Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
güle güle sağlıkla kullansın evladınız. bizim bebek arabamızda yanlış hatırlamıyosam aynı marka. memnunduk. hangi modeli ki bi yollayın aynıysa söyliyim
haklısınız. ben oğlumda kendinden eldivenli patikli tulum almıştım iyi de para vermiştim o dönem için. olmadı bi bakayım mother care'ı da. 40 ımız çıkana kadar sırf o tulumlardan giydirmeyi düşünüyorum zıbın üstüne. hem üşümez hem gerçekten rahat... eldiven derdi de yok
Birde cok kolay giydiriliyor kafadan geçmeli olmadığı icin,ser tulumu,koy üzerine bebeği kolayca giydir durumu. Kafasını tutana kadar kurtarıcı olmuştu. Eldiven kısmıda bonusuydu. Eldiven takınca çıkıyor kayıyor,bu tulumlar çok pratik. Yine ordan alacağım sanırım ben.
Birde cok kolay giydiriliyor kafadan geçmeli olmadığı icin,ser tulumu,koy üzerine bebeği kolayca giydir durumu. Kafasını tutana kadar kurtarıcı olmuştu. Eldiven kısmıda bonusuydu. Eldiven takınca çıkıyor kayıyor,bu tulumlar çok pratik. Yine ordan alacağım sanırım ben.
kızlar bu arada joker bebede zıbınlar 6 tl. bilginiz olsun. atlet niyetine tulum içine giydirmelik. ben dayanamadım 2 adet aldım. daha almayı planlıyorum ama =)
Başka yerde bulursanız o tarz ordan da alabilirsiniz ben uzun zamandır bakmadım bebek giysilerine,nerde ne var pek bilmiyorum şu an,kızım 5 bucuk yaşında haliyle çocuk reyonlarında vakit geçiriyoruz uzun zamandır. Kullanımı cidden kolay.