- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
-
- Konu Sahibi marbling817
5+1 de nokta gibiydi ilk gördüğümdekızlar merhaba
4+3 günlük hamileyim bebeğinizi kaç haftalıkken yada kan değeriniz kaçken gördünüz?
beni dr 1 hafta sonra muayneye çağırdı peki vajinal ultrasonda mı baktı yoksa karından mı baktı5+1 de nokta gibiydi ilk gördüğümde
benimde 4+5 Çarşamba günü bakacağız inşallah görürüzkızlar merhaba
4+3 günlük hamileyim bebeğinizi kaç haftalıkken yada kan değeriniz kaçken gördünüz?
inşallah canım bende tekrar çarşamba günü test yapcam geçen hafta perşembe 223 dü dr bir daha istedi ona göre ultrason günü verecekmişBeni
benimde 4+5 Çarşamba günü bakacağız inşallah görürüz
Hayırlı olsun şimdiden Ozaman bende perşembe günü gitmiştim 512 çıkmıştıinşallah canım bende tekrar çarşamba günü test yapcam geçen hafta perşembe 223 dü dr bir daha istedi ona göre ultrason günü verecekmiş
:)
Ikimiz icinde hayirlisi olsun cnm yaHayırlı olsun şimdiden Ozaman bende perşembe günü gitmiştim 512 çıkmıştı
Degerin cok yüksek degil mi cnmmBenım degerım 11238 iken 5 haftalıkken yanı ogrendık ertesı gun karın bolgesınden ultrasyomda kesede halka gorundu 10 gun sonra yanı cuma gınu ıse tekrar cagırdıgında bıraz buyumustu ve kalp atıslarını dınledık cok şükür
Vajinal canım karından görünmezdibeni dr 1 hafta sonra muayneye çağırdı peki vajinal ultrasonda mı baktı yoksa karından mı baktı
Kan tahlılınden hemen ertesı gunu gördük cnm bılmıyorum deger yuksek cıktı belkı de ondan hemen kendını gosterdi yanı kan tahlılıne gore 5 haftalık ıken
Vajinal canım karından görünmezdi
7+1 de tekrar gittik kal atışı için o zaman karından baktı
benim adetim yeni gecikti çatlatma iğnesi olmuştum 25 inde o tuttu adetime göre şuan 4. hafta geçen hafta değerim 223 tü bu hafta yaptırmadım dahaCanm oyle dıyınce tekrar kan tahlılının sonucunu elıme aldım baktım referans aralıgına haftasına gore normal fegerde gosterıyor zaten senın kac haftalık bebegın
hızlıca o rakamlar artar canm cunku karnımdan hemen göründü Allahım hayırlı saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp eder ınsallahbenim adetim yeni gecikti çatlatma iğnesi olmuştum 25 inde o tuttu adetime göre şuan 4. hafta geçen hafta değerim 223 tü bu hafta yaptırmadım daha
aminnhızlıca o rakamlar artar canm cunku karnımdan hemen göründü Allahım hayırlı saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah
Insallah cnm ıcını ferah tut gosterır bebişinben de haftaya pazartesi gitcem inşallah görülür benimkide
InsallahInsallah cnm ıcını ferah tut gosterır bebişin
9 haftalikkenkızlar merhaba
Senin bebisin gec mi görüldü cnm9 haftalikken