- 4 Ekim 2015
- 83
- 11
- 88
- 30
Evet benimkine bak yukarıda var resmîKeseler mi farkli anlamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benimkine bak yukarıda var resmîKeseler mi farkli anlamadim
Simdi gordum bakalim hayirlisiEvet benimkine bak yukarıda var resmî
Canim banada tahminde bulunabilirmisin rica etsem.12+4 vaginal.Selam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile.Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın![]()
Benimkinede bakarmısınız rica etsem 9+5Selam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile.Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın![]()
merhabalar benim bebeğime de tahminde bulunurmuaunuz 10 haftalık tam.Prenses gibi
Merhaba hala bakıyormusunuz?Selam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
9 haftalıktan 12 haftalığa kadar koydum canım bende çok merak ediyorum cevabını bekliyorumSelam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Plesanta sağ da erkek canımmerhabalar ilk bebişimiz merakla bekliyoruz6. haftanın içindeyken gitmiştik,karından ultrason tahmininizi çok merak ediyorum
Eki Görüntüle 3398806
teşekkür ederim inşallah sağlıkla rabbim kucaklamayı nasip etsin önceden bir düşüğüm var hep dua ediyorumPlesanta sağ da erkek canım
Selaaammm rica etsem benim bebişimede bakarmısınPlesanta sağ da erkek canım