karından görüntüde 8. haftaya kadar solda kalması erkek ama sizinki 8.haftayı geçmiş8+1 karından usgacaba ne
8 haftalık Nursu hanımGizemcim erkek gibi duruyor kaçıncı hafta fotosu?
6 7 haftalık görüntüsü var mı?Gizemcim erkek gibi duruyor kaçıncı hafta fotosu?
Aslında tam 8 değildi bu foto çekildiğinde 5 haftalık fotoda kese vardı tekce bebek yoktu bu ilk bebeğin göründüğü kalp atışının duyulduğu foto benimde içime erkek doğuyor ama nasip kısmet allahım hayırlısını sağlıklısını versin amin6 7 haftalık görüntüsü var mı?
9 haftalık 3 günlük burda canim karından görüntü tahminlerini bekliyorum tşk ederim şimdidenSelam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile.Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
kuzu kız gibi görünüyor9 haftalık 3 günlük burda canim karından görüntü tahminlerini bekliyorum tşk ederim şimdiden
prenses gibi duruyor canımEki Görüntüle 3038369 8 haftalık bize de tahminde bulunurmusunuz karından bakıldı
bize de bakabilir misiniz 9 hafta ve 11 hafta vajinal ultrason görüntülerimiz
kuzu senin görüntü ters duruyor biraz zor tahminde bulunmak ama bence erkekbize de bakabilir misiniz 9 hafta ve 11 hafta vajinal ultrason görüntülerimiz
Ya ben haftasını yanlış yazmışım farkeder miprenses gibi duruyor canım
hep böyle ters duruyor yakuzu senin görüntü ters duruyor biraz zor tahminde bulunmak ama bence erkek
8 üstü olmadığı sürece sorun yokYa ben haftasını yanlış yazmışım farkeder mi6 haftalık burda
kuzum karından mı?Bu da arkadaşımın 7 haftalık bakar mısın
Evetkuzum karından mı?