Bebek Alışverişi Önerileri/Tavsiyeleri

Rogue

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
928
554
Merhaba Sevgili Anneler,
Forumlarda konusurken birbirimize sordugumuz alısveris tüyolarını, aldıgımız ürünlerin fotograflarını ve ürünleri burda paylasırsak hem görsel olarak görmüs; hemde bir fikir edinmis oluruz. Bebeklerimiz için yaptıgımız alısverisler ilk andan itibaren baslamıs olsun yada olmasın, hepimiz kendi ürün eksiğimizi görmüs oluruz.

Fotografları paylasırken ürünün nereden alındıgı ve istenirse fiyatı yazılırsa hepimizin bir bilgisi olur bu konuda. Hatta özel el yapımı siparislerimizin bile paylasılması bizim acimizdan bir artı olur. Farklı ürünler görmek sanırım hepimizin hosuna gider. Buna göre alisveris listemizi bile daha rahat hazırlayabiliriz.

Iyi alisverisler Hanımlar. Bebeklerimize Uzun ve Mutlu Ömürler İnsallah.
:KK36::emir_bebek::emir_bebek::KK200::anneadayı::KK200::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::KK36:

Ben hamile oldugumu öğrendiğimde ilk gittiğim bir kac alısveristen aldıgım ürünler. Bu Sosyal Medyada arkadaslarıma bebeğimin olacagını acıkladıgım fotom idi. :KK36:

Tulumlar; MotherCare, Ebebek, Pamidor, Soo Be, Joker, Chicco, Koton
Oyuncaklar; Chicco, Rossman, Fisher Price, Bebedor, Kanz
Şapka-Eldivenler; Ebebek ve Pamidor
Mont: Soo be

Eklentiler

• 15193643_10208041661814660_1004134648321595629_n.jpg
    15193643_10208041661814660_1004134648321595629_n.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 962
Ben hamile oldugumu öğrendiğimde ilk gittiğim bir kac alısveristen aldıgım ürünler. Bu Sosyal Medyada arkadaslarıma bebeğimin olacagını acıkladıgım fotom idi. :KK36:

Tulumlar; MotherCare, Ebebek, Pamidor, Soo Be, Joker, Chicco, Koton
Oyuncaklar; Chicco, Rossman, Fisher Price, Bebedor, Kanz
Şapka-Eldivenler; Ebebek ve Pamidor
Mont: Soo be
of bunlar ne sirinlik muskasi resmen.:KK200::nazar:
Iyi gunlerde giydirin:KK69:
Gunbegun hamilelik kitabini okuyomusunuz memnun kaldnz mi bilgilendrci/eglenceli mi?

of bunlar ne sirinlik muskasi resmen.:KK200::nazar:
Iyi gunlerde giydirin:KK69:
Gunbegun hamilelik kitabini okuyomusunuz memnun kaldnz mi bilgilendrci/eglenceli mi?
Cok tesekkür ederim :KK16:
Hamilelik kitabı hafta hafta hamilelik bilgilerini iceriyor, hem bebeğin haftalık gelisimi, hemde anne adayının yapması gerekenler, vücudumuzda yasanan değişiklikleri anlatıyor. Sonra hatıralarımızı yazabilmemiz icin her haftada bir sayfa bos bırakılmıs, bende ogluma hafta hafta hissettiklerimi, aldıklarımızı, dr randevumuzda öğrendiğimiz bilgileri yazıyorum:) Cok eglenceli. Gercekten tavsiye ederim. NTV Yayınlarından

Cok tesekkür ederim :KK16:
Hamilelik kitabı hafta hafta hamilelik bilgilerini iceriyor, hem bebeğin haftalık gelisimi, hemde anne adayının yapması gerekenler, vücudumuzda yasanan değişiklikleri anlatıyor. Sonra hatıralarımızı yazabilmemiz icin her haftada bir sayfa bos bırakılmıs, bende ogluma hafta hafta hissettiklerimi, aldıklarımızı, dr randevumuzda öğrendiğimiz bilgileri yazıyorum:) Cok eglenceli. Gercekten tavsiye ederim. NTV Yayınlarından
tesekkur ederim bilgilendrme icin,ne kadara aldnz acaba

Merhaba Sevgili Anneler,
Forumlarda konusurken birbirimize sordugumuz alısveris tüyolarını, aldıgımız ürünlerin fotograflarını ve ürünleri burda paylasırsak hem görsel olarak görmüs; hemde bir fikir edinmis oluruz. Bebeklerimiz için yaptıgımız alısverisler ilk andan itibaren baslamıs olsun yada olmasın, hepimiz kendi ürün eksiğimizi görmüs oluruz.

