-
- Konu Sahibi marbling817
ilk kan testi yaptrdgmda beta hcg 1500lerdeydi doktor yaklaşk 5 haftalık olduğunu söyledi 5+2 günlükken ultrasonda nokta kadar keseciği gördük. doktorumuz kalp atışlarını da 22 mayısta gttiğimiz duyabilceğimizi söyledi hayrlısıyla duyucaz inşallah.kızlar merhaba
4+3 günlük hamileyim bebeğinizi kaç haftalıkken yada kan değeriniz kaçken gördünüz?
:) Hayırlısı bakalım cnmilk kan testi yaptrdgmda beta hcg 1500lerdeydi doktor yaklaşk 5 haftalık olduğunu söyledi 5+2 günlükken ultrasonda nokta kadar keseciği gördük. doktorumuz kalp atışlarını da 22 mayısta gttiğimiz duyabilceğimizi söyledi hayrlısıyla duyucaz inşallah.
Benim hesaplarima gore benimki 6 haftalikken bile gozukmedi. Bos gebelik olabilir dediler. 10 gun sonra gittim doktorum gec dollenme olmus dedi yani aslinda 6 hafta diye biliyorken 4 haftalikmis.Beni
benimde 4+5 Çarşamba günü bakacağız inşallah görürüz
Yok canim. Dktrm o zmn randevu verdi. Hersyi bi otursun oyle baklim gibisnden. Oncesinde girmedm ultrsnaSenin bebisin gec mi görüldü cnm
Bende 5+0 bugün keseyi gördük haftaya kalp atışına bakacağızilk kan testi yaptrdgmda beta hcg 1500lerdeydi doktor yaklaşk 5 haftalık olduğunu söyledi 5+2 günlükken ultrasonda nokta kadar keseciği gördük. doktorumuz kalp atışlarını da 22 mayısta gttiğimiz duyabilceğimizi söyledi hayrlısıyla duyucaz inşallah.
Kac haftaliktin cnm senKızlar buğün keseyi gördük çok şükür haftaya kalp atışınızda duyarız inşallah
Kızlar buğün keseyi gördük çok şükür haftaya kalp atışınızda duyarız inşallah
Himm ben 5 haftaligm bakalim yarin dr gidicem7 haftalikken ultrasonda gordum 5 haftalikkende testte çıkmıştı
YA canım bu geç döllenme yi ben bir türlü anlayamadım nasıl oluyor kiBenim hesaplarima gore benimki 6 haftalikken bile gozukmedi. Bos gebelik olabilir dediler. 10 gun sonra gittim doktorum gec dollenme olmus dedi yani aslinda 6 hafta diye biliyorken 4 haftalikmis.
BENDE görrüm inşallah biran önce gözün aydın canım sağlık la al kucağınaKizlarr doktora gittim vajinal ultrasonda görebildik keseleri doktor ikiz olma ihtimali var dedi iki kese gördü bakalim hayirlisi rabbim neyi nasip ederse o olur cok mutluyummm
İNŞALLAH YA :)BENDE görrüm inşallah biran önce gözün aydın canım sağlık la al kucağına
ÇOK GÜZEL :) :)4+1 de gördüm
ay inşallah bende duyarım haftaya cumartesi gidicem kontroleben de 4te keseyi gördüm kese çok küçük bebeği göremiyorum demişti 6.haftada hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk