• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğinizi gangi sıklıklarla besliyorsunuz ve uyurken uyandırıyormusunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sitare

Çok Tuzlu Bir Deniz'im..
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2008
197
9
118
arkadaşlar 3,5 aylık kızım var. gündüz bazen 3-4 saat uyuyor o arada uyandırıp emzirsemmi karar veremiyorum. geceleri de 1 kez kaldırıp emziriyorum ama az mı kaldırıyorum diye içim içimi yiyor sizce ne yapmalıyım??

Son düzenleme:
benm bebişm 15 günLük,bende uyandırıp emzirmiyorum , gece 2 saatte bir uyanıo saten..acıknca kendiLiğinden uyanıoLar :)

bebeğin ilk haftalarında 2_3 saatde bir emmesi lazım şekeri düşmesi diye... daha sonraki aylarda 4_5 saatde bir emmesi yeterli olur onun için senin uyandırmana gerek yok, kendisi acıkınca kalkar...

benimde 2 aylık kızım var geceleri kendi acıktıkça uyanıp emiyor.eğer kendi kalkıyorsa sen bence uyandırma.zaten aç olunca uyumaz.

3. ayımıza giricez. doktorum uyandırma acıkınca uyanır dedi. uyandırılan bebekler ilerleyen zamanlarda uyku sorunlu ve huysuz oluyorlarmış. bnm oğlum acıkınca uyanıyor

kızım ilk 1 ay 2 saatte bir uyandı gece emzirdim.şimdi 2.aya giricez bazen 12 den sabah altıya kadar uyanmıyo.bende uyandırmıyorum o zamanlar gündüz çok emince tok oluyo hrealde

canım bebeğin uyanmıyorsa açıkmıyor demektir artık büyümüş ufak olsa kan şekeri düşüyor diyolar bebişler uyuyarak büyür kilo alımı iyiyse hiç uyandırma mışıl mışıl uyuyun ne güzel keşke benimkide uyanmasa ahhh ahh

benim oğlumda bu aralar iştahsız mama ile besleniyor mamanın arkasında yazan ml.uymuyoruz 150cc diyor bizimki anaca 3 saatte falan 90cc bitiriyor,bezen onu bile yarıda bırakıyor 120cc içiyordu ecen hafta ama şimdi içmiyor aptamil alıyorum mamayımı değiştirsem

canım bebeğin uyanmıyorsa açıkmıyor demektir artık büyümüş ufak olsa kan şekeri düşüyor diyolar bebişler uyuyarak büyür kilo alımı iyiyse hiç uyandırma mışıl mışıl uyuyun ne güzel keşke benimkide uyanmasa ahhh ahh

inşallah seninki de uyur canım. kilo alımımız yavaş ama gece beslenmesiyle alakalı değil. çünkü ilk ay gece her saat başı kaldırıp emzirdim yine az kilo aldı. mamaya başlayınca toparlıyor mamayı azaltınca az kilo alıyor. benim içim rahat etmiyor bi türlü. her gece 2-3 arası kaldırıp emziriyorum yinede. gece birden parmağını emmeye başlıyor bende acıktığını düşünüp emziriyorum.:)

benim oğlum altı ayına girecek. ilk aylarda hiç ağlamadı bebeğim. geceleri ellerini yemeye başladığı zaman sesine bile uyanıyordum. bence 2 saatte bir meme teklif et. uyuduğu zamanlarda ise 3-4 saati geçmeden emzir. ben bebeğimi her zaman uykuda emzirdim. sadece emiyor ve uyuyordu. asla huysuz bir bebek olmadı.

Back