- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
paşa gibibu olur mu?6+2 karından
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
paşa gibibu olur mu?6+2 karından
prenses gibiMerhaba benimkinide bakabilirmisiniz 3.hamileleik 7.0 hafta karından
inşallah 2 tane kızım var.bu da paşa olursa sevinirim.cevap için teşekkürler.belli olunca haber vericem :)paşa gibi
Hayırlısı bakalım 2 kızım var teşekkürlerprenses gibi
sanki prenses gibiMerhaba Pasha22 bana da yorum yapabilir misin biri 6+1 diğeri 8+1 karından
paşa gibiEki Görüntüle 3084920 11+6 Karından ultrason
prenses gibiMerhaba bana da tahminde bulunur musunuz 11+2 de karından çekildi teşekkürler :)
TeşekkürlerYarın öğreneceğim yazarımpaşa gibi
Teşekkür ederim doktor da kız gibi dedi ama daha 20 gün sonra kesinleşir dedi kesinleşince yazarım mutlaka :)prenses gibi
Merhaba bugün gittim kontrole önce göstermiyo dedi doktor sonra kız gibi dedimaşallah prenses gibi duruyor bende 17+5 im daha öğrenemedim
tahmin yine tuttu Allah sağlıcakla kucağınıza aldırsınMerhaba bugün gittim kontrole önce göstermiyo dedi doktor sonra kız gibi dedi
Canım benim içinde tahminde bulunur musun? vajinal ultrason 8+4 de çekildi. Ama sanırım biraz bulanık istersen daha net çekebilirimtahmin yine tuttu Allah sağlıcakla kucağınıza aldırsın
Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın