• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğinize sağarak mı süt veriyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ad1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
allah analı babalı büyütsün benim bebeğimde ilk başta göğsüün ucu olmadığı için emememişti o kadar çok ağlıyoduki yalvarıyodum mama verinde karnı doysun diye karışanım çoktu sonra elektirikli pompa ile çeke çeke göğüsümün ucu çıktı ama bu seferde param parça olmuştu doğumdan dahha zordu kızımı emzirmekyaralaım tam 3 ay kadar sürdü enfeksiyon kapmışım ben bu arada bazen emzirdim bazen sağdımdoymadığını hissetidiğimdede bibeon maması verdim sonra sadece emzirdim şimdi biberon bile almıyo alıştırma bardağı kullanıyorum elektirkli pompayla sıkıça çek ucu çıkar benimkini o çıkardıçok zor bi durum her anne bebeğini emzirmek ister anne sütünün yerini hiç bişey tutmaz ama emzirememekte dünyanın sonu deil sağlı yerinde olsun gelişimi normal olsun mamaylada büyür üzülme sıkma canını

benimde gögüs uçlarım hiç yoktu:((((inanın ilk üç ay her öğünde sütümü sağarak biberonla verdim..daha sonra zorda olsa göğsümden emmeye başlamıştı.ve zamanla uçlar ona yetecek kadar çıktı:)))bana da çok söylüyorlardı,biberon verme memeyi bırakır falan diye.inanın hepsi laf!alışsaydı benim oğlum alışırdı.1 yaşına kadarda çok güzel emdi.bu durumu yaşamayan bilemez,çook zordur.allah kimsenin başına vermesin...

merhaba,15 günlük anneyim.bebeğime ilk gün mama verildiği için ve göğüs ucum küçük olduğu için şu anda beni emmek istemiyor.çok çabalıyoruz ama olmuyor ve ikimizde strese giriyoruz.ben göğsümü sağarak günde 3 kez de olsun anne sütü vermeye çalışıyorum.benim durumumda olan varsa günde kaç kez sağıp bebğinizi doyuruyorsunuz.ben bir sağışta 50 yada 60 ml süt sağıyorum.ama dediğim gibi günde sadece 3 en fazla dört kez verebiliyorum.teşekkürler.

canım silikon göğüs ucuyla emzirmeni tavsiye ederim belki işe yarar.bir dene bence belki ozaman memeni ağızlayabilir.

merhaba canımm. . benim yengemde bebeği 6 aylık oldu hala sağarak süt veriyor.pompa kullandı fayda görmedi eliyle sağıyor walla.ne diyim canım Allah yardımcın olsun ayrıca yeni doğan bebeğe mama verişini anlayamadm yani. .

inşallah başına gelmez ama bigün seninde başına arkadaşın ki gibi bir durum gelirse neden mama verdiğini anlarsın.ben bu emziren anneleri emziremeyen bir anneyi yakaladıklarında sanki kendileri dünyanın en muhteşem doğru insanları da mama verenler en kötü annelermiş gibi davranmalarını anlamıyorum.bende oğluma anne sütü veriyorum.ama ben çok yetenekli olduğum için değil allah bana bunu nasip etti veriyorum.arkadaşımada nasip olmamış veremiyorum.buraya insanlar neden yazıyorlar beni anlayan birileri olsun da benim de moralim düzelsin diye benim kötü anne olmadığımı söylesinler diye.eğer bu anlamda yardımcı olamıyacaksanız yazmayın ya.bırakın egolarınızı kenara ve başkalarına da yardımcı olmaya çalışın.

benim kızımda 2,5 ay çok güzel emdi ama ondna sonra almamaya başladı ne yaptıysam ama fark ettim ki uyurken alıyordu ne olursa olsun vereceğim dedim ve uyuttum emzirdim derken 4 aylık olduki şuandada uykudada zor alıyor dr umuz dedi ki sağdığın sütüne bebe bisküvisi koy ve onu ver die şu anda öle böle 6 aya kadar götürmeyi düşünüyorum çevremizde çok var ama ben pes etmedim etmeyeceğimde ve sağarakta olsa gidiceğiz ama inananın çok bebeğini emzirmek dünyanın en güzel duygusu hep hayalim bu idi ama olmadı belkide rabbim banada 6 aylıktan sonra nasip edicek üzülmemeye çalışıyorum sütüm azalmasın die lütfen sizde inat edin ve sağarakta olsa mutlaka anne sütü verin uykusundada olsa kaşıklada olsa vericem lütfen inatçı olun sabırlı olun ve verin lütfen anneyiz biz çocuğumuuzn geleceği için bunu yapmak zorundayız değil mi ama anneler öpüyorum sizi bol bol emzirmeler hepimize inş.

