Annemim bebeğimin iştahı için dilekleri ve duaları tuttu kadıcağız bende çok çekmiş ama torunun performansı süper gündüzleri saatte bir emiyor 150ml geceleri 2 saatte bir oda bir kere yine satte bire düşüyor bende bazen fazlamı emiyor biraz yavaşlatsammı diye düşündüm çünkü 2 haftasında 120 ml içiyordu ve bunu gören tanıdıklarım fazla buluyorlardı bu kadar verilmez diyorlardı hele bir vermiyim kıyamet kopuyor her geçen gün tabi emmdği artıyor ve 3 aydan sonra ne yapıcam bilmiyorum sütün bebeğime yetmemesinden korkuyorum ama fak doğan bebeğim çok hızlı kilo alıyor ve boyu uzuyor bu da sevindirici benim için...
Sevhancığım Saatte bir 150 ml fazla gibi ama. ben 2 saatte bir 60 ml veriyorum. Ben mi az veriyorum acaba. 60 a ben karar verdim aslında Doktor mamayı 30 ver deyince sütte 60 yeter diye düşündüm.Versem 150 de içer 300 de ama.. kafam karıştı yine..kafamçokkarıştı
benim sütüm de gayet iyi geliyodu bebeğim çok güzel emiyodu şimdi üzüntüden azaldı eşimin işten çıkarılma ihtimali var ve sütüm çekildi bebeğim emerken ağlıyor şerbet yapıyorum nasıl yalıyo kaşığı mamayı pek sevmiyo arada göğsüm dolunca tabi akşama kadar ancak doluyo nasıl seviniyo emerken umarım bana da sütümü geri getirecek tavsiyeleriniz vardır kızlar şimdi moralim orta ma olan oldu gitti yavrumun sütü içim acıyo inanın
benim sütüm de gayet iyi geliyodu bebeğim çok güzel emiyodu şimdi üzüntüden azaldı eşimin işten çıkarılma ihtimali var ve sütüm çekildi bebeğim emerken ağlıyor şerbet yapıyorum nasıl yalıyo kaşığı mamayı pek sevmiyo arada göğsüm dolunca tabi akşama kadar ancak doluyo nasıl seviniyo emerken umarım bana da sütümü geri getirecek tavsiyeleriniz vardır kızlar şimdi moralim orta ma olan oldu gitti yavrumun sütü içim acıyo inanın
Benim 33günlük kızım uyumadığı bütün zamanını memede geçiriyor hatta uyurken bile memeyi bırakmak istemiyor ben uyudu diye çekmeye çalışıyorum karşılıklı bir düello gerçekleştiriyoruz hep o kazanıyor memeyi kurtarsakda ağladığı için tekrar veriyorum. Hiç böyle etrafa bakıp zaman geçirmiyor annemde çok küçük daha diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?