Doğuma Hazırlık Bebek Alışverişi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Evet bakiyorum e bebek i sevmiyorum nedense joker e bayiliyorum bir de civil e

Evet bakiyorum e bebek i sevmiyorum nedense joker e bayiliyorum bir de civil e
e Bebek'in kendi ürünlerinin(baby me) güzel olduğunu duydum. oğlumda sadece pamuğunu kullanmıştım. ıslak mendilini deterjanlarını da denemeyi düşünüyorum ben. denedikten sonra yazarım.
bu arada çalıştığım yerde joker bebe var. bugün hastane çıkışımızı yıkamak için deterjan aldım friendly markasının, kokusuz ve tamamen organik.amerikan menşeli bi ürün.kendinden yumuşatıcılı. nasipse bu hafta kullanıp onu da anlatırım.

Sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin Rabbim bebeğinizi.
Ben kızımda cinsiyet belli olduktan sonra almaya başladım. Hatta e bebek'e gidip toplu almıştım birçok şeyi.
Arada mothercare 'den tulumlar almıştım.
Şimdi 8 haftalik hamileyim,henüz hicbirşey almadım. Kızımdan küvet,mama sandalyesi,9-36 kg oto koltuğu var elimde birde baston puset,geri kalanları alacağım.
Oda yapmayacağım hemen,kızıma almıştım ama ilk 2 sene yatmadı yatağında. Bu sebeple ilk etapta beşik alacağım. Taşınma durumu olabilir 2 sene içinde,o zaman oda yapacağım.
Size tavsiyem,alınacak çok şey var,ufak ufak alırsanız bütçenizi zorlamaz.
Ha imkanınız varsa 1 kerede büyük bir mağazadan tamamlayabilirsiniz.
Ki zaten çok çabuk büyüyor bebekler,2 ayda bir giysi bedenleri değişiyor. İlk 1 sene sık alısveriş yapılıyor.

6 kapili dolap cok canim. Eger istedigin seyleri koymak icin bir yer dusunuyorsan elinin altinda olcak bir raf tak duvara.
Hem guzel hem modern hemde yer kaplamazzz

bende büyük parçaları ilk bebeğimden kullanıcam. dediğiniz gibi fakat şimdilik hastane çıkışı deterjan aldım o kadar. diğerlerini son zaman alıcam. ilk bebeğimizi kjayettik elimizde çok eşyası kaldı çok kötü oluyo insan. o yüzden 8.aydan sonra. sadece acil durum çantamız hazır olsun yeter dedik.
bu arada mother care bana çok pahalı geliyor. bi özelliği varmı oradaki ürünlerin ?

6 kapili dolap cok canim. Eger istedigin seyleri koymak icin bir yer dusunuyorsan elinin altinda olcak bir raf tak duvara.
Hem guzel hem modern hemde yer kaplamazzz
önceden bi bebeğimiz vardı 2 kapılı kısmında onun eşyaları mevcut. kızım 4 kapıya talim =) ilerde de kullansın sadece yatak alırız diye düşünürek almıştık

Çok üzüldüm kaybınıza.
Rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin bebeginizi inşallah.
Mothercare'in tulumları çok kullanışlı gelmişti bana. Boydan boya çıtcıtlı olması,kolunda el kapatmak için bölmesi olması sebebiyle çok severek kullandım.
Birde kaliteliydi kumaşları iki yıkamayla yamulmuyordu. Ben genelde 3 lü paket alıyordum. İç bodyleride yine 3lü yada 5li paketler halinde alıyordum pahalı gelmiyordu bana. Birde 5.5 sene önce lcw'de veya başka yerlerde çok secenek yoktu. Ayrıca civil'den sipariş ettim bir kac kez,bedenleri standarttan küçüktü,kullanamadım. Netten almadım bir daha. Küçüldükće mothercare'den aldım. Hatta yepyenilerdi verdim kullanılsın diye ihtiyacı olan birilerine.
Birde E bebekte o tarz tulum bulamamıştım sadece hastane cıkısı almıştım birde ağız silme mendili.
Evime de yakın diye tercih ediyordum ayrıca. Zaten azar azar alınıyor zira cok cabuk büyüyorlar. Bir bakmışsın evdeki giysiler olmuyor. Hadi alışverişe diyorsun.

haklısınız. ben oğlumda kendinden eldivenli patikli tulum almıştım iyi de para vermiştim o dönem için. olmadı bi bakayım mother care'ı da. 40 ımız çıkana kadar sırf o tulumlardan giydirmeyi düşünüyorum zıbın üstüne. hem üşümez hem gerçekten rahat... eldiven derdi de yok

bende ahşap karyola o karyolaya 2 takım yatak pedi ve yorgan 1 takım nevresim takımı bir bornoz ve havlu babyhope dan bebek arabası tamam ama şu arabayı katlamayı bi türlü beceremedim.

bende ahşap karyola o karyolaya 2 takım yatak pedi ve yorgan 1 takım nevresim takımı bir bornoz ve havlu babyhope dan bebek arabası tamam ama şu arabayı katlamayı bi türlü beceremedim.
güle güle sağlıkla kullansın evladınız. bizim bebek arabamızda yanlış hatırlamıyosam aynı marka. memnunduk. hangi modeli ki bi yollayın aynıysa söyliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…