Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar benimde 11.hafta tahmin eder misiniz acaba karından bakıldı.tabiki kesin değil, sadece bir tahmin
Bebeğimin cinsiyeti kesinleşti erkek bebek bekliyorumDoktorum yüksek ihtimal erkek dedi ben de inşallah değişmez deyince sanmıyorum ama bi daha ki ay daha kesin bişey söylerim dedi
Tahminleriniz doğru bence 7 haftalıkken de erkek demiştiniz
Kiz buna göre en iyi 11 12 13 haftalar olmalı6+4 karından hadi bakalım bende merak ettim yüzük testi yaptırdım bakalım tutucak mı:)
tabiki kesin değil, sadece bir tahmin
Kız görünüyor10+4 karindan
Aaa hadi gözümüz aydın Allah sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallah Yine bir annemizin tahmini daha tuttu Hoşgeldin minik paşaBebeğimin cinsiyeti kesinleşti erkek bebek bekliyorum
Allah sağlıkla kavuşmamızı nasib etsin hepimizin ♥
paşa gibiMerhaba benim bebişimi de Eki Görüntüle 3071321 tahmin edermisiniz??karından usg
12 haftalık olana kadar anlamadı mı doktorunuxEki Görüntüle 3071340
12 haftalık hamileyim bugün ikiz olduğunu öğrendim cinsiyet tahmini yapabilirnisiniz
Hayır 6 haftalıkken özele gitim 1 bebek tek vardi 8 haftalıkken devlete gitim 2sn baktı kalbini bile zar zor dinlettı öyle bir şey demedi dün yine özele gittiğimde doktor ikiz gebelik defi çok şaşırdım nasıl bu zamanda kadar bilmiyordun dedi12 haftalık olana kadar anlamadı mı doktorunux
8+2paşa gibi
Bu prenses gibi
Allah Allah Hayırlı olsunHayır 6 haftalıkken özele gitim 1 bebek tek vardi 8 haftalıkken devlete gitim 2sn baktı kalbini bile zar zor dinlettı öyle bir şey demedi dün yine özele gittiğimde doktor ikiz gebelik defi çok şaşırdım nasıl bu zamanda kadar bilmiyordun dedi
Çok sağol Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAllah Allah Hayırlı olsun
ayy şahane ne büyük süpriz olmuştur biri paşa diğeri prenses gibi duruyorEki Görüntüle 3071340
12 haftalık hamileyim bugün ikiz olduğunu öğrendim cinsiyet tahmini yapabilirnisiniz