Bebeğinizle ne zaman bağ kurdunuz Hala anne olacakmışım gibi gelmiyor

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
2.972
1.470
133
32
Hareketlerini falan hissediyorum tekme atıyo vs ama sanki şaka gibi geliyor hala anne olacakmışım gibi gelmiyor içimde bebek oldugunu bazen idrak edemiyorum gibi normal mi ? doğumdan sonra anneliği benimser miyim ya benimseyemezsem öyle bişey mümkün mü

Son düzenleme:
Bende de aynı durum söz konusu. Kv gorumcem falan sürekli karnımı öpüyor okşuyor bebekle konuşuyor ben o kadar hissizimki kendimi onlara bi çocuk verecek taşıyıcı anne gibi hissetmeye başladım ve üzülüyorum neden ben bişey hissetmiyorum böyle mi devam edecek diye ama bence kucağımıza aldigimizda değişecek herşey zaten herkes de öyle diyor

Yalnız olmadığıma sevindim inşallah dedikleri gibi olur bu düşünce geldiğinde başka şey düşünmeye başlıyorum hissetmesin diye istenmiyormuş gibi hisseder diye anlıyormuş ya duygularımızı

Offf ikinizde o kadar bensiniz anlatamam ben 4 yıl anne olmak için uğraştım. Eşim çok bekledik o yüzden bu hislerin diyor. Hatta en yakın arkadaşım bana şu cümleyi kurdu sanki o kadar bekleyip bi anda hamile kalan sen değilsin 6. Çocuğu getiriyor gibi bı haldesin.
Şuan 39 günlük bebeğim ve ben halen kendimi tam anne olarak görmüyorum arada gelen o kadar yoğun bir annelik duygusu oluyor ki anlatamam ama geçiyor keşke hep öyle hissetsem diom.
Eltim de hamileyken hissetmiyormus bebeği ilk kucağına aldığı an hissetmiş Artk. Bana sende doğumda hissedersn dedi ama yok halen o yoğun annelik hissi yok. Haa seviyorum çok güzel bakıyorum gözümde çok güzel bir bebek ama his olarak çok zayıfm kimseye de söyleyemiyorum. Nankör denesinler diye

Kendi adıma kontrolsüz bir duskunlugum olsun zaten istemiyorum. Evvvvladimmmm diye gözüm dönsün derdinde değilim ama azcik heyecan,mutluluk vs fena olmazdı

Öyle mi diosun hadi inşallah yaa
Böyle bazen bana emanet bırakılmış bir bebek gibi geliyor
Normal de de çevremde çok duygusuz biri olarak bilinirim.
Kendime çok kızıyorum bazen o senin canın evladın bu kadar saçma hisler olamaz bu kadar da duygusuz olmazsn diye

Kendi adıma kontrolsüz bir duskunlugum olsun zaten istemiyorum. Evvvvladimmmm diye gözüm dönsün derdinde değilim ama azcik heyecan,mutluluk vs fena olmazdı
Evet evet aşırı da iyi değil ama işte biraz olsa fena değil bide hamileyken zerre belirtim de olmazdı. Hamile olduğumu unuturdum resmen. Ani hareketlerim olurdu eşim uyarırdi hamilesin daha yavaş ol diye

Yook ben de aynen böyleydim. Dümdüz bir insanım zaten. Odun derler bana da. Hiç öyle içimden gelmeyen sevgi gösterisi yapamam. Çocuğu da verdiler elime bu ne diyorm. Aradan bi hafta geçti doktora dedim bunu geri veremiyor muyuz.
Lohusalık dönemim çok zorladı. Kolikti. Emziriyordum mamayı kusuyordu. Sürekli bir emme sıçma kısır döngüsü. Sürekli ağlıyordum.
Şimdi 2 yaşında. Allahım gece hala koynumda uyutuyorum. Koklaya koklaya. Böyle bir aşk yok gerçekten

Ayy hahahhaahha bunları duymak iyi geldi
Maşallah size
Benimki yeni yeni gülüyor bi o zaman aşırı hoşuma gidiyor bakalım inşallah sevgi dolu oluruz

