Bebeğinizi yalancı memeye nasıl alıştırdınız ve hangi marka meme kullanıyorsunuz?

nuk ve chicco' nun damaklı emziklerini denedim emmedi kızım. avent kullanıyoruz şimdi. seviyor onu neyseki. kusacağı zaman çıkartıveriyor ağzından :))..

ne emzikler denedik almadı bi türlü fatoş emziği kabul etti sadece
oda sağlıksız geliyor bana ya 2 haftada bi yeniliyorum emziği
bugün chicco nun bi emziğini aldım eczaneden anne göğsüne en yakın emzik diye onuda tutar gibi yaptı fırlattı kabul etmiyor küçük hanımmafoldumben

benimki nuk emzik alıyo kızlar ama alıştırana kadar akla karayı seçtim sadece yatarken istemeye başladı artık.

bende aldigim emzik denedigim cesit sayisini soyleyemiyecegim aa belki bunu alir deyip birsuru aldim sadece 1 tane hastanede verdikleri yesil emzik var onu aliyor dislerinin arasinda tutuyor cigniyor ama emmiyor bugun bir umit ilacina batirdim hasta diye surup veriyorum azcik emdi umutlandim ama gene ilacin tadi bitince atti agzindan cikolata surdum birazcik yedi geri atti agzindan ayni fare gibi peyniri yiyor ama kapana kisilmiyor diye dalga geciyorum artik:)))

kıslar bi de nuby deneyin derim ben onun da damaklısı var. bi de anne göğsüne cok benzer olanı benim arkadasınki de hiç birini tutmamıstı onu verdik önce stemedi sonra emzirmepozisyonu aldı göğsünü veriri gibi yapıp emziği verdi cukcuk emmeye basladı velet:))))

X