BEBEĞİNİZİ ULTRASONDA NE ZAMAN GÖRDÜNÜZ?

kızlar merhaba

4+3 günlük hamileyim bebeğinizi kaç haftalıkken yada kan değeriniz kaçken gördünüz?
ilk kan testi yaptrdgmda beta hcg 1500lerdeydi doktor yaklaşk 5 haftalık olduğunu söyledi 5+2 günlükken ultrasonda nokta kadar keseciği gördük. doktorumuz kalp atışlarını da 22 mayısta gttiğimiz duyabilceğimizi söyledi hayrlısıyla duyucaz inşallah.

:) Hayırlısı bakalım cnm

Beni
benimde 4+5 Çarşamba günü bakacağız inşallah görürüz
Benim hesaplarima gore benimki 6 haftalikken bile gozukmedi. Bos gebelik olabilir dediler. 10 gun sonra gittim doktorum gec dollenme olmus dedi yani aslinda 6 hafta diye biliyorken 4 haftalikmis.

Bende 5+0 bugün keseyi gördük haftaya kalp atışına bakacağız

Bi tanıdığım günü geçer geçmez test yapmış testde cift cizgi çıkmış bir gün sonra dr gitti ama hastahaneye gittiginden dr keseyi daha goremedigiji soylemis hatta sağlık ocagida bu yuzden dosya açmamis sanırımsanırım ay sonra gittiğinde kese gozukmustu

Benim hesaplarima gore benimki 6 haftalikken bile gozukmedi. Bos gebelik olabilir dediler. 10 gun sonra gittim doktorum gec dollenme olmus dedi yani aslinda 6 hafta diye biliyorken 4 haftalikmis.
YA canım bu geç döllenme yi ben bir türlü anlayamadım nasıl oluyor ki

Kizlarr doktora gittim vajinal ultrasonda görebildik keseleri doktor ikiz olma ihtimali var dedi iki kese gördü bakalim hayirlisi rabbim neyi nasip ederse o olur cok mutluyummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…