Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tarifler için teşekkürler...yalnız ben 1 yaşından önce bebeklere domates verilmemesi gerektiğini duymuştum,tariflerde domates de var yedirebiliyor muyuz yani.
karışık bebek kumpiri
2 patates 1 yemek kaşığı tereyağ 5-6 adet zeytin içi 1 yemek kaşığı lor peyniri yarım adet haşlanmış havuç karabiber bir sap haşlanmış brokoli
tarifinde patatesleri fırında yumuşayana dek pişiriyor ben haşladım patatesleri...brokoli ve havucu ayrı ayrı haşla.püre haline getirdiğiniz patateslerle karıştır tereyağ ekle peynir zeytin ekle iyice ez.bebeğinize 7.aydan itibaren yedirebilirsiniz...
canım ben veriyorum valla.hiç yasaklayan olmadı.ama çiğ vermiyorum hiç.onun dışında yemeklerinde hep kullandım..
bu tarife bayılıyorum ben canım..
kızlar 2 gundur rahatsızım.ameliyat gecirdiğim için ağrım oluyor.yazmaya devam edicem mutlaka.çorbalar,ara öğünler,et yemekleri vss ekliycem..
BOMBA KAHVALTIAnneciğim bu vitamin deposu kahvaltı menüsünü bana haftada en fazla 2 defa yedirmelisin)
8.aydan itibaren yedirebilirsiniz
Malzemeler:
1yumurta sarısı
2 adet ceviz
2 adet badem
yarım çay bardağı süt/yada devam maması(ben bundan koyuyorum)
Kibrit kutusu kadar peynir
1 çorba kaşığı pekmez
Biraz kuru üzüm
3-4 adet zeytin
5-6 adet bebe büsküvisi
Ay ben hergün böyle hazırlıyorum kahvaltısını. Bi zararınıda görmedim açıkcası. Doktorumuzada söyledim ooo annen seni çok güzel besliyor dedi. :44:
kızlar bu badem ceviz rondodanm geçirilerek diğer malzemelerle karıştırılıyor