Ben hiç kestiremiyorum ya kızımda erkek dedim kız çıktı meselaay bu mercimeğe ne demelierkek gibi canım Allah bilir sağlıcakla versin sen ne hissediyorsun
kuzum prenses gibiEki Görüntüle 3036159 Eki Görüntüle 3036160 Merhaba arkadaşlar bizede yorum yapar mısınız? 12w+1 karından muayene.
merhaba canım başka görüntüsü var mı?Merhaba, 12 haftalık karından ultroson ile bakıldıcinsiyetini öğrenmek için 1 ayımız daha var. Sağlıklı olsun da önemli olan o ama insan merak etmiyor da değil. 9 yaşında da bi kızım var. Heycanla bekliyor kardeşini
kuzum biri prenses diğerine emin olamadımMerhaba 6+5 çift yumurta ikizleri (iki ultrasonda ayrı )vajinal muayane 3. Fotoda iki kese görünüyorEki Görüntüle 3036059 Eki Görüntüle 3036060 Eki Görüntüle 3036061
Teşekkür ederim.kuzum prenses gibi
değişik bir pozisyon almış minik paşa6 hafta 1 gün karından bakildi. Tahminin nedir acaba merak ediyorum canimPasha22
Eki Görüntüle 3036200
Selam canım 6+1 deki ultrasonum yani geçen hafta karından ultrason canım en önemlisi sağlıklı olsun inşallah tabi ama merakta ettim yorumlardan sevinirim 7. Haftamızdayız Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahSelam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile.Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
benimkine çok benziyorSelam canım 6+1 deki ultrasonum yani geçen hafta karından ultrason canım en önemlisi sağlıklı olsun inşallah tabi ama merakta ettim yorumlardan sevinirim 7. Haftamızdayız Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım benim Rabbim hayırlısını versin.. Belirtilerde erkek gibi bende rüyamda görmüştüm bilmiyorum hayırlısı seninki kaç haftalık canmbenimkine çok benziyorbir paşa gelecek gibi duruyor kuzum. Allah bilir tabi sağlıcakla inşallah
İki kızım var ins erkek dirdeğişik bir pozisyon almış minik paşaerkek gibi duruyor canım
6+3 kuzum benimki de minnacıkTeşekkür ederim canım benim Rabbim hayırlısını versin.. Belirtilerde erkek gibi bende rüyamda görmüştüm bilmiyorum hayırlısı seninki kaç haftalık canm
Allah gönlünden geleni nasip etsin inşallah sen yine de ilerleyen haftalarda da at bi bakalım.İki kızım var ins erkek dir
Oyyşş maşallah canım6+3 kuzum benimki de minnacık
Amin canim ins. Perşembe kontrole çağırdı resim verirse atarim tekrar.Allah gönlünden geleni nasip etsin inşallah sen yine de ilerleyen haftalarda da at bi bakalım.