• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek 5 dakika emerek doyarmı ?

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
787
73
Bebeğim ilk doğduğunda iki tarafi 10 dakika sağ 10 dakika sol verebiliyordum şimdiyse iki haftalık öyle yapamiyorum çünkü kusuyor her seferinde değişiyor.. şimdiyse tek tarafla 7 dakika verince çıkarıyor azıcık sanırım çok geliyor o yüzden 5 dakika versem tek tarafli doyarmı acaba ? Gerçekten ayarlamak çok zormuş 😞

Bebeğim ilk doğduğunda iki tarafi 10 dakika sağ 10 dakika sol verebiliyordum şimdiyse iki haftalık öyle yapamiyorum çünkü kusuyor her seferinde değişiyor.. şimdiyse tek tarafla 7 dakika verince çıkarıyor azıcık sanırım çok geliyor o yüzden 5 dakika versem tek tarafli doyarmı acaba ? Gerçekten ayarlamak çok zormuş 😞
Kusma için önlük vs kullanın onun dışında emmesinden kesmeyin bol bol emsin benim oglum da çok kusuyor ama emzirmeye devam ettim zamanla azaldı

Ne kadar istiyorsa o kadar emmesine müsade edin.Simdi meme bagimlisidir o minnoş😊

Bizim de böyleydi doktor yeter diyordu ama kilo alımı hep azdı. Reflüsü varsa rahatsız ediyordur ermiyordur. Biraz yediklerinize dikkat etseniz reflüyü tetikleyen yiyecekleri kesseniz. Süt süt ürünleri asitli içecekler limon çiğ meyve sebzeler gibi. Protein ağırlıklı beslenin kuzu eti yumurta.

Benimkinde 3-5 dk emiyor ve kilosu önde gidiyor ☺️ hep üzülürdüm yaramayacak az emiyor ediyor diye ama her kontrol de çok iyi dendi .geçenlerde bı arkadasla oturduk onun bebiş sakin sakin yarım saat emdi ama kilosu düşüktü,benimki 5 dk anca emiyo. Sennde bebisin kilo alımı iyiyse kaç dk emdginin. Bı onemi yokmuş onu gördüm 3 aydır 😇

Back