Fotografları paylasırken ürünün nereden alındıgı ve istenirse fiyatı yazılırsa hepimizin bir bilgisi olur bu konuda. Hatta özel el yapımı siparislerimizin bile paylasılması bizim acimizdan bir artı olur. Farklı ürünler görmek sanırım hepimizin hosuna gider. Buna göre alisveris listemizi bile daha rahat hazırlayabiliriz.

Iyi alisverisler Hanımlar. Bebeklerimize Uzun ve Mutlu Ömürler İnsallah.
:KK36::emir_bebek::emir_bebek::KK200::anneadayı::KK200::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::KK36:
gerçekten çok iyi olmuş canm burası ben henüz almaya başlamadım ama takipteyimm aldıkça paylaşırım bende :KK70:

Merhaba güzel anneler :)

Ben 24. haftalik hamileyim allah nasip ederse oglusumuz olcak :) ben bebek odasini aldim bile geutherden siparis vermisdim dün geldi daha kurulcak ama. ilk 1 ay giyilcek herseyi de aldim sayilir daha fazla almak istemiyorum zaten bebis oldukdan sonra alirim diye düsüniyorum nisan bebegi olcak diye havanin tam nasil olabilcegini bilemedigim icin. cogunlukla zibin aldim yeni dogan icin en rahati odur diye 15 tane falan aldim. perdemi siparis ettim 1 aya gelecek oda insallah. Bide kampanyadan bebek arabasinida alinmis bulduk :KK70:. simdilik bukadarini aldim haftaya ama bütün alisverisi yapmak istiyorum yani cogunu ben simdiden agirlasmis gibiyim ya ilerde nasil yapcam ufak tefek biseyler kalir ila onuda yavas yavas aliriz ama büyük alisverisi simdiden yapmak istiyorum erkenmi sizce?

Merhaba güzel anneler :)

Ben 24. haftalik hamileyim allah nasip ederse oglusumuz olcak :) ben bebek odasini aldim bile geutherden siparis vermisdim dün geldi daha kurulcak ama. ilk 1 ay giyilcek herseyi de aldim sayilir daha fazla almak istemiyorum zaten bebis oldukdan sonra alirim diye düsüniyorum nisan bebegi olcak diye havanin tam nasil olabilcegini bilemedigim icin. cogunlukla zibin aldim yeni dogan icin en rahati odur diye 15 tane falan aldim. perdemi siparis ettim 1 aya gelecek oda insallah. Bide kampanyadan bebek arabasinida alinmis bulduk :KK70:. simdilik bukadarini aldim haftaya ama bütün alisverisi yapmak istiyorum yani cogunu ben simdiden agirlasmis gibiyim ya ilerde nasil yapcam ufak tefek biseyler kalir ila onuda yavas yavas aliriz ama büyük alisverisi simdiden yapmak istiyorum erkenmi sizce?

Ben artık haftaları pek düsünmüyorum, begendiğim seyleri alıyorum, büyük kücük farketmez bence hic erken değil :) Ben hep tulum tercih ediyorum, cok güzel tulumlar var artık kostümler :) Hep onlarda gözüm vardı normalde heheh. Bebek odasına baslamadım ben daha, bebek karyolası yerinede besiklerden düsünüyorum simdilik dogduktan sonra belirli bir süre zaten yanıbasımda ana kucagi yada mamaroo da uyuyorlar, yerine koymak gerekmiyor, bebek odası yapsam bile odamızda ve oturma odasına sepet besik almayı düsünüyoruz esimle, tek bir odada kapalı kalmakta istemiyorum, evimiz 3 katlı devamli tasımak istemiyorum bebegi, biraz büyüyünce kendi odasında geceleri uyuyabilecek aylara gelince odasında bırakmak istiyoruz, o yüzden esimle hemen bebek odası mobilyalarını düsünmüyoruz. Ama bakalım daha 4 ayımız var neler değişir kafamızda :))))

Bu ürünlerimizi de babamız almıs :) Ebebek ve Soo be magazalarından

Eklentiler

• 15253611_10208055338316564_2145659339945099065_n.jpg
    15253611_10208055338316564_2145659339945099065_n.jpg
    171,8 KB · Görüntüleme: 443
X