Hayırlı Olsun çok erken... 8. Haftalarda diye biliyorum benimkini o haftada öğrenmiştim.Selam kızlar. 5+3 günlük hamileyim. Henüz bebeğim 3 mm’lerde. Kalp atışı için erken mi? Siz kaçıncı hafta duydunuz miniğinizin kalbini? Teşekkürler
Amin canım inşallahHayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah.
Bir hafta sonra duyarsınız kalp atışını.
Teşekkürler canım, çok mutlu oldumHayırlı Olsun çok erken... 8. Haftalarda diye biliyorum benimkini o haftada öğrenmiştim.
6+1 de karından duydukSelam kızlar. 5+3 günlük hamileyim. Henüz bebeğim 3 mm’lerde. Kalp atışı için erken mi? Siz kaçıncı hafta duydunuz miniğinizin kalbini? Teşekkürler
Darısı başıma inşallah6+3 vajinal.
Dogum yapana kadar her kontorol de taşıyacaksınız o sabirsizligiTeşekkürler canım, çok mutlu oldumHaftaya gel dedi doktorum bakalım 1 haftayı nasıl devireceğiz :)
Yaa çok güzel6+1 de karından duyduk
InşallahDarısı başıma inşallah
sabır gerektiriyo cnm erken ogrenince cidden beklersin biraz 8.haftaya kdar duyulamayabiliyormuşYaa çok güzel1 hafta sabredeceğiz artık. İnşallah bu kez biz de bu mutluluğu yaşarız
Geç olsun temiz olsun diyelim o zamansabır gerektiriyo cnm erken ogrenince cidden beklersin biraz 8.haftaya kdar duyulamayabiliyormuş
Hafif kahverengi akıntın olmuş muydu? Bir de alt karın ağrısı?Her iki gebeliğimde 8. Haftada duyuldu karından
6+3 te duyduk.Selam kızlar. 5+3 günlük hamileyim. Henüz bebeğim 3 mm’lerde. Kalp atışı için erken mi? Siz kaçıncı hafta duydunuz miniğinizin kalbini? Teşekkürler
merhaba hayırlı olsun 8. haftada duymuştumSelam kızlar. 5+3 günlük hamileyim. Henüz bebeğim 3 mm’lerde. Kalp atışı için erken mi? Siz kaçıncı hafta duydunuz miniğinizin kalbini? Teşekkürler
İlk haftalarında içi hafif pembe ya da kahverengi akıntın oldu mu?6+3 te duyduk.
Çok teşekkür ederimmerhaba hayırlı olsun 8. haftada duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?