bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay kesin adam doktordur, çok var böyle yeni yetme öğrencileri kullanan evli doktorlar
( dürüst olanları tenzih ederim)

Sadece anlatılanı biliyoruz ; kim kimi kullanıyor bilmiyoruz.

Ben geçmiş konularda, adamın "medeni hali"ne dair şüphelerimi paylaşmıştım. Konu sahibi bekar olduğunu söylüyor.

2 tarafta reşit, 2 tarafta ne yaptığını biliyor. Bazı insanlar , günün birinde kendilerine toplumda ve iş hayatında ayrıcalık sağlayabilmek için bilinçli eylemlerini, duygu sömürüsü yapmak için kullanabiliyorlar.

Aynı şey değil.üreme sistemi parmak izi gibidir.yani dünyada ne kadar insan varsa o kadar farklı kapasitede üreme sistemi var.hangi bilgi sana göre geçerli nereden bileceksin ki.o da tecrübeyle oluyor işte.aman bir ihtimal diye boyuna mucizevi ihtimallere göre hareket edemezsin ki.belki hiç doğru dürüst dikkat etmene bile gerek yok.boş boşuna cinsel hayatını baltalıyor da olabilirsin.benim gibi bir kadın için mucizevi bir ihtimal mesela ama muayeneye gitsem herşey normal çıkıyor.
Genelgeçere odaklan bir zahmet!
Korunma olmaksızın penis vajinaya temas ederse gebelik oluşma ihtimali vardır genel olarak. :deli:
Kendi "sistemini" test etmek için gebe mi kalınır deneme olarak? Bir git Allah aşkına ya.

Aynen öyle. Kızı büyük sanmışmış güya ama bir kere aşık olmuş o yüzden vazgeçemiyormuş havası vermiş. E kız da 18 yaşında daha toy karşısında sırtlan gibi bir adam var nasıl kaçsın takılmış pençelerine. Çırpındıkça daha çok batmış. Şu kürtaj olayından sonra ayrılmadıysa daha da ayrılmaz zaten sprusormakicinuye sprusormakicinuye
Ayrılmamış, 40 yaşında adam araba değiştirdi diye, bir kürtaj parası bulamamış, bu sürecten fiziksel ve psikolojik etkilenecek olan biricik, öğrenci sevgilisine bir hafta para aratıp, ortak ödeme yapmış.
Bur adamım varlığıyla teselli buluyor üstelik. 🤦🏻‍♀

Aynı şey değil.üreme sistemi parmak izi gibidir.yani dünyada ne kadar insan varsa o kadar farklı kapasitede üreme sistemi var.hangi bilgi sana göre geçerli nereden bileceksin ki.o da tecrübeyle oluyor işte.aman bir ihtimal diye boyuna mucizevi ihtimallere göre hareket edemezsin ki.belki hiç doğru dürüst dikkat etmene bile gerek yok.boş boşuna cinsel hayatını baltalıyor da olabilirsin.
Bazı şeyler evlenince tecrübe edilir " hamile kalmak isteyen korunmadan dener ve kalabiliyor muyum diye bakar olmuyorsa tedavi olur" senin dediğin evlenmeden rahat ilişki yaşamak için her şeyi denemek ve bir kere hamile kalmadiysam sürekli korunmadan cinsellik yaşayıp hamile kalmam nasılsa daha önce kalmadım kafasına girip tecrübe etmiş olmak kendince tabi 👎🏻

gerçekten korundugumuz halde oldu zaten tam barismamistik seks vs bir şey yoktu doğru düzgün aramızda. Zaten epi topu 2-3 sefer yaşadık, kondom kullandık sadece bir keresinde bir dk felan geç takmıştı o kadar çok yüksek ihtimalle o anda oldu. Ki o da tahmini yumurtlama tarihinden çok alakasız bir gündü. İnsanlar yıllarca tedavi oluyor ne bileyim gününü ayarlıyor saatini ayarlıyor olmuyor o yüzden ihtimal veremedik
Ihtimak vermediysen simdide oturup hayiflanma. Olan olmus daha kendini harcatma

