Bebeğinizle ne zaman bağ kurdunuz Hala anne olacakmışım gibi gelmiyor

Hele şu emzirme olayı o kadar tuhaf garip geliyor ki kendimi bagdaştıramıyorm emzirme videoları izleyip kendimi adapte etmeye çalışıyorum

İnşallaahhhh

Doğduktan sonra da hemen olmuyor, koruma içgüdüsü oluyor ama panter gibi hem de. Yeni hayata uyum çabası oluyor, sorumluluklara alışmaya çalışıyorsun. Bir kaç ay içinde de annelik hissi yerini buluyor. Lohusalık dedikleri şeylerin içinde hepsi var bol hormon yüküyle planla değil zamanla. Zaten bebek her şeyi öğretir, anneliği de öğretir “anne” yapar.

Ya o bende de var ben ki çıplaklık konusunda çok utangacim eşim dışında. Nasıl olcak bilmem
Aynennnnn ben de senin gibiyim annem bile olsa utanırım birileri varken herkesin içinde emziriyorlar evet çok doğal bişey bagnazca düşünmüyorum bebeğini beslemek çok doğal dışarıda da görsem yadırgamam yargılamam ama çekinirim ben annemden bile çok değişik bişey ya

Ben dogurur dogurmaz bakin dogumhanedeyim daha, milletin humgur hungur agladigi anlarda “aaa kivircik mi bu?” Demistim sonra sonra alistim annelige ama hala asiri vicik bi iliskimuz yok cok sukur

Hem o yanı var hem eşle ilgili farklı boyutları olan bir organ ay ne bilim ya

Hele şu emzirme olayı o kadar tuhaf garip geliyor ki kendimi bagdaştıramıyorm emzirme videoları izleyip kendimi adapte etmeye çalışıyorum
Sezeryan etkisiyle 2 gün süt gelmedi. Çocuğu hastaneye yatırmasınlar diye makineyle 2 gün boşa sağım yaptım hep yara oldu.
Sende de olacak diye bir kural yok ama mutlaka dikkat et

Hepsi gecici duygular kizlar ben kucagima aldigimda hala ruyadayim gibi geliyordu. Benim mi bu diyip durdum tam 2 ay . Rabbim sevgisinide huzurunuda oyle bir veriyorki kimse icin bu kadar uykusuz kalmam diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…