Bebeğinizin göbek bağını ne yaptınız?

sonem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
84
0
38
benm kızımın göbek bağı evde duruyor gömmeyi düşünmüyorum aslında ama dinen uygunmudur sonuçta insan parçası ama yoksa batıl inançmıdır bilmiyorum siz ne yaptınız..

BıZ 9 EYLÜL ÜNıVERSıTESı yabancı dller fakültesinin bahcesine gömdüm bencede batıl ama düşünmesi bile güzel...

bende evde saklıyorum canım... oğluşumun ilk kestiğim tırnakları bile duruyor kaydirigubbakcemile3 ilerde ona göstermek çok hoş olur bence :))

bizim göbek bağımızda duruyo ya marmara üni. yada ıTÜ'ye gömmeyi düşünüyoruz ama hiç fırsat olmadı, durun şurda iki dakka şunu gömimde denmezki :))) nasıl olcak bilmiyom...

valla ben 6-7 ay evde sakladım fırsatım olmadı ama evde durduğu süreç içinde oğlum hiç dışarıyı sevmiyodu:))sonra ıstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü yakın bana arkadaşımın evide fakülteyle dipdibe ona gömdürdüm belki batıl ama en azından içimden geçeni yaptım ve oğlum dışarıyı çok seviyo artık:))

bızde bilgi ünüversitesi dekanlık bölümüne gömdürdük kuzenım orda okuyor o gömdü gömdüüğü yerin resmınıde çekti.

hala evde oglumun gobek bagıı bende bir unv bahcesine gommek istiyrm selcuk unv kuzen okuyor ona vercem sanırım

selamlar.
esim calıstıgı sirketin genel mudurun sekreterine verdi, genel mudurun odasında ki saksıya gomdurduk :lepi: insaallah saksıyı tasımazlar

niloşunki de odasında çekmecesinde duruo ama 3 gülükten itibaren hep geziyo gezmeyi de çok sevio... dıarı gdierken hareket bile tmiyo desem yeri....

kaydirigubbakcemile3vallahi bizimkide gezmeyi çok seviyor göbek bağı evde olduğu halde :) hamileykende evde bir gün bile durmamıştım... şimdi hele kanguruya koydum mu mışıl mışıl uyuyor:jeyyar:

yaa benm kocam gtmş caminn bahçesine gömmüş yaaaa((annemler öle demş oda öle yapmş

bizimkide evde duruyo hala fırsat olmadı gömmeye. ama ya odtü ye yada görumceme vercem boğazıcıne gömsün inanç işte :)

kızımınkini sakladım bir müddet. ama geçenlerde robert koleji' nin bahçesine gömdü bir yakınımız.

okulun bahçesine gömd eşim tam karşısıda karakol adamlar kimbilir ne gömüyoz sandılar bön bön baktılar bize eşimle gülmekten yerlere yattık esrarı gömdünmü diyom işlem tamamdır kaçalım diyo heheyerimseniben

kızımın göbeği kontrole götürdüğümde düştü. hemşire bu dr olacak herhalde dedi. bizde hastanenin bahçesine gömdük.. batıl bir inanış ama olsun... hoş ben kızımın dr olmasını hiç istemem ama oraya gömdük işte.....:))

Son düzenleme:

ne hoş tesadüf a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…