merhaba kızlar benim oğluma tam 7 tane meme aldım ve yine alıcam damaklı meme emmiyor büyük yuvarlak meme alıyor oda damağını oydu bugünde gittim kiraz uçlu meme aldım 18 ay 3 yaş arası oda kocaman emiyor ama yinede meme çok büyük küçüğünü alsamda emmiyecek ağzndan atacak maşallah sizin bebekleriniz çok güzel meme emiyor valla çok imreniyorum.ne yapsam karar veremedim siz nasıl alıştırdınız
bende nuk damaklı kullanıyorum... ama sadece kendi canı istediğinde emiyor... onun dışında genelde kendi işaret ya da baş parmağının emiyor... o da olmadı yumruk yapıp elini sokuyor :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
blue bak simdi cok sırın ve tatlı geliyor sonra basına büyük problem . ben büyük kızımı bıraktım dedim bisey olmaz. simdi 4 yasinda ve daha hala emmiyor. problem o degilde sürekli hasta oluyor. mikroplar ellinden agzına, gecen sene zatürre de oldu. kresde sürekli ne varsa kapıp geliyor eve cok zor gercekten. konsuyorum kızım artik birakalim diye, aci oje neler neler denedik birakamiyor. simdiden birakma ellini cikar emzik ver.
valla savasi birakma devam et. yoksa sonra daha büyük savaslar seni bekliyor olucak.ben cok ama cok pismanim. keske izin vermeseydim simdi cok zor gercekten. parmak emzikten daha tatlı geliyor benimki 1 hafta emzik almisti sonra parmak, ve emzigi birdaha almadi.