Anket Bebeğinizi büyütürken sizi en çok ne zorladı ?

Bebeğinizi büyütürken sizi en çok ne zorladı ?

• Ankete Katılan
    1.776
Gözlerim batıyo uykusuzluktan iki kızım var biri 6 diğeri 12 yaşında bide kucakta 1aylık oğlumuz var gaz sıkıntımız çok bide emerek uyumayı seviyor ama onlar her şeye değer zaman çabuk geçiyor zor günler geçecek :21::KK200::anne:

Doğduğundan beri beni 10 dk.bırakmaz yanından.
6aylık oldu beşik yüzü görmedi beraber yatıyoruz ikimiz.sırtımı dönsem bile huylanıyor uykusunda.
Hep ilgileneceksin sarki soyleyeceksin konuşacaksın 5 dk.biseyle ilgilen yaygarayı koparıyor

Bebeğimin bütün baş kaldırmalarını baş tacı yaptım. Beni onunla ilgili en çok yoran şey, doğum yaptığım zaman annemin mi kayınvalidemin mi yanımda kalacağı tartışmasıydı. Çünkü kaosa dönüştü ve kırgınlıklar hala sürüyor. Bunu daha sonra ayrı bir konu olarak yazacağım sanırım..

Benim bebegim simdi 3 bucuk aylik. Artik birburimize alistik. Sanirim o bunalim ve karamsar gunleri de geride biraktim. Simdi oglum 1 yasina gelince calismayi planliyorum ama onu bakiciya birakamam. Babaannemiz 5 dk mesafede ama bakar mi bilmiyorum pek yanasmiyor. Bakalim ne yapacagiz :KK43: oglumu yabanci birine emanet edemem asla. Kres var 1 yas icin ama ne kadar guvenirim bilmiyorum:KK43:

3 çocuk düşünüyordum lakin :anne: ... gazdan çok çektim dört buçuk aylık oldu hala gün boyu gazlı :KK43: haliyle bu beslenmeyide uykuyuda etkiliyor

Enn çok geçmeyen kabızlığı üzüyor beni . Sindirim problemleri yani . Gaz da felaketti uykusuzlukta ve elde battaniyede sallamak çilesi de . elhamdulillah halimize ama çok hırpalandım 2. Çocuk düşünmüyorum yani Allah isteyene versin. Şıkları çoğaltın bence .

Birden çok seçenek işaretleme olmalı 😊

Büyük çocuğum da, tuvalet problemi ki tam iki yıl uğraştım ve davranış problemleri hala uğraşmaktayım.

Küçük çocuğum da en büyük sıkıntı uyku 4 yaşında hala uğraşıyorum ve çok ağlaması.

Gaz ve uyku benım bır aydır sınır sıstemımı bozdu dıyebılırım. Gazını cıkarıyorum yatırıyorum bu seferde uyanıp kusuyo. Çözüm bulan varsa tavsıyelere acıgım

Tek başima olmak beni cok zorladi..
Esim is seyahatlerindeydi.. cok zorlandigimda annemi cagirdim bana gelmek yerine sanki hic gitmemis gibi bilmem ne adalarina gitti ertesi gun facede gorunce beynim yandi sinirden!!!! Benim annem boyle farkli iste !! Maddi acidan cok destek ama birde manevi acidan destegini hissettirseydi cok iyi olacaktii .iki cocugumdada tek basimaydim gercekten insan yipraniyor .. bide demezler mi 2 ay sonra niye mamaya geciyosun..uykunu alabiliyomusun,karnin tokmu diyen yok.. herseyde maddiyat degil,anneme gitme diye yalvardim 5 gunluk lohusayim bana para veriyo.. napiyimki ben parayipulu.. lohusa halimle yardimci kadin mi aramaya cikayim ? Bak yine cok sinirlendim!

Valla Suan 5 aylık kızım var akşam uykusuna yaptırana kadar cnm çıkıyor 6 da bir başlıyor ağlamaya 10 a kadar uyumuyor

X