benim bebeğim 1.5 aylıkken emmeyi bıraktı bende 6 ay bitene kadar sağarak besledim bebeğimi her doyurduğumda sagıyordum canım elektirikli pompa ile yeterli geliyordu sütünü arttırmak için humana stilll tea iç çok işe yaryıyor. bol su iç kolay gelsin

bende sağarak veriyorum meme ucum yok..
anne sütünü alsın önemli olan o benim için.başkalarının ne düşündüğüde önemli değil açıkçası!

bende sağarak veriyorum meme ucum yok..
anne sütünü alsın önemli olan o benim için.başkalarının ne düşündüğüde önemli değil açıkçası!

aynen ben de öyle yapıyorum.. böylesi çok daha zor oluyor ama napalım, yeterki anne sütü alsın..

canım bende senin gibiyim ama benim oğlum hem emiyor hemde mama yiyor. bende sezeryanla doğum yaptım ama yinede emzirdik göğüslerim çatladı. hatta kuzum kan bile içti yine de emzirdim sonra hastaneden eve çıktık. emzirmeye devam ettim ama benim oğlam sürekli ağlıyo uyku yok sürekli ağzı mememdeydi.gece gündüz sonra bir aylık olmasına bir hafta vardı artık dayanamadım doktora gittim.doktor kilosunu ölçtü ve kilo almamıştı ve bu bebek aç dedi bizde mama takviyesi yaptık.doktorum 20 dk emzir sonra kaşıkla mama ver dedi ama ben biberonla verdim.şimdi benim kide arada bir meme emmek istemiyor kendini yirtiyo.mamaya alışınca.benimde sütüm yetmiyo.sağınca çok az geliyo.artık bıraktığı yerde bırakacam.emdiği kadar emsinde.ya bide benim oğlan gece çok yatıyo ben sütümü sağmıyorum bişey olurmu bana yardımcı olurmusunuz. oğlum 2 ayı bitirdi.kafamçokkarıştı

bende senin gibi yanlızım bebeğimi kendim büyüttüm annem 20günlüktü bizi bırakıp memlekete gitti. bende üzüldüm tabi.heralde benim de sütüm üzüntüden azaldı ama şimdi çok iyiyim saolsun eşimde çok yardım ediyo.insan annesinin kıymetini anne olunca anlıyomuş allah tüm annelerin yardımcısı olsun

seni çok iyi anşlıyorum canım.benim oğlum da emmedi hiç.bunu sölreken sanki ben verdim emmeyince aa tamam emmiyo gibi anlıyo çoğu insan.ah duvarların dili olsa da dikişlerimin acısından ağlıya ağlıya emzirmek için nasıl şekilden şekle girdiğimi anlatsa.mama verme zorla emzir diyenler doktorlar da dahil yüzünden oğlum 3 hafta hastanede yattı.çenesi çok zayıf olduğundan ememiyormuş garibim o yüzden de emmek istemiyomuş.çok kilo kaybetti ölümden döndü.ben de hep sağdım o hastanedeyken 3 saatte bir.sütüm çoğalmıştı.ama çıkınca sağmaya yetişemez oldum hiç durmuyodu sürekli kucak istiyodu oğlum çook zorlandım sinirlerim harap oldu ona sağıp yetiştirmeye çalışırken.beslenmeme uykuma dikkat edemedim sağma sıklığım da uzadı zamanla sütüm azaldı maalesef şu an günde 3 kere sağıyorum ve sadece 30 40 cc çıkıyo.ama hala inatla sağıyorum.sen de devam et bak sadece sağarak besleyen anneler var.inşallah seninki azalmaz.ama beslenmene çok dikkat et.hiç aç kalma.3 lt su iç.sağma sıklığını da uzatma sütün artıcaktır.

anne sütüyle birlikte mama veren varmı?
bende çokk istiyorum sadece anne sütü içsin oğlum 3 aylık oldu biberonla mama içiyor ama memeyide bırakmıyo banada dediler biberonla verme alışır meme emmez diye 40 günlüktü biberonla içtiğinde.şimdede biberonuda alıyo memeyide emzirmeye devam ediyorum inş bir gün mamayı bırakırda anne sütüyle doyar.

Back