Arkadaşlar bebe bisküvisini evde yapan var mı tarif verirmisniz bende evde yapmak istiyorum
teşekkürler canım
annemde kayınvaldemde aynı şeyi söylüyo sizleri inek sütüyle büyüttük diye inek sütü vermeyin demelerinin sebebi mamaların daha çok satılması için gibi geliyo banada
acaba bu kitabı nerelerden satın alabiliriz bilen varmı ?
BOMBA KAHVALTIAnneciğim bu vitamin deposu kahvaltı menüsünü bana haftada en fazla 2 defa yedirmelisin)
8.aydan itibaren yedirebilirsiniz
Malzemeler:
1yumurta sarısı
2 adet ceviz
2 adet badem
yarım çay bardağı süt/yada devam maması(ben bundan koyuyorum)
Kibrit kutusu kadar peynir
1 çorba kaşığı pekmez
Biraz kuru üzüm
3-4 adet zeytin
5-6 adet bebe büsküvisi
Süt hariç bütün malzemeyi derince bir kaba koyun.Sütü/mamayı ılıtın.Malzemelere dökün ve mama kıvamına gelinceye kadar karıştırın.Kahvaltı hazır:)
cok güzel kahvaltılar yarasın tüm bebişlere...
bizim fix kahvaltılarımız
8 cici bebe 1 tatlı kasığı ceviz cam fıstığı(dolmalık fıstık ) .. tahin pekmez az tereyağı peynir süt
yada 3 kasık milupa ballı kahvaltı bir yumurta bal fındık...süt
haftada bir yada iki gün muz kuru incir bir kaç kuru üzüm fındık ceviz 2 kasık yoğurt..blendır yapıyorum..
en sevdiğimiz corba somon... en basiti zaten havıc patates somonu haslayıp eziyom..içine baska bişi katmıyom fazla somon alsın diye...
17 aylığız ama hala bledır kullanıyoruz cünki bademcikleri normalden iri o yüzden pütürlü yiyemiyor
ben bebeğimin kahvaltısına cevizi sarımsak rendesinin küçük tarafında rendeleyip veriyorum. kolay yiyebiliyor. haşlamaya gerek yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?