Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilki kız ikincisi erkek mi? Ben gecen gun uykusuzluktan ölüypdum valla tansiyon seker hepsi dustu acillik oldumIlkinde hic bisey anlamamism ikinci uykusuzluk mahvetti beni 7 aylik hala uyumuyor napicam hala bilmiyom valla uykusuzluğun insani öldürmediğini ANNE olunca anladım
Gecmis olsun yok ikiside erkekIlki kız ikincisi erkek mi? Ben gecen gun uykusuzluktan ölüypdum valla tansiyon seker hepsi dustu acillik oldum
Benim kızım da öyle dört yaşına girdi hala evde kıyafetlerini bzn çıkardığı oluyor:)bizimkinin yaşından kaynaklı mı yoksa başka bişey mi bilmiyorum üstünü başını çıkarıyor evde öyle geziyorve mümkün değil ikna olmuyor, çok zorlanıyoruz var mı benzer şeyler yaşayan?
bir de emerek uyuyor başka türlü uyumuyor
Canım yenidogan 1 2 ay gece gündüz ayrımı yapamıyor malesf. Biraz daha büyüyünce alışır. Siz gündüz olunca cam kenarında güneş ışığını görmesini sağlayın günaydin deyin. Akşam olunca da aynı şekilde.Yeni doğan bir aylık bebeğimiz tüm gün uyumuyor gece de en fazla 2 3 saat uyuyor ben tükendim ne yapmam lazım deliricem artık ne yapsam boş uyumuyor çocuk memede uyuyup yatağında uyanıyor hemen çaresizimm
Allah yardımcınız olsun çok zor kendi kızımdan biliyorum 5 dk 10 dk da bir uyanırdı beşiğine bırakınca, uykusuzluk sinir stres yapıyor elinde olmadan kızıyorsunuz bebeğe sonra pişmanlık işte. 2 yaşından sonra gündüz hiç uyumamaya başladı 8-9 aydır tam anlamıyla uykumu alıyorum kızım şu an 3 yaşında.Yeni doğan bir aylık bebeğimiz tüm gün uyumuyor gece de en fazla 2 3 saat uyuyor ben tükendim ne yapmam lazım deliricem artık ne yapsam boş uyumuyor çocuk memede uyuyup yatağında uyanıyor hemen çaresizimm
bizimkinin yaşından kaynaklı mı yoksa başka bişey mi bilmiyorum üstünü başını çıkarıyor evde öyle geziyorve mümkün değil ikna olmuyor, çok zorlanıyoruz var mı benzer şeyler yaşayan?
bir de emerek uyuyor başka türlü uyumuyor
Tecrübeli anneler merhaba, uzun zaman olmuş yazalı. Size sormak istedim daha sonradan emerek uyuma konusunu nasıl çözdünüz? Umarım hala emerek uyumuyorlardır1 yaşında olmak üzere daha eliyle bişey yediği yok...ağzına götürdüğü tek şey oyuncakları...hele yumuşak şeyleri asla ağzına götürmez...umarım ilerde bir sorun yaratmaz...
Birde sadece memede uyuyor başka uyuma şekli bilmiyor
Yok yokTecrübeli anneler merhaba, uzun zaman olmuş yazalı. Size sormak istedim daha sonradan emerek uyuma konusunu nasıl çözdünüz? Umarım hala emerek uyumuyorlardır
Maşallah ne güzel 2 buçuk yaşına kadar emmiş Sanırım belli bir algıya sahip olduklarında bu işler daha kolay olacak. Çok teşekkür ederimYok yok
Iki buçuk yaşında bıraktırmistim memeyi bir kere hayır dedim sonra ikiletmedi,düşündüğümden de kolay olmuştu kendiliğinden uyumaya başlamıştı