- 28 Kasım 2018
- 31
- 12
- 28
-
- Konu Sahibi 01ugurecem
8. Haftada duyan bile var. Sakin ol huzurla keyifle bu anlarin tadiniz çıkar. Bebegin seninle allahin izniyle.6+3 haftalık hamileyim.
5+5 haftalıkken 1 damla kan gelsş yok denecek azlıktaydı. Her ihtimale karşı acile gittim ( Ekim 9 da kimyasal gebelikten düşük yapmıştım) doktor alttan muayene ettiğinde kesem bomboştu ya geriden geldiğini yada boş gebelik olduğunu söyledi. Endişelendim. 2 gün sonra kendi doktoruma göründüm yolk kesem oluşmuş bu boş gebelik değil artık dedi ama bebişiöi görmedi. Doktordan çıkınca az bir kanama ile bayıldım açtım zaten tansiyonum düşmüştü. Detaylı ult. Yolladı bebeğim görüldü ama kalp atışı yoktu zaten 2 gün öncesine kadar kesem bomboştu. Yeni oluştuğu için bence kalp atışı alamadılar. Kürtaj etmekten bahsettim ölü gebelikmiş. Kabul etmedim.1 gün sonra başka hast. Gittim bebeğim ve kalbi görüldü. Yine kalp atışımız yok . Dokyor bir hafta beklemeyi önerdi. Bugün 6+3 haftalığım ve sabah başlayan aşırı bulantım vardı, göğsümde kılcal damarlarım çekiliyor gibi ağrı oluyor ama dokunulmayacak gibi değil. Canım birşeyler istiyor ama bulantıdan yiyemiyorum.
Böyle bir durumu yaşayıp bebişinin kalp atışını daha sonra duyan oldu mu merak ediyorum ?
Çok teşekkür ederim, bende beklemeyi düşünüyorum8. Haftada duyan bile var. Sakin ol huzurla keyifle bu anlarin tadiniz çıkar. Bebegin seninle allahin izniyle.
Gerçekten bu durumu yaşayıp paylaşacak kimse yok mu ?6+3 haftalık hamileyim.
5+5 haftalıkken 1 damla kan gelsş yok denecek azlıktaydı. Her ihtimale karşı acile gittim ( Ekim 9 da kimyasal gebelikten düşük yapmıştım) doktor alttan muayene ettiğinde kesem bomboştu ya geriden geldiğini yada boş gebelik olduğunu söyledi. Endişelendim. 2 gün sonra kendi doktoruma göründüm yolk kesem oluşmuş bu boş gebelik değil artık dedi ama bebişiöi görmedi. Doktordan çıkınca az bir kanama ile bayıldım açtım zaten tansiyonum düşmüştü. Detaylı ult. Yolladı bebeğim görüldü ama kalp atışı yoktu zaten 2 gün öncesine kadar kesem bomboştu. Yeni oluştuğu için bence kalp atışı alamadılar. Kürtaj etmekten bahsettim ölü gebelikmiş. Kabul etmedim.1 gün sonra başka hast. Gittim bebeğim ve kalbi görüldü. Yine kalp atışımız yok . Dokyor bir hafta beklemeyi önerdi. Bugün 6+3 haftalığım ve sabah başlayan aşırı bulantım vardı, göğsümde kılcal damarlarım çekiliyor gibi ağrı oluyor ama dokunulmayacak gibi değil. Canım birşeyler istiyor ama bulantıdan yiyemiyorum.
Böyle bir durumu yaşayıp bebişinin kalp atışını daha sonra duyan oldu mu merak ediyorum ?
Bebeğini gördüğünde kaç haftalıktın peki ?Canım ben 8. Haftada duymuştum
8.Haftada hem bebeği görmüştük hem kalp atışınıBebeğini gördüğünde kaç haftalıktın peki ?
Ufak bir kan geldi bende kahvaltı yapmamıştım tansiyonum düştü terlemeye başladım kürtaja alalım belli oldu dedi kanaman gece daha çok artar falan dedi ama hiç öyle olmadıKalp atışını genelde 6+ larda isterler neden hemen kürtaj demişler anlamadım .
Ben bebeğimi detaylı ult. İle 6. Haftada gördüm 6+1 de doktorumu değiştim doktorum kalbini de bebeğimide gördü kalp atışını göremedi8.Haftada hem bebeği görmüştük hem kalp atışını
Ben iki gebeliğimde de 6+2 de gittim direk aldık kalp atışını ama her gebelik bir değil belki geç döllenmedir .Ben bebeğimi detaylı ult. İle 6. Haftada gördüm 6+1 de doktorumu değiştim doktorum kalbini de bebeğimide gördü kalp atışını göremedi
Canım çok erken daha içini rahat tut bebeği de görmüşsünüz. Haftaya duyarsın kalp atışlarını.Ben bebeğimi detaylı ult. İle 6. Haftada gördüm 6+1 de doktorumu değiştim doktorum kalbini de bebeğimide gördü kalp atışını göremedi
Çok üzüldüm, eşim falan çok sinirlendi hemen kürtajdan bahsediyor diye. Bense 8. Haftaya kadar beklemeyi düşünüyorumBen iki gebeliğimde de 6+2 de gittim direk aldık kalp atışını ama her gebelik bir değil belki geç döllenmedir .
ilk gebeliğimde sonu benzemesin maalesef benımde 6. Haftada kalp atışı duyulmadı emin olmak için 8. Haftaya kadar bekledik .
sende emin olmadan sakın bir işlem yaptırma iyi düşün dua et .
Hiçbir zararı yok bekle tabi ki . İnşallah bebeğin seninledirÇok üzüldüm, eşim falan çok sinirlendi hemen kürtajdan bahsediyor diye. Bense 8. Haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum
İnşaAllahCanım çok erken daha içini rahat tut bebeği de görmüşsünüz. Haftaya duyarsın kalp atışlarını.
İnşaAllah çok teşekkür ederimHiçbir zararı yok bekle tabi ki . İnşallah bebeğin seninledir
Allah razı olsun herkes sağlıkla kavuşsun inşallah rabbim kimseye o acıyı yaşatmasınİnşaAllah çok teşekkür ederimseninde bebişinide Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşaAllahsalı gününü iple çekiyordum şuan dua edin lütfen
Canım ilk gebeliğimde 6+da kalp atışı almıştı doktor. Bu gebeliğimde 8inci haftada gördük bebeği, kalp atışını duyduk. Bekle derim. İnşallah duyarsın en yakın zamanda.6+3 haftalık hamileyim.