben deli gibi alisveris yapmak istiyorum
bende büyük parçaları ilk bebeğimden kullanıcam. dediğiniz gibi fakat şimdilik hastane çıkışı deterjan aldım o kadar. diğerlerini son zaman alıcam. ilk bebeğimizi kjayettik elimizde çok eşyası kaldı çok kötü oluyo insan. o yüzden 8.aydan sonra. sadece acil durum çantamız hazır olsun yeter dedik.Sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin Rabbim bebeğinizi.
Ben kızımda cinsiyet belli olduktan sonra almaya başladım. Hatta e bebek'e gidip toplu almıştım birçok şeyi.
Arada mothercare 'den tulumlar almıştım.
Şimdi 8 haftalik hamileyim,henüz hicbirşey almadım. Kızımdan küvet,mama sandalyesi,9-36 kg oto koltuğu var elimde birde baston puset,geri kalanları alacağım.
Oda yapmayacağım hemen,kızıma almıştım ama ilk 2 sene yatmadı yatağında. Bu sebeple ilk etapta beşik alacağım. Taşınma durumu olabilir 2 sene içinde,o zaman oda yapacağım.
Size tavsiyem,alınacak çok şey var,ufak ufak alırsanız bütçenizi zorlamaz.
Ha imkanınız varsa 1 kerede büyük bir mağazadan tamamlayabilirsiniz.
Ki zaten çok çabuk büyüyor bebekler,2 ayda bir giysi bedenleri değişiyor. İlk 1 sene sık alısveriş yapılıyor.
önceden bi bebeğimiz vardı 2 kapılı kısmında onun eşyaları mevcut. kızım 4 kapıya talim =) ilerde de kullansın sadece yatak alırız diye düşünürek almıştık6 kapili dolap cok canim. Eger istedigin seyleri koymak icin bir yer dusunuyorsan elinin altinda olcak bir raf tak duvara.
Hem guzel hem modern hemde yer kaplamazzz
Çok üzüldüm kaybınıza.bende büyük parçaları ilk bebeğimden kullanıcam. dediğiniz gibi fakat şimdilik hastane çıkışı deterjan aldım o kadar. diğerlerini son zaman alıcam. ilk bebeğimizi kjayettik elimizde çok eşyası kaldı çok kötü oluyo insan. o yüzden 8.aydan sonra. sadece acil durum çantamız hazır olsun yeter dedik.
bu arada mother care bana çok pahalı geliyor. bi özelliği varmı oradaki ürünlerin ?
Çok üzüldüm kaybınıza.
Rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin bebeginizi inşallah.
Mothercare'in tulumları çok kullanışlı gelmişti bana. Boydan boya çıtcıtlı olması,kolunda el kapatmak için bölmesi olması sebebiyle çok severek kullandım.
Birde kaliteliydi kumaşları iki yıkamayla yamulmuyordu. Ben genelde 3 lü paket alıyordum. İç bodyleride yine 3lü yada 5li paketler halinde alıyordum pahalı gelmiyordu bana. Birde 5.5 sene önce lcw'de veya başka yerlerde çok secenek yoktu. Ayrıca civil'den sipariş ettim bir kac kez,bedenleri standarttan küçüktü,kullanamadım. Netten almadım bir daha. Küçüldükće mothercare'den aldım. Hatta yepyenilerdi verdim kullanılsın diye ihtiyacı olan birilerine.
Birde E bebekte o tarz tulum bulamamıştım sadece hastane cıkısı almıştım birde ağız silme mendili.
Evime de yakın diye tercih ediyordum ayrıca. Zaten azar azar alınıyor zira cok cabuk büyüyorlar. Bir bakmışsın evdeki giysiler olmuyor. Hadi alışverişe diyorsun.
Yapmıyorum yapmak istiyorum cinsiyeti bekliyoruzKuzum daha biseu belli deildir ki. Ne alisverisi yapiyosun
Oy kuzum yaYapmıyorum yapmak istiyorum cinsiyeti bekliyoruz
kordon bağıyla karışabiliyor evet. hayırlı haberler bekliyoruz inşallahOy kuzum yadd
Bense daha yapmaya baslamadim doktor çıkıntı var erkek gibi dedi ama gelecek ay emin olurz..
Heyecanliyim
Insalllaaah canımkordon bağıyla karışabiliyor evet. hayırlı haberler bekliyoruz inşallah
güle güle sağlıkla kullansın evladınız. bizim bebek arabamızda yanlış hatırlamıyosam aynı marka. memnunduk. hangi modeli ki bi yollayın aynıysa söyliyimbende ahşap karyola o karyolaya 2 takım yatak pedi ve yorgan 1 takım nevresim takımı bir bornoz ve havlu babyhope dan bebek arabası tamam ama şu arabayı katlamayı bi türlü beceremedim.
Sari yeşil bakmaya devam :)Oy kuzum yadd
Bense daha yapmaya baslamadim doktor çıkıntı var erkek gibi dedi ama gelecek ay emin olurz..
Heyecanliyim
Ne bakiyorsun nerelerden bakiyosun canmSari yeşil bakmaya devam :)