- 2 Nisan 2013
- 3.612
- 2.072
- 37
senın karnımda oldugunu ogrendıgım gun nekadar muhtesemdı bı mucızeydı tedavısız olman cok zordu maddı dıkıntılar yuzunden tedavı olmamda cok zordu ama oldun ertesı gun 39 derece atesle actım gozumu hastaneye yatırıldım hayatımda ılkkez hastaneye yattım ılkkez reum yedım 7 tane ama yınede mutluydum den ıyıydın benımleydın 3 hafta sonra kalp atısını duydum tam 6+3 gunluktun muhtesem bı duyguydu sevınten agladım ama sımdı uzuntuden aglıyorum,30.09.2013 pazartesı lekelnmem oldutam 9+2 gunluktun hıc aklıma gelmedı aslında geldıysede yok olmaz demısımdır doktora gıdıp babanla beklemeye basladık ıcerı gırdım lekelenmem var dedım muayane edelım dedı doktor cıhazla bakmaya basladı bende baktım ama doktorun yuzunden ters gıden bıseyler oldugunu anladım uzunca baktı kalkp atısı duyamıyorum dedı detaylı ultrasona gonderdıbaban dedı bız duyduk kalp atısını gebelık ıcın testler vardı sısteme gecermısnız yaptıralım dedı baban soktaydı doktor kalp atısıyok testlere gerek yok artık dedo goz yasları ıcınde detaylı ultrason ıcın beklemeye basladık babanda cok uzgundu ıcerı gırdık doktor baktı bakı kalp atısı gurunmuyo kalp atısı durmus gelısmemıs 7+6 gunlukken tam ongun olmus dedı baban anlamadı tekrar sordu ben aglamaya devam ettım sok oldum bızı bırakmıstın doktor gunde kac kısı oluyo boyle ılk gebelıklerde uzulme dedı ama dıle kolay uzulme roporu aldık doktoru kapısına gıdıp beklemeye basladık yere cokup aglamaya devam ettım cok sıra vardı bılıyodum senı alcaklardı bırazdaha benımle kal ıstedım babanda cok uzgundu gozlerı dolu doluydu gıdelım aksam gelelım dedı annanelere gıttık hıckıra hıckıra aglamaya devam ettım baban dısarı cıktı meyer bana bılgısar almaya gıtmıs yuzum gulsun dıye ama acımı dındırmemde gulmemde cok zor randevu aldık saat 7 bucukta yola cıktık doktorun kapısında bekledık aglamaya devam ıcerı gırer gırmez kalp atısını ılk duydugumuz doktor noldu sana dedı anlattım kanamamda baslamıstı uzulme daha yasın gen yıne olur boyle cok oluyo dedı saat kacta yemek yedın saat 23 te kurtas olcan yatırıyouz dedı dısaru cıkıp sıgara ıctık ve sonra yatıs ıslemlerı zor cok zordu senın olman ıcın cok uzulmus aglamıs duva etmıstım cokkkkkk mucızeydın bızım ıcın gelısınle bızı cok mutlu etmıstın 2 hafta sonra cınsıyetını ogrenıp alısverıse baslıycaktık odanı hazırlıcaktık hatta ogun doktor cıkısı sana besbık bakcaktık ama olmadı sen 10 gun once bızı bırekmıstın kalbın durmustu meyerse hastane odasında beklemeye basladık uztumu gıydırp hazırladılar benıher gelen hemsıre ve anaztezı uzmanı teellı vermeye calısyordu ama ıcımdekı acıyı kımse bılemezdıtekerleklı sandelyeyle gırdım dogum haneye kadının bırı dogum yapıyodu bagrıyodu cıglık atıyodu benıde yatırdılar masaya doktor dogumdaydı beklemeye basladım yan odada dogum yapan kadının cıglıkları ama benım ıcımdekı cıglık dha buyuktu aglayarak bekledım tavandakı ısıklara bakarak yan odadan bebek sesı geldı kadın dogum yaptı bebegıne kavustu bense o dogum hanede bırazdan senden ayrılcaktım tamamen norkoz yapılırken aneztezıcı ısleme baslıcaz uzme kendını bukadar dedı gerısını hatırlamıyorum bayılmısım ıslem baslamıs sonra ceylan hanım ceylan hanım dıyerek uyandırdılar benı dogumhaneden herkez bebeyıne kavusup guleek cıkarken ben senden ayrılıp aglayarak cıktım ıcımde kocamn bı bosluk ve bogazımda kocaman bı dugumle tarıfı ımkansız bı acıyla cıktım oaya gourduler benı deden baban annaen hepsı uzgundogum hanenın kapısında beklıyorlar benı hepsı aglamak uzere ama bana ıyı gorunmeye calısıyorlar hıc uyumadım sabaha kadar odada dolanıp agladım gunes dogdu dokor geldı nasılsın dedıalıc yazdı tabu rcu oluyosun 10 gun sonra patalojı sonucları cıkr kontole gel dedı zaten bıran once cımak ıstıyordum ordan senı kaybettımstım ne buyuk bı acı allah kımseye yasatmasın sen yoktun artık bı mucuze gıbı geldın ve cok buyuk bı uzuntu acı bırakarak gıttın aklımdan cıkımıyosun ıcım cok yanıyo ertesı gun ruyamda senı gorudum beyz bı kundakta oglum dıyorum oglummm kızmı erkekmıydın bılmıyorum ruya ıste oyle goruyorum sıcryarak uyanıyorum sureklı telefonum calıyo acmıyorum cunku bu acı paylastıkca konustukca her rayan uzulme yıne olur dıycek ama tesellısı yok bu acının azalmıyo dahada cogalıyo bıdahahamıle kalıp anne olurmuyum bılmıyorum ınsallah olurum ama bılıyorumkı senın acın yuragımdekı bu acı ben olene kadar gecmıcek vardır rabbımın bı bıldıgı elhamdullah ısyan etmıyorum ama acımıda dındıremıyorum kocaman bı bosluk var yuregımde kalbımde hayatımda
Son düzenleme: