Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin İnşaAllah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza meleklerimizitahmin yine tuttu Allah sağlıcakla kucağınıza aldırsın
belli olmuyor canımCanım benim içinde tahminde bulunur musun? vajinal ultrason 8+4 de çekildi. Ama sanırım biraz bulanık istersen daha net çekebilirim
Paşa gibi14+1 karnimdan ultrason tekrar bakabilir misin canım
12+0 canım bakabilir misinSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
belli olmuyor canım
prenses gibi12+0 canım bakabilir misin
maalesef yorum yapamadımŞimdi oldu sanırım 8+2 vajinal ultrason
Teşekkür ederimprenses gibi
paşa gibiBunada bakarmısınız arkadaşımın 9 hafta karından
prenses gibi6 hafta 4 gün vajinal muayene
Ayy hadi inşallahprenses gibi
19+2 yim İki kez kız gibi dediler bugun ki ultrasonda da kız gibi dediler.Ayrintili ultrasonu bekliyorum kesinleşmesi için Hala erkek gibi hissediyorum hayırlısıTeşekkürlerYarın öğreneceğim yazarım
Karindan ultrason 2gebelikPasha22 benimkinede bakarmsn 9 haftalık