• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeim doymuyor mu ?

gokce_efe

gökçe
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
23
0
86
40
Adana
cokacimcoook bebegım ılk zamanlar yenıdogan olmasına rağmen gecelerı guzel uyuyordu ama son bır haftadır gecelerı sık sık uyanıp sureklı emıyor sutum var ama gece cok acıkmıs gıbı uzun uzun emıyor 4 ayı bıtıcek buarada bu konuda tecrubesı olan varmı ?

benim bebeğimde öyleydi o aylarda şuan 6 aylık halada öyle,dr eğer bebeğin günde 4-5 sefer altını ıslatıyorsa ve kakası sarı renkteyse bebeğin doyuyor demektir dedi..
ooburluğundan yapıyo dcemekki dedi zemuszemus
gündüzleri nasıl peki sık emiyomu?

:ecrin_bebek:evet gunduzlerıde sık sık emıyor amaa gece sık emmezdı.kakasıda dedıgınız gıbı sarı....evet bıraz oburluk vardıda bukadar olucagını tahmın etmemısdım

o zaman endişelenecek bişey yok canım,inşl çok güzel kilo alıcak bebişinopuyorumnanaktan
Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin inşl önemli olan bu..kaydirigubbakcemile5

Benim bebeğimde ilk 3,5 ay gece uyanmazdı ben saat kurup kalkardım, şu anda 5,5 aylık artık gece bir kaç kez kendisi uyanıp emmek istiyor.

Back