Açıkçası ben doğumdan sonra bile o hissiyati bilemedim.Bebekleri beslemek, bezlerini değiştirmek, gazlarını çıkarıp uyutmak görev gibiydi.Zamanla bağ kurdum anne oldum.Ama ikinci hamileliğimde her şey farklıydı.Karnimdan çıkarıp gösterdiler sonra yüzüme dokundurdular ben koptummm Bildiğin duyguyla bilmediğin çok ayrı haliyle zaman lazım bazılarına

Evet evet aşırı da iyi değil ama işte biraz olsa fena değil bide hamileyken zerre belirtim de olmazdı. Hamile olduğumu unuturdum resmen. Ani hareketlerim olurdu eşim uyarırdi hamilesin daha yavaş ol diye
Aynı olay bende de var sanirim o da beni bunalttı. Ne yapmak istesem saçmalama sen hamilesin deniyor. Bu yüzden hamilelikten soğumuş da olabilirim aslında düşününce

Altına imzamı atıyorum.

Tamamen aynı hislerdeydim 3 aylıktan sonra öyle bir sevgi geliyorki inanamazsın uyurken özlüyorum. Ama il 3 ay sürekli ben anne olmamalıydım dedim. Bayılıyorum, aşık oldum oğluma

İnsanlar çok abartıyor gördüm kendimden geçtim vs yalan hepsi bence abartılı duygular. Bizi hep böyle böyle yanlış yönlendirip kendimizi suçlamamıza sebep oluyorlar zaten. Yaşayınca göreceksinizki büyüdükçe gözlerinin içine baktıkça gülümsedikçe birbirinize alıştıkça hiç kimseye dumadıgınız bir aşk başlıyor.

Zaten söylediğinde garip tepkiler alıyorsun o yüzden pek kimseye söylemiyorum anlamıyorlar ama kimse de söylemediği için böyle duyguları acaba ben mi anormalim diyorum yalnız değilmişim normalmişim demekki

Ayy hahahhaahha bunları duymak iyi geldi
Maşallah size
Benimki yeni yeni gülüyor bi o zaman aşırı hoşuma gidiyor bakalım inşallah sevgi dolu oluruz
Başkasının bebeğini severken herşey daha güzel gibi seviyorsun veriyorsun mıncırasım geliyordu ama hamile olduğumdan beri bi çekimserlik oldu bebeklere karşı o sorumluluktan dolayı sanırım biraz gözüm korktu bi de söylenildiği gibi annelik hissi de olmayınca anormalmişim gibi geliyor. Bazen karnımda bebek oldugunu idrak edemiyorum herşey şaka gibi geliyor sanki

Evet gerçekten öyle belki gerçekten hissediyorlardır bilemiyorum ama bizim gibi hissedene denk gelmedim böyle hissettiğini söyleyince de garip tepkiler veriyorlar o yüzden söylemeye çekiniyor insan

Neyse ki yalnız değilmişim demek ki normalmiş böyle olabiliyor demekki inşallah doğunca çabucak bağ kurarız

Hamilelikte bende de heyecan çok fazla yoktu yani evet bir can taşıyorum ama nasıl davranmam gerektiğini bilmiyordum.
Doğum sürecim zor ve sancılı geçti, ilk 1 hafta annem yanımdaydı ben sadece emzirme kısmındaydım yine hissetmedim.

8. Gün eşimle tek kaldık hee işte o zaman altını alırken banyo yaptırırken anne olduğumu hissettim.

Şimdi nasıl bir bağ bilmiyorum tarifi imkansız, hani insan severken bile özler mi? Bakıp bakıp benim bu diye seviniyorum deli gibi.
Bu kadar mükemmel bir duygu olduğunu bilseydim hamilelikte stres yapmaz bol bol onunla bağ kurmaya çalışırdım.

Doğduğu ilk an içinizden öyle büyük bi sevgi ve öyle bi koruma içgüdüsü gelecekki... Hergün nasıl daha fazla sevdiğinize şaşıracaksınız. Dün gece 2.5 yaşındaki oğlumu uyuturken annee annee dedi ısrarla efendim oğlum dedim seni seviyorum dedi. Allahım yok böyle bi sevgi. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…