- 25 Şubat 2016
- 7.507
- 11.887
- 30
İnşallahinşallah huyu suyu ismi güzeldir Allah gönlünden geçeni nasip etsin canım ne zaman öğreneceksiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahinşallah huyu suyu ismi güzeldir Allah gönlünden geçeni nasip etsin canım ne zaman öğreneceksiniz
kesen maşallah yuvarlak kız gibi duruyormuş ama paşa benceKiz dedin cnm 16 haftalık oldu ama daha belli degil atiyim yıne ben eski ultrasonu
prenses gibiBanada cevap verirmisinnnnn ♡ 11+2
prenses gibiBu da bi arkadaşımın bebegi 12 hastalıkmış karindan
11 hafta 1 günlük karından bu da arkadaşımın yorumlarsanız sevinirim :)Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
paşa gibi11 hafta 1 günlük karından bu da arkadaşımın yorumlarsanız sevinirim :)
Canım ben dün yazdım ama cevp yazmamışsın. 11 haftalık karından bakıldı. Bugün gittim 12 haftalık yine söylemedi.kesen maşallah yuvarlak kız gibi duruyormuş ama paşa bence
Hayırlısı cinsiyet daha belli değil çoğu kişi kiz diyor benim içinden kiz geçiyor oglum var onun hareketleri erken başladı bu hic varlığı yok gibi üstüne sürekli ekşi acı seyler tatlıdan uzağım şekerli çay dahi midemi bulandırıyor insallah ilk dediğinin tutar tabi erkek kiz fark etmez ama oğlum var birde kizim olsa insalllahkesen maşallah yuvarlak kız gibi duruyormuş ama paşa bence
Teşekkür ederim :)paşa gibi
Sağda yatnca kız olmuomuydupaşa gibi
7-8 haftalık olanlarda sağda ise kız. Bu artık 10 hafta üzerinde buna kese şekli, bebek pozisyonu, kafa tası ve İskelet şekli, nub gibi birçok şey giriyorSağda yatnca kız olmuomuydu
Bana da cevap verir misiniz acaba sata göre 7+6 ama ultrasona göre 7+3 karından bakıldı7-8 haftalık olanlarda sağda ise kız. Bu artık 10 hafta üzerinde buna kese şekli, bebek pozisyonu, kafa tası ve İskelet şekli, nub gibi birçok şey giriyor
paşa gibi sankiBana da cevap verir misiniz acaba sata göre 7+6 ama ultrasona göre 7+3 karından bakıldı
PrensesssssMerhaba 12+3 ultrasonumuz bizim için de yorum yapabilir misiniz? Eki Görüntüle 3072105
Başka var mı burda tam ortada havadaBu da 8+4 ultrasonumuzdan
Eki Görüntüle 3072106
prenses gibiBizim dünkü kontrolümüzden, karından 8+4. İki foto ekliyorum tahminde bulunabilir misin Pasha22