Hamile olduğumu öğrenmem ve kürtaj 1 hafta içinde oldu. 20 yaşındayım ama resmen bu sürede 10 yıl yaslandim. Sevgilimle korunmamiza rağmen nasıl böyle bir şey oldu anlam veremedik ilk baş. 2 hafta mide bulantisindan hiçbir şey yiyemedim safra kustum sürekli içtiğim suyu bile kustum. Mide bulantısı ile kaç gün acile gittim midem bile yıkandı, en son safrada taş vs mi var acaba diye ultrason cekilirken Dr alt kisma bakınca bebek gördüğünü söyledi oradan nasıl kalktım nasıl otobüse bindim sevgilime telefonda nasıl söyledim bilmiyorum bile. Sevgilim çalışıyor ben okuyorum ve Aileme asla ama asla söyleme ihtimalim bile olmayan bir şey ve hayatimin hiç öyle bir noktasında değilim aldırmak zorundaydik. Yaşasa 3umuz de ölüden farksız olacaktık o kadar büyük şeyler almamız gerekecekti aramıza.
Tek ihtimalimiz olan kurtaji oldum, beraber özel bir kliniğe gittik önceden aramıştım fiyat felan almıştık. Hatta o 1 hafta içinde de parayı toparlamaya çalıştık sevgilim bu ay araba degistirdigi için sıfırdaydi, e ben zaten ogrenciyim paranın yarısını anca hallettim sonra o tamamladı vs. derken anca bir haftada gidebildim ama 40 doğurduk gidene kadar n'olacak diye. Bir yandan da 10 hafta geçtiyse diye titreye titreye gittik. 8 haftalık olduğunu öğrendik kalp atışını duydum sevgilim içeride değildi o an ama çok kötü oldum bacaklarim titreyerek kitlendigi için o çatala yatamadim hatta. Ama sonra iğne vuruldu ve devamını hatırlamıyorum oldu bitti. Ama şuan beraber bebek magazasindsn geçince bebek resmi görünce bu konuyu konusmasak da çok üzülüyoruz. Kürtajdan çıkınca konuştuk sadece bu konuyu bu hatamizi unutup bir daha asla lafını acıp birbirimizi uzmeyeleim felan diye. hala birkaç sene sonra evlenip çocuk hayali frlan kuruyor ama ben artık asla ama asla istemiyorum. Büyük konuşmamak gerek ama gerçekten istemiyorum. O üzerinden etkisi geçsin tekrar istemeye baslarsin cocugumuz olmasını ikimizden bir parçayı frlan diyor ama cinselllik bebek felan hiçbir şey istemiyorum. Hatta yumurtalıklarımı tahmini aldırmayı bile düşündüm. Nasıl atlatacagim bu durumu çok bir bağ kurmadigim için ve doğurma ihtimalimi dusunmedigim için etkilenmem sandım ama ruyamda bile benzer şeyler görüyorum
😭Yazık olmuş bebege siz keyfinize bakın küçücük elleri kolları kesilib öldürülen siz diyilsiniz😭

Bi de konu sahibi dayının timsah gözyaşlarına aldanıyor ya ona çok güldüm,

yok ikimizde üzüldük yok ikimize bebek mağazalarından geçerken üzülüyoruz,

hamile olunca tüm kimyası değişen, kürtaj narkozu ameliyatı geçiren, ve bir kaç regl de bunun sancısını yaşayacak olan konu sahibi, olaydan sıfır hasarla çıkan dayı 🥸 aynı üzüldüklerini bile manipüle ile yedirmiş

Konu sahibi bu saflıkla ayrılamaz bu amcadan, ayrılmak istese de amca bi bahaneyle yine kandırır, tek yorumun Allah akıl fikir versin

Sonuc olarak psikolojik olarak cöküp ortada kalicak. Olacak bu. Ailesi ögrense zaten tam fiasko yasanacak. Kizlari icin ne hayaller kuruyor millet, kizlari neleri yasiyor.

Genelgeçere odaklan bir zahmet!
Korunma olmaksızın penis vajinaya temas ederse gebelik oluşma ihtimali vardır genel olarak. :deli:
Kendi "sistemini" test etmek için gebe mi kalınır deneme olarak? Bir git Allah aşkına ya.
Bunu sırf meraktan hamile kalıp, kürtaj olduğunu söyleyen Ferhans'a mı soruyorsun? :KK70:

Son düzenleme:
Bunu sırf meraktan hamile kalıp kürtaj olduğunu söyleyen Ferhans'a mı soruyorsun? :KK70:
:olamaz: :olamaz:
Yav oldu olacak camdan atlayıp ölmeyenler varmış, bakalım ben dayanabiliyor muymuşum deyip camdan atlayalım.
Olur mu öyle şey ya?
İnterfiliten olabilir, haberdar dahi olmayabilirsin ya da polikistik over vs. gibi bir şeyin vardır. Ama bunları doktor onaylamadan bilmeden etmeden korunmamaya başlamak nedir? Üreme sistemin kapalı bir kutu, içinde ne var bilmiyorsun, o sebeple herkes gibi korunacaksın.
Çıldırdım Helva Hanım ya.

Olan bebege oluyor yazik. Bu kadar sıkıntı olacağını düşündüğünüz gebelik için keşke gebe kalma ihtimali olmayan ya da düşük olan yöntemleri deneseniz, o zaman kazara diye bişey olmaz.
Kaza diye biseyede inanmıyorum niyeyse hep ayni yalan ayni bahane istemeyen kim varsa kaza der bu dünyada bi bana kaza ugramadi maddi manevi neler verdm cocuk icin. Biz gibiler disinda herkes hata kaza zorla yersekk tabii 😏

O üzerinden etkisi geçsin tekrar istemeye baslarsin cocugumuz olmasını ikimizden bir parçayı frlan diyor
O ilk duyduğu anda evlenecegiz zaten yapacak bir şey yok sıkma canını gibisinden konuştu
Adam "neyse ucuz kurtulduk, hem de paranın yarısını kendi ödedi" demiyorsa ben adımı değiştiririm. İkimizden bir parçaymış. Bulmuş yarı yaşında genç bir kız, hem bedenini hem parasını kullanıyor. Evleneceğiz zaten diyen adam gider o yenilediği arabasını satar yine de sevgilisine sahip çıkar. Anasının babasının öğrenci kızlarına gönderdiği 3 kuruşa çökmez.

Size fazla yazmaya tavsiye vermeye değmez. 2. kürtaj için şimdiden falan para biriktirmeye bakın.
Umarım bu adam evli falan değildir.

Evet öncesinde yıllarca evli kalmış çok da tecrübeli bu konularda hep dışarı bosalarak hatta regl takviminin uygun olduğu dönemlerde içe boşalarak cocuklari olmamış anladığım kadarıyla baya hakim çünkü regle şu kadar varken şöyle yapalım felan olayina
Baya bilgiliymis sen de 2. Sınıfı bitirmiş biri olarak bilgilisin. Hiç duymamissiniz ama regle yakın da olsa yumurtlama olabileceğini 🤦🏼‍♀️

Canim evlenip ayrıldığı milyarlarca kadından sadece 1 tanesi.o kadının da belki çocuğu çok zor oluyordu ya da hiç olmuyordu.ne biliyorsun?
Ben senden bahsediyorum Ferhans. Fantezi mesajlar yazıyorsun. Böyle polemik konularda girip yine ortalığı karıştırıp konuyu değiştiriyorsun. Mesajların, kurduğun cümleler gayet maskülen. Son anlattığın konuyla ilgili en ufak fikrin bile yok.

Sağlık sektöründe tam ne görevin? Anestezi teknikeri misin? Labarant mı? Sağlık memuru mu?

Ay bırak ya 30 yaşındayım, ben yanaşmam 40 yaşa. :olamaz: Yaşıtlarımın suyu mu çıktı?
Yaşlı erkek ha bire övülüp duruluyor. Katılmıyorum valla, genci iyidir. :KK53:

Valla Rosa bir donem dedim ki kizim olursa ben de annem gibi yetistirecegim ama simdilerde fikrim cok degisti. Allah nasip eder de bir kizim olursa baski kurmayacagimdan emin degilim. Okuduklarim beni dehsete dusuruyor cunku.

Sonuc olarak psikolojik olarak cöküp ortada kalicak. Olacak bu. Ailesi ögrense zaten tam fiasko yasanacak. Kizlari icin ne hayaller kuruyor millet, kizlari neleri yasiyor.

Aynen kızına para gönderiyorsun niçin? Babası yaşındaki heriften kürtaj olması için yazık çok yazık

:olamaz: :olamaz:
Yav oldu olacak camdan atlayıp ölmeyenler varmış, bakalım ben dayanabiliyor muymuşum deyip camdan atlayalım.
Olur mu öyle şey ya?
İnterfiliten olabilir, haberdar dahi olmayabilirsin ya da polikistik over vs. gibi bir şeyin vardır. Ama bunları doktor onaylamadan bilmeden etmeden korunmamaya başlamak nedir? Üreme sistemin kapalı bir kutu, içinde ne var bilmiyorsun, o sebeple herkes gibi korunacaksın.
Çıldırdım Helva Hanım ya.
Dediklerinde son derece haklısın ama kan vermekle kürtaj olmayı bir tutacak kafadaki Ferhans'a laf anlatmaya çalışmak hata.
Onun bu konularda kafası farklı işliyor :deli:

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X