Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elma şekeri benim sütümde kilo aldırmadı,ayda 500gr.kızımın iştahıda çok yok..emmiyor,sağı solu inceliyor...anne sütün yanında mama vermeyi bende istiyorum,dr istemesede vermek istediğimi söyledim günde 60ml verebilirsin dedi ama çinko şurubundan verdi,iştahını açsın diye..şimdi mamayı deneyeceğim,ama annem anne sütüne mamayı karıştır öyle ver diyor ,dr sordum katkısı cok fazla olduğundan önermiyoruz dedi..annemde ben öyle yediriyordum sizi diyor,siz mamayı suyla mı karıştırıyorsunuz,öyle yapsam ne olur acaba?bende doktor tavsiyesi ile 4 saatte bir 30ml mama veriyorum sütüm kilo aldırmadı çünkü ama her mıkırdandığında memeyi sıkıştırıyorum ağzına memeyide güzel emiyo bazen mamayı 6 saatte bir veriyorum bebişimin iştahına bağlı siz verin işte nasıl olsa tokken almıyo ne meme nede mama kızlar bide vitamin olarak ne veriyosunuz herkezden devit-3 duyuyorum ama benim doktorum multi tabs veriyo varmı bunu kullanan
ben 4 gün sabahları tadımlık 30cc anne sütüne 2 bebe bisküvisi ve 1 çay kaşığı labne koyarak verdim birde arada 1 dilim şeftali püresi verdim ağırlıklı olarak anne sütü veriyorum ama tatlarada alışsın istiyorum
meyve puresın verdın mı canımBen sadece anne sütüyle besliyorum.haftada birkaç kere meyve suyu tattırıyorum ama ı-o da doyumluk değil,tadımlık:)6 ayı dolduralım başlıycam inşallah:)