Anket Bebeğinizi büyütürken sizi en çok ne zorladı ?

Bebeğinizi büyütürken sizi en çok ne zorladı ?

• Ankete Katılan
    1.770
Uykusuzluk ve gaz sancıları yüzünden sürekli ağlaması çok zordu. O günlere dair aklımda hep ağlaması var. Şimdi 2 yaşında. 2 yaşın genel olarak zor olduğu söylenir. Şükür sakın bi yapısı var, çok zorlamıyor beni. Arada krizler yaşıyoruz ama hemen geçiyor ❤

Eşimin ilgisizliği. Beni lohusa iken yatakta yalnız bırakması beni en çok üzen şey oldu. Bu dönemde eşinden destek, ilgi ve sevgi görenlere heralde hiçbir şey o kadar da zor gelmiyordur

Erken doğumu, gaz problemi, emme probleminin üstüne şimdi de uykuya dalma problemi eklendi. Ama en kötüsü gaz. 1,5 aylık oldu şafak sayıyorum bitsin diye resmen

Erken doğumu, gaz problemi, emme probleminin üstüne şimdi de uykuya dalma problemi eklendi. Ama en kötüsü gaz. 1,5 aylık oldu şafak sayıyorum bitsin diye resmen
Bizimde gaz problemimiz var gaz olduğu için uykusuzlukta ekleniyor bende şafak sayıyorum gazı bitsin diyee

Yürümeye başladığından beri inanılmaz kucakçı oldu kucak için çığlık atıp duruyor melek gibi uyuyan çocuk geceleri uyanıp yürümek koşmak istiyor bu ara bu zorluyor çok fazla bakalım ne zaman düzelecek😊

X