Bebeğinizi yalancı memeye nasıl alıştırdınız ve hangi marka meme kullanıyorsunuz?

ceylan07

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
231
2
merhaba kızlar benim oğluma tam 7 tane meme aldım ve yine alıcam damaklı meme emmiyor büyük yuvarlak meme alıyor oda damağını oydu bugünde gittim kiraz uçlu meme aldım 18 ay 3 yaş arası oda kocaman emiyor ama yinede meme çok büyük küçüğünü alsamda emmiyecek ağzndan atacak maşallah sizin bebekleriniz çok güzel meme emiyor valla çok imreniyorum.ne yapsam karar veremedim siz nasıl alıştırdınız

biz hastanede verdik ağzına şimdi her memeği alıyor avent kullanıyoruz arada wee damaklı

bizde wee kullanıyoruz ama bu ara nuk un damaklı memesini veriyorum çok zor oldu memeye alıştırmak ama şimdi çok sık emmesede canı isteyince emiyor...Şekerli suya batırarak verdim ve öylr alıştırdım ilk zamanlar ben....

cok sükür benimki ilk verişte aldı nuk damaklı emiyordu ama memlekete giderken unutmusum emziğini yol boyunca parmagını emdi(( çünkü sadece uykuya dalarken emmek istiyor... memlekette de acilen nuk bulamadık nuby doğal form emzik varmıs onu aldım o da güzel onu emiyor şimdi hem de şeffaf emerken agzının içi görünüyor cok komik olyor:))))

ya benm oğlmda emzk emmio malesff..atıo hemen.bu ara çok parmk emio nası vazgeçrcem bilmiorum parmk morarıo artık ya inceltio resmen eme eme.benm göğsümü itio bazen kendi elini başparmağını emio ağzına götüremedğnde sinrlenio çıldııroeldven taktım eldivenden parmağı çıkartmş eldiveni emmiş resmen.parmkta şekl almş eldvenn içinden:))napcam blmiomm..

bende doğduğundan beri nuk damaklı silikon emzik kullanıyorum...

canımm başlarda vermedim annem verme dedi 40ından sonra verdim tutmaya başladı özel bişi yapmadım yani aldı şimddie bırakmıo o istemediği sürece alamassın ağzından ağlamaya başlıoo :roflol:

bende nuk damaklı kullanıyorum... ama sadece kendi canı istediğinde emiyor... onun dışında genelde kendi işaret ya da baş parmağının emiyor... o da olmadı yumruk yapıp elini sokuyor :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3

canim benimki hic emzik istemiyordu. Kackere denedim kusuyor gibi yapiyordu almiyordu. sonra ebeye sordum. Emzigi bebegin agzina birden tikiveriyoruz. öyle yapmiycaksin. yavas yavas agzina birden sokmadan agzina diline deydiriceksin, sonra o agzini acinca yavas yavas ver. ebe dediki damaginin alismasi lazim hemen birden verip birden cikarma dedi. yavas yavas dene o zaten cekmeye baslar emzigi. sabirli olmak lazim sonra agzinda bi süre elinle tut. ben öyle yaptim dedigi gibi simdi o sekilde verince emiyor. bir dene :ecrin_bebek:

benim de bu sefer cok hevesim vardı ama pek basaramadım sanırım 1-2 dak emip atıyo emziği elini daha iştahlı emiyo, biz de aksesuar olarak kullanıyoruz emzik, emzik tutucu, kutusu falan...:)))

hastanede ilk emzirmemden hemen sonra esim emzigini verdi onunla uyudu ve o gun bugundur sadece tok iken emiyor eger acikmissa emzigi firlativeriyor :)

ben de nuk 1 numaralı emzigiveriyorum.ilk zamanlarda hep diliyle itiyordu.ve öğümek gibi yapıyordu.annem sayesinde ağzını vere vere alıştı.emzik iyi oluyor.ağladıgında veriyorum emziği sakinleşiyor.

Bende 40ının çıkmasına yakın vermeye zorladım ilk başlarda istemedi,ama tatlı şeylere batırarak alıştırdım..şimdi huysuzlandığında veriyorum kolay uyuyo..

ya ben emzik fikrine hiç alışamadım steril olsn olmasın agzına plastik yada benzeri bişey sokmak içime hiç sinmiyor. niye zorluyorsunuz ki bebişlerinizi buna ben anlamadım kafamçokkarıştı

blue bak simdi cok sırın ve tatlı geliyor sonra basına büyük problem . ben büyük kızımı bıraktım dedim bisey olmaz. simdi 4 yasinda ve daha hala emmiyor. problem o degilde sürekli hasta oluyor. mikroplar ellinden agzına, gecen sene zatürre de oldu. kresde sürekli ne varsa kapıp geliyor eve cok zor gercekten. konsuyorum kızım artik birakalim diye, aci oje neler neler denedik birakamiyor. simdiden birakma ellini cikar emzik ver.

canım aynı dediğin gibi yapıyorum elini çıkarıp emziğini veriyorum ama görsen ikimizin savaşını şaşırırsın... eğer eli,parmağıysa istediği kesinlikle emziği almıyor... ama işin garip tarafı emziği kaptığında da bırakmıyor CADIARZU

valla savasi birakma devam et. yoksa sonra daha büyük savaslar seni bekliyor olucak.ben cok ama cok pismanim. keske izin vermeseydim simdi cok zor gercekten. parmak emzikten daha tatlı geliyor benimki 1 hafta emzik almisti sonra parmak, ve emzigi birdaha almadi.

Benimkide bazen alıyo elini emzik düşünce filan,tam tutarsada cokurdatıyo,görür görmez hemen koşuyorum emmesin die..Bende hiç sevmem el emmesini,ki eminim dediğn gibi ilerde daha büyük problem olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…