• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin doğumdaki kafa çevresi(hc) değerini yazar mısınız?

Evet çok normal bir değer. Darısı başımıza artık
Dert etmeyin hiçbir şeyin garantisi yok. Dert etsek de etmesek de olan oluyor. Bakın normal doğdu ama iki aylıkken alnında bir çıkıntı oluştu, oradaki kemik erkenden kaynamış. Bingildagi erkenden kapandı. Çok ağladım çok korktum ama şükür normal ilerliyor bilişsel gelişimi. Yine de hep aklımda hep tetikteyim. Annelik zor yani. O yüzden karşılaştırma size sağlıklı sonuç vermez.

Dert etmeyin hiçbir şeyin garantisi yok. Dert etsek de etmesek de olan oluyor. Bakın normal doğdu ama iki aylıkken alnında bir çıkıntı oluştu, oradaki kemik erkenden kaynamış. Bingildagi erkenden kapandı. Çok ağladım çok korktum ama şükür normal ilerliyor bilişsel gelişimi. Yine de hep aklımda hep tetikteyim. Annelik zor yani. O yüzden karşılaştırma size sağlıklı sonuç vermez.
Haklısınız. Her an her şey olabiliyor. Benim de bebeğimin beyin sıvıları 22.haftada ayrıntılı ultrasonda sınırda demişti doktor. 10 mm imiş sınırı. Sonradan düştü filan dendi bu değer ama benim içim ondan sonra bir daha rahat etmedi. Çok üzüldüm ama elden dediğiniz gibi bir şey gelmiyor dua ediyorum. O yüzden biraz olsın rahatlarım belki diye bu konuyu açtım. Paylaşımını z için teşekkür ederim

• Beğen
Reactions: Kuf
Bizim de boylarımız uzun benim de uzun. Kafalar büyük değil de. Bizim ayrıntılıda başka doktor epey kötü senaryolar çizmişti Manisa’da. Sonra İzmir’de daha iyi bir doktor bulduk. Bu doktor kötü şeyler demiyor ama öteki benim psikolojimi öyle bir bozmuştu Kİ. Bir de böyle önden önden gidince korktum rabbime emanet çok teşekkür ederim yorum yaptığınız için
Buarada 38.haftada 36cm dogdu.

Back