- 27 Ekim 2023
- 25
- 3
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merak ettim nedir sizce 5+5 günSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
12 haftalık bende çok kerak ediyorum yorumlar mısınızzSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Paşa gibi12 haftalık bende çok kerak ediyorum yorumlar mısınızz
Paşa gibiBana da bakarmisiniz lütfen 11+5 ama dr12+4 dedi Allah razı olsun Eki Görüntüle 3347277
İnşallah teşekkür ederimPaşa gibi
Sizin cinsiyet neymiş babada öyle dedilerSırayla 8-12-14 hafta hepsi karından yorumlarsanız sevinirim
12 haftalıkken erkege benziyor denildi 14 hafta kıza benziyor denildi 15 haftalık oldum hala bilmiyorum bebisimin cinsiyetini dahada doktora gitmeme 3 hafta var meraktan çatlamak üzereyim
Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Erkek doğdu bileSizin cinsiyet neymiş babada öyle dediler
Aaa kaçta öprendinzErkek doğdu bile
18 haftamda gördü doktorAaa kaçta öprendinz