- 25 Şubat 2016
- 7.507
- 11.887
- 30
Anladım canım değşmeyecek 3. Kız kesin artık.Kvdemin adını koymadan olmayacak bu iş buna koyacaz mecburBu prenses gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım değşmeyecek 3. Kız kesin artık.Kvdemin adını koymadan olmayacak bu iş buna koyacaz mecburBu prenses gibi
canım 6 haftadayken ne dedim bilmiyorum ama burda paşa gibiCanm buda 16 haftalık nurcum 6 haftalıkken alıştım birde 13 haftalık en son attigim belli olmuyordu
Aynn öyle cnm hala inanamıyorum çok şaşırdımayy şahane ne büyük süpriz olmuştur biri paşa diğeri prenses gibi duruyor
inşallah huyu suyu ismi güzeldir Allah gönlünden geçeni nasip etsin canım ne zaman öğreneceksinizAnladım canım değşmeyecek 3. Kız kesin artık.Kvdemin adını koymadan olmayacak bu iş buna koyacaz mecbur
Alttaki kız üstteki erkek gibi duruyor, öğrenince mutlaka haber verAynn öyle cnm hala inanamıyorum çok şaşırdım
Hangisi kıza benziyor hangisi erkeğe ayrıt edemedim de
Hadi hayırlısı inşallah dedigin gibidir bir kız bir erkekAlttaki kız üstteki erkek gibi duruyor, öğrenince mutlaka haber ver
etiketle bakalım canım arada kaynamıştırBanada cevap versen keşke gerilerde kaldi ama
prenses gibi7+3 karindan usg
Tutuyormu diye merk etmistim aslinda daha once ucretle bakan birine de sormustum o da kiz demisti ama doktorlar erkek diyor herseyimizi isimli sekilde erkeğe göre hazirladik bir surpriz olmaz umarim pipisini de gormustuk amaprenses gibi
doktor ne dediyse odur kaçıncı haftada öğrenmiştinizTutuyormu diye merk etmistim aslinda daha once ucretle bakan birine de sormustum o da kiz demisti ama doktorlar erkek diyor herseyimizi isimli sekilde erkeğe göre hazirladik bir surpriz olmaz umarim pipisini de gormustuk ama
Kiz dedin cnm 16 haftalık oldu ama daha belli degil atiyim yıne ben eski ultrasonucanım 6 haftadayken ne dedim bilmiyorum ama burda paşa gibi
14+0 da ogrenmistikdoktor ne dediyse odur kaçıncı haftada öğrenmiştiniz