BEBEK 3 GÜNLÜK DEDİ

neysh

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2024
365
94
26
Arkadaşlar öncelikle günaydın, idrar testinde silik pozitif gördüm kan vermeye gittim beta hcg 38 çıktı. Doktor ultrasonla bakıp henüz gebeliğin yeni oluştuğunu daha 2-3 günlük olduğunu söyledi şok içindeyim hcg 2 katıyla artıp 1 hafta sonra kese oluşacağından bahsetti. Bu kadar erken nasıl çıktı nasıl fark ettim hiç anlamadım. 2-3 günlük ne demek oluyor 3 haftalık gebelik mi oluyor?

?

Son düzenleme:
Bazı doktorlar öyle diyor nedense. 3 günlük bebek olmaz, son adet tarihinden hesaplanır gebelik. 3 gün önce adet olmadıysanız imkansız

Tam olarak neye takıldınız ? Hamilesiniz ve haftaya keseyi göreceksiniz sorun ne anlayamadım

Bazı doktorlar öyle diyor nedense. 3 günlük bebek olmaz, son adet tarihinden hesaplanır gebelik. 3 gün önce adet olmadıysanız imkansız
2 haftalık yumurtlama zamanı hesaplayınca 3 haftalık mı demek istedi onu sordum 3 günlük dedi o ne demek diye soramadım olayın şokuyla tabiki burda paylaşmak istedim anlayan varsa eğer

2 haftalık yumurtlama zamanı hesaplayınca 3 haftalık mı demek istedi onu sordum 3 günlük dedi o ne demek diye soramadım olayın şokuyla tabiki burda paylaşmak istedim anlayan varsa eğer
Yumurtlamadan da hesaplanmaz ki gebelik, bazı doktorlar öyle diyor siz çok sorgulamayın :)) keseyi gördüğünüzde ortalama bi hafta verirler size zaten

Tam olarak neye takıldınız ? Hamilesiniz ve haftaya keseyi göreceksiniz sorun ne anlayamadım
Arkadaşlar kınayan gözlerle bakmayın lütfen benim hiç beklemediğim bir zamanda oldu nasıl olduğunu bile anlamadım polikistik over var dediler eşim varikosel ameliyatı olacaktı 3. evre dendi bu ay hamile kaldığımı öğrendik ve ilk gebeliğim hiç bir bilgim yok gecikmeme rağmen bu kadar küçük değerle öğreneceğimi bilmiyordum haliyle korkuyorum kimseye paylaşamadığım için soruyorum eğer gebe kalıp erken sürede öğrenen varsa en azından süreçten bahsedebilir diye ne şımarıklık yaparak yazdım ne başka bir niyetle emin olun lütfen

Yumurtlamadan da hesaplanmaz ki gebelik, bazı doktorlar öyle diyor siz çok sorgulamayın :)) keseyi gördüğünüzde ortalama bi hafta verirler size zaten
Şöyle söylemek istedim daha doğrusu, bi anda 4 haftalık hamile olduğunu öğreniyorsunuz ama bebek rahimde 2 haftalık demek oluyor ya. Ordan yola çıkarak 3 haftalık mı henüz diye düşündüm

Şöyle söylemek istedim daha doğrusu, bi anda 4 haftalık hamile olduğunu öğreniyorsunuz ama bebek rahimde 2 haftalık demek oluyor ya. Ordan yola çıkarak 3 haftalık mı henüz diye düşündüm
Yok yok anladım demek istediğinizi de öyle de olsa 3 günlük bebek olmaz, zaten değer aşağı yukarı 10-12 günde yükseliyor bu mantıkla hesaplayan bi doktor olsa bile matematiği tutmuyor

Yok yok anladım demek istediğinizi de öyle de olsa 3 günlük bebek olmaz, zaten değer aşağı yukarı 10-12 günde yükseliyor bu mantıkla hesaplayan bi doktor olsa bile matematiği tutmuyor
Yani 3 gün önce negatif çıktı kan sonucum 3 gün sonra değerim yükseldi pozitif oldu bu yüzden 3 günlük demek mi gerekiyordu

Son düzenleme:
İlk haftalarında olduğu doğru ama kesinlikle 2-3 günlük değil. Ben oğlumu 31 küsür testle öğrenmiştim. Adet günümde test vermişti. Önemli olan nasıl artış olduğu. Geçen ay 14. Haftayls uyumlu ksybettiğim bebeğim adetime 4 gün kala olsn ilişkidendi yaklaşık 13 gün sonra test 15ti. 2 gün sonra 30lardaydı. Değerlerim güzel artmıştı anomalisi çok olduğu için kaybettik değerlerim o ana kadar gayet güzeldi. ortalama 2 haftalık falandır. Sen pcos olduğu için ne zaman yumurtlama olur bilmiyosun muhtemelen ilişkilerinden biri ona denk geldi. Sen mutlaka folik kullanmaya başla. Küçük diye bekleme

Başın sağolsun çok üzüldüm
Verdiğin bilgi içinde teşekkür ederim sağol, folik asit araştırıp başlarım hemen

Yani 3 gün önce negatif çıktı kan sonucum 3 gün sonra değerim yükseldi pozitif oldu bu yüzden 3 günlük demek mi gerekiyordu
Son adet tarihinden hesaplamak gerekiyor demek ki 3 gün önce betanız kanda çıkacak kadar yükselmemiş. Normalde doktorlar günlük olarak söylemezler adet tarihini baz alırlar

Son adet tarihinden hesaplamak gerekiyor demek ki 3 gün önce betanız kanda çıkacak kadar yükselmemiş. Normalde doktorlar günlük olarak söylemezler adet tarihini baz alırlar
Anladım neyse o zaman daha fazla kurcalamayayım sabır ve zamanla beraber öğrenirim ne durumda olduğunu hayırlısıyla inşallah

Geç döllenme olmuştur. 34 hcg ile 3 haftalık olmazsınız. Haftaya tekrar kan verin, hayırlı olsum

Anladım neyse o zaman daha fazla kurcalamayayım sabır ve zamanla beraber öğrenirim ne durumda olduğunu hayırlısıyla inşallah
Pscos olduğun için tam adet tarihine göre gebelik haftası hesaplaması zor o yüzden kese ve bebek göründükten sonra ancak hafta vs daha net olur

Dili surcmus 2 3 haftalık demek istemis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…