- 15 Eylül 2022
- 2.504
- 1.658
- 63
- 32
Erkek doğdu bileSizin cinsiyet neymiş babada öyle dediler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek doğdu bileSizin cinsiyet neymiş babada öyle dediler
Aaa kaçta öprendinzErkek doğdu bile![]()
18 haftamda gördü doktorAaa kaçta öprendinz
Karından 7 hafta 3 günlük burada canım Meraktan çatlıyorumSelam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile.Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın![]()
Selam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile.Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın![]()
8. Haftada karından ultrasonum bana da tahminde bulunabilir misin??
Yorumunu bekliyorum canımSelam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Prenses gibiKarından 7 hafta 3 günlük burada canım Meraktan çatlıyorum
Prens istiyorduk Allah hayırlısını versin tabi dePrenses gibi
Canım bi de Çin takviminde tarih girmen lazım demi onuda veririm miPrenses gibi
8. Haftada karından ultrasonum bana da tahminde bulunabilir misin??![]()
Merhaba, 12+2 göbekten ultrasonla bakıldı çok merak ettim yorumlarınızı bekliyorum bendeSelam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Bana kız dedi tam ters senin ki erkek o zaman. CanımKarından bakıldı 7+3 burada şuan 10 haftalığız herkes erkek diyor ama yorumunu merak ettim![]()
Keseler mi farkli anlamadimBana kız dedi tam ters senin ki erkek o zaman. Canım