- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
Benim tüp bebek olduğu için progestan ilaçlarım vardı bunun için lekelenmem olmadı. 8? Haftada 7 litrelik yoğurt tenceresini zorlayınca pıhtı attım sadece tek sıkıntım bu olmuştuİlk haftalarında içi hafif pembe ya da kahverengi akıntın oldu mu?
teşekkür ederimÇok teşekkür ederimilk haftalar hafif kahverengili akıntın oldumu
Temmuz’da dış gebelik geçirdim o zaman progestan vermişti doktorum. Acaba doktoruma söyleyip ben de mi kullansam birkaç gün.Benim tüp bebek olduğu için progestan ilaçlarım vardı bunun için lekelenmem olmadı. 8? Haftada 7 litrelik yoğurt tenceresini zorlayınca pıhtı attım sadece tek sıkıntım bu olmuştu
Dis gebelik ile düşük tehlikesi aynı durum değil canım içini ferah tut ama leken varsa tabiki soyle ilaç takviyesinde bulunsunTemmuz’da dış gebelik geçirdim o zaman progestan vermişti doktorum. Acaba doktoruma söyleyip ben de mi kullansam birkaç gün.
İlk zamanlar dış gebelik şüphesi yoktu değer vb yolunda ilerliyordu ta ki kahverengi lekelerim artana kadarDis gebelik ile düşük tehlikesi aynı durum değil canım içini ferah tut ama leken varsa tabiki soyle ilaç takviyesinde bulunsu
İlk gebeliğimde akıntı kanama çok sık oldu da ikinci de olmadı her ikisinde de dediğin gibi alt karnımda ağrı vardı ama ilk ay belirtisi böyle adet olacakmış gibi kasıklarda ağrı ara ara kahverengi lekelerHafif kahverengi akıntın olmuş muydu? Bir de alt karın ağrısı?
İçim rahatladı biraz çok sağolİlk gebeliğimde akıntı kanama çok sık oldu da ikinci de olmadı her ikisinde de dediğin gibi alt karnımda ağrı vardı ama ilk ay belirtisi böyle adet olacakmış gibi kasıklarda ağrı ara ara kahverengi lekeler
6 hafta 5 gunluk iken gebe oldugumu ogrendim bana kalp atisi yok ölmüs diyorlar alalim diyorlar sizden 8 haftaya kadar brtahcg baktilarmi bidaha bende aldirmadim 8 haftaya kadar bekliyorummerhaba hayırlı olsun 8. haftada duymuştum
benimde 7 ye girdi kalp atisi yok alalim diyorlarHer iki gebeliğimde 8. Haftada duyuldu karından
Vajinal bakıldığında da duyulmadıysa boş gebelik olabilir hayırlısı olsun inşallahbenimde 7 ye girdi kalp atisi yok alalim diyorlar
yok bebek var bos degil kalp atisi alinimiyorVajinal bakıldığında da duyulmadıysa boş gebelik olabilir hayırlısı olsun inşallah
Vajinal bakıldığında da duyulmadıysa boş gebelik olabilir hayırlısı olsun inşallah
Anlayamadım Kese var kalp atışı yoksa boş gebelik deniyor daha önce duyulup şimdi duyulmuyor mu kalp atışı ?yok bebek var bos degil kalp atisi alinimiyor
Yok öyle değil. Kese var, bebek de var görülüyor ama kalbi atmıyor. Boş gebelik olmuyor bu. Benim iki gebelikte de böyle oldu. Doktorlar artık bebek yeterli büyüklükte bak bu büyüklükte kalp atışının görülmesi gerekiyordu. Bak olsaydı şurada görecektik kalp atışını, burası kalbi diye gösterip ikna etmeye çalıştılar hep kalbinin atmadığına ve artık atmayacagina. Tabi benim 8. Haftalardaydı ikisi de.Anlayamadım Kese var kalp atışı yoksa boş gebelik deniyor daha önce duyulup şimdi duyulmuyor mu kalp atışı ?
Aaa bunu bilmiyordum umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsınızYok öyle değil. Kese var, bebek de var görülüyor ama kalbi atmıyor. Boş gebelik olmuyor bu. Benim iki gebelikte de böyle oldu. Doktorlar artık bebek yeterli büyüklükte bak bu büyüklükte kalp atışının görülmesi gerekiyordu. Bak olsaydı şurada görecektik kalp atışını, burası kalbi diye gösterip ikna etmeye çalıştılar hep kalbinin atmadığına ve artık atmayacagina. Tabi benim 8. Haftalardaydı ikisi de.
Boş gebelikte bebek hiç oluşmuyor. Kesenin içi bomboş oluyor.
Umarım.Aaa bunu bilmiyordum umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsınız
Başka bi doktora göründün mü?6 hafta 5 gunluk iken gebe oldugumu ogrendim bana kalp atisi yok ölmüs diyorlar alalim diyorlar sizden 8 haftaya kadar brtahcg baktilarmi bidaha bende aldirmadim 8 haftaya kadar bekliyorum
Canım hayırlı olsun bende 6. Haftadayım daha duyamadım haftaya tekrar gidecem 7. Haftadan sonra duyuluyormuş diye biliyorumSelam kızlar. 5+3 günlük hamileyim. Henüz bebeğim 3 mm’lerde. Kalp atışı için erken mi? Siz kaçıncı hafta duydunuz miniğinizin kalbini? Teşekkürler
Mesajı ekimde yazmışsınız ben şimdi gördüm şimdiye duymuşsunuzdur kalp atışını kaç haftalıkken duydunuz ögrenebilir miyimYaa çok güzel1 hafta sabredeceğiz artık. İnşallah bu kez biz de bu mutluluğu yaşarız
6. Haftaya yeni girdim doktorum pazartesi çagırdı tekrsr bakalım inşalllah hayırlısıyla duyarım aminCanım hayırlı olsun bende 6. Haftadayım daha duyamadım haftaya tekrar gidecem 7. Haftadan sonra duyuluyormuş diye biliyorum
7.haftada duydum çok şükürMesajı ekimde yazmışsınız ben şimdi gördüm şimdiye duymuşsunuzdur kalp atışını kaç haftalıkken duydunuz ögrenebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?