• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Bebeğinizi büyütürken sizi en çok ne zorladı ?

Bebeğinizi büyütürken sizi en çok ne zorladı ?

• Ankete Katılan
    1.778
O zamanlar hiç geçmeyecekmiş hiç uyuyamayacaksın gibi gelir ama geçiyor canım önemli bizde ne kadar iz bıraktığı ayrıca bu bebek günleride geri gelmiyor benim o kadar az resmim varki minik haliyle
Varsa imkanın bebeğini yarım saat bırak nefes al insan gerçekten ihtiyaç duyuyor
Yapiyorm canim annem geliyor bazen ona birakip cikiyorum ama uykusuzluk yorgunluk insani cok gergin patlamaya hazir bomba gibi yapiyor esimle bile tartisiyoruz surekli gecse su sıkıntili günler hayırlısıyla

15 aylik oğlum var ilk zamanlar emme sorunu kuvezde yattı çünkü şimdi de pika sendromu ile uğraşıyoruz bu iki olay da ne diyim yaşlandırdi resmen beni

Oral dönemi çok çok aşırı salya ve dış ile geçiriyoruz şuan 15 ay ama neredeyse tüm dişler bitti üstte acılar kaldı ve patlamak üzere onlar da. Benim bebeğim herşeyi yeme meraklisiydi bu her bebekte var ve normal durum diye önemsemedik. Ama 12 ay oldu çocuk abarttı kitapları kemirmek değil yiyor adeta. Çinko ve demir takviyesi alıyor şuan ve pedagogla görüştük tam olarak pika da denemiyor gerçi çünkü oral donem ile karışabilir de ama alışkanlık olarak kalabilir ki bizde şuan öyle malesef.

Pozitif ile değişme yapıyoruz mesela birşey yiyorsa eline bak bu daha lezzetli diye meyve ya da kraker veriyoruz. 3 hafta oldu şuan gidişat daha iyi ama bir de bana sorun herşeyi ağzına atmaya hevesli bir çocukla gözünüzü üstünden ayırmadan vakit geçirmek çok zor.

Buna da şükür tabi ama zor yani kağıt vs hiçbişey bırakmıyoruz ortada. Sandalyeleri kemiriyordu bitti o neyse de.

Kısacası davranış ve emzirme en zorlandığım diyebilirim.:olamaz:

Uyku uyku uyku yirmi aylik olduk hala sabah beste kalkip aksam 12 bir gibi yatıyoruz hic birsekilde ozel hayat bakimim falan kalmadi..

Of çok zordur ya gün içinde sarımsakli yoğurt falan mı deneseniz bide rezene. Ben bazen uykusu gelsin diye sarımsakli yoğurt yediriyorum. Rezene de hergün olmamak kaydıyla verebilirsiniz belki denediniz de bilemiyorum ama.

Çok hareketli ve oynayan çocuklar zor uyur derler bide akıllı çocuklar:)

Bebeğim beni hiç bir konuda zorlamadı uyumlu ve sakin bir bebek. Tek sıkıntım emzirememiş olmam. Oda benim yüzümden oldu:KK61:

işe gitmek,ailenden kimsenin seninle aynı şehirde yaşamaması,eşim anlayışlıydı ama her istediğimde yanımda olamıyordu.bebeğime yedirmek için doğal ürünler bulmak.yoğurt tutturamamak.oğlum seni çok seviyorum iyiki varsın 2 gün sonra bir yaşında olacaksın.hep beraber nice senelere:KK200:

Benim kızımda gaz problemi yaşadık ancak en vüyük problemim emzirmekti.göğüslerim yara olduğu için çok zorlanmıştım malesef.

en büyük sıkıntıyı çevremdeki herkesin çocuk yetiştirici uzman kesilmesinden çektim bıktım ben öyle yaptım böyle yaptım duymak istemiyorum kimsenin neyi nasıl yaptığını hiçmi susmaz bu insanlar her konuda muhakkak fikirler var:(:(:(:(
senin sütün soğuk ondan ağlıyor bu bebek:sinirli::sinirli::sinirli:

Yardım etmeye gelen kişilerin yardımcı olmak bir yana negatif konuşmaları. Aşı sonrası alerjik reaksiyonlar gösteren bebeğime aşı yaptirmak istemediğimde ve yanetkileri prospektüslerde açıkça belirtildiği halde bana inanmayanlar. Kusma ishal ve egzamayla yaşayan onlar olmadığı halde yorum yapanlar. Çevredeki olumsuz insanlar, çocuga bakmaktan daha fazla yoruyor. Gereksiz insanları ailem dahi olsa hayatımdan çıkarmayi öğrendim anne olduktan sonra.

annem hariç herkesten gördüğüm aşırı desteksizlik anlayışsızlık öküzlük domuzluk :63::63::63:

